danka1234 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A to ci dopiero,niby domki były a Alfik dalej w schronie siedzi. Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ocelot napisał(a):No jest malutki cień szansy. O kurczątko SUUUUPER :loveu::loveu::loveu: Quote
ocelot Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Isadora7 napisał(a):O kurczątko SUUUUPER :loveu::loveu::loveu: To ta Pani od maila poprosiła o zdjęcia Alfika Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ocelot napisał(a):To ta Pani od maila poprosiła o zdjęcia Alfika Wstrzymuję oddech i trzymam kciuki. Quote
danka1234 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Oby się udało :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ocelot Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Niestety na razie cisza. To młodziutki, śliczniutki jamniorek, czego Ci ludzie chcą? Quote
danka1234 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Juz tyle razy domek sie szykował i nadal nic. Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A są jakieś jego inne zdjęcia poza tymi z pierwszego postu? Quote
ocelot Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Talcott napisał(a):A są jakieś jego inne zdjęcia poza tymi z pierwszego postu? Są jeszcze na 3 stronie wątku, na nich Alfik jest widoczny w całej okazaości. jeśli jest potrzeba na więcej zdjęć to w niedzielę mu zrobię jeszcze. Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A nie dało by się bez krat??? Tylko nie krzyczeć na mnie:mad: Quote
ocelot Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Talcott napisał(a):A nie dało by się bez krat??? Tylko nie krzyczeć na mnie:mad: Nie da rady chociaż poproszę, ale nigdy się na to nie zgodził kierownik. My nie możemy psów wyprowadzać na spacery, nie możemy wchodzić do boksu... Wiem, ze takie zdjęcia by były lepsze. Zwłaszcza jak robi się jednemu malcowi, a reszta pcha się do krat, bo też kontaktu spragniona z człowiekiem. Quote
wanda szostek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 ocelot napisał(a):Niestety na razie cisza. To młodziutki, śliczniutki jamniorek, czego Ci ludzie chcą? Wiem od Malagos, która rozmawiała z panią Izą, że jeszcze żadnego pieska nie ma. Porozmawiaj z Malagos. Może jednak coś wyjdzie. Quote
ocelot Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 wanda szostek napisał(a):Wiem od Malagos, która rozmawiała z panią Izą, że jeszcze żadnego pieska nie ma. Porozmawiaj z Malagos. Może jednak coś wyjdzie. Ok, zaraz do niej napiszę. a w sprawie naszego Alfika był pierwszy tel. z ogłoszenia. Pan ze Skarżyska planuje jutro, ewentualnie w przyszłym tygodniu Alfika odwiedzić. Dzieci jego siostry miały bardzo podobnego psiaka. Quote
wanda szostek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 To może nie pisz i zobaczymy co będzie z tym panem, żeby nie było było powtórki Quote
ocelot Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 wanda szostek napisał(a):To może nie pisz i zobaczymy co będzie z tym panem, żeby nie było było powtórki Ok. mam nadzieje, że przyjedzie jutro. zreszta jesli przyjedzie i będzie chciał go adoptować, to ja już nie będę miała nic do powiedzenia, dla kierownika liczy się to, że pies sprzedany, a w jakie i czyje ręce to obojętne. Quote
Recommended Posts