Basenji Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='wini']Na tej fotce miał jakies 10kg teraz przytył To fakt w kadrze mi sie nie miesci i jak widac nie lubi byc fotografowany :wink:[/quote] To tak jak Dymek jest szykowany na Wielkanoc? Zdrówko Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Baasenji bez komentarza -głodnemu chleb thu kot na mysli ... :wink: Beata Ty mnie tu nie podpuszczaj ja średnio jednego kota wciskam miesięcznie komus i znajomi mi się kończą :wink: A tak serio Luna jest ze schroniska - koty u nas maja najczęsciej bardzo dobrze duzo ludzi dokarmia, ale przydałaby się masowa sterylka :) Szkoda mi takich maluszków, bo pełno ofert o oddaniu, a juz mało kto ma miejsce - moja głowna zasada 1 kot to zmało nudzi sie sprawcie sobie drugiego no i wszyscy juz mają 2. :D :wink: pozdrowionka od kociej mamki :wink: :D Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Patka']Baasenji bez komentarza -głodnemu chleb thu kot na mysli ... :wink: Beata Ty mnie tu nie podpuszczaj ja średnio jednego kota wciskam miesięcznie komus i znajomi mi się kończą :wink: A tak serio Luna jest ze schroniska - koty u nas maja najczęsciej bardzo dobrze duzo ludzi dokarmia, ale przydałaby się masowa sterylka :) Szkoda mi takich maluszków, bo pełno ofert o oddaniu, a juz mało kto ma miejsce - moja głowna zasada 1 kot to zmało nudzi sie sprawcie sobie drugiego no i wszyscy juz mają 2. :D :wink: pozdrowionka od kociej mamki :wink: :D[/quote] Patka, ja tam kota do ust nie wezmę, chociaż będąc w Chinach zjadłem psa ( ale dowiedziałem się o tym po fakcie) Wciskaj te koty tak dalej, to wszyscy ludzie będą cię z daaaaaaaaaaaaaaaleka obchodzić. A Tobie zostanie tylko Koloseum! Zdrówko 8) Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Muszę Ci znowy jakies "milusie" przezwisko wymyslic znów cisnienie spadło to może od tej psiny :wink: :D Poza tym nie wiesz że kocarz do kociarza ciągnie i tym samym mam dużżoo cudownych znajomych, a miłosnik kotów to dobry człowiek wiecz tego wynika,że nie muszę sie głowic czy trafiłam na paskudę czy nie :wink: :D A Ty i owszem .... :wink: zdrówko niskocisnieniowcu :D Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ostatnio mierzyłem ciśnienie i było 130/90. Jak na mój wiek jest naprawdę ok. A jak ja kotów :evilbat: lubię to znaczy, że jestem taki zły? Tyle lat żyję, ale o tym nie wiedziałem :cry: Zdrówko Quote
dbsst Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 rozbilam sobie na raty ale przeszlam ten topik ufi ;) zdjecia wypas a rady jeszcze lepsze :D Quote
aga1215 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Basenji']Ostatnio mierzyłem ciśnienie i było 130/90. Jak na mój wiek jest naprawdę ok. A jak ja kotów :evilbat: lubię to znaczy, że jestem taki zły? Tyle lat żyję, ale o tym nie wiedziałem :cry: Zdrówko[/quote] to jeszcze jeden dowód na to, że człek całe życie się uczy :P [quote name='dbsst']rozbilam sobie na raty ale przeszlam ten topik ufi :wink: zdjecia wypas a rady jeszcze lepsze :D [/quote] :P :P :P Quote
aga1215 Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='dbsst']nio cio ;)[/quote] nicio :wink: :P - tysz lubię ten topik :P musisz przyznać, że urocze są te przekomażanki z naszym "Afrykańskim Rodzynkiem" :P :D Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='aga1215']"Afrykańskim Rodzynkiem" :P :D[/quote] :lol: Nie, no, Basenji już to czytał??? Powinien być dumny :lol: Quote
Poświata Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Eee, chyba jeszcze nie czytał. Bo jaby czytał, to byłby skomentował. Albo czytał, a teraz głowi się nad błyskotliwą ripostą :wink: :P Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] a teraz głowi się nad błyskotliwą ripostą :wink: :P[/quote] :D to myślisz, że jemu to naturalnie nie przychodzi? :D Quote
Poświata Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Naturalnie to przychodzi mu robienie zamętu :P i przyglądanie się co dalej babki z tym zrobią. A jeśli wszystkim tak załazi za skórę :wink: , to pewnie komplement z ust kobiety, to rzadkość. Może go zatkało :roll: ??? Albo wersja najgorsza - [b]pękł z dumy[/b] :roll: :-? . Quote
Poświata Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 Czego się bać :o ? Huku po Basenim :wink: :P . Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Naturalnie to przychodzi mu robienie zamętu [/quote] Hi hi, lubuje się w tym :D [quote]Albo wersja najgorsza - [b]pękł z dumy[/b] :roll: :-? .[/quote] Nie, widziałam że pisał coś na innych topikach :lol: :lol: :lol: Quote
Basenji Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 No, już się pozszywałem, chociaż jeszcze mi ego trochę z boku wyłazi. Ale zaraz się z kimś pokłócę, więc będzie norma. Ale, ale, podobają mi się te Wasze ćwiczenia leksykalne: [quote]Afrykańskim Rodzynkiem" [/quote] - wolę "migdałkiem", ale OK [quote]dodaje pikanteri Dogomanii [/quote] - jasne, forum nie może być jak "flaki z olejem" czy polityczna poprawność [quote]błyskotliwą ripostą [/quote] - bez przesady [quote]Powinien być dumny[/quote] - z piesiaka i owszem [quote]Albo wersja najgorsza - pękł z dumy [/quote]. - patrz pierwsza linijka [quote] Huku po Basenim . [/quote] - to był tylko huczek, ale następny raz bardziej się postaram. Zdrówko P.S. Bardzo miło się wam dokucza, kobiałki :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='Basenji']P.S. Bardzo miło się wam dokucza, kobiałki :lol: :lol: :lol:[/quote] Nam też miło :evilbat: :D Quote
Basenji Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 To się cieszę, chociaż to tylko Twoja opinia Addo! Zdrówko Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='Basenji']To się cieszę, chociaż to tylko Twoja opinia Addo! [/quote] [b]Na razie[/b] tylko moja, bo kobitki jeszcze tutaj nie zajrzały :lol: Prawda, że nam miło??? :evilbat: Quote
Poświata Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 [quote name='adda'][quote name='Basenji']To się cieszę, chociaż to tylko Twoja opinia Addo! [/quote] [b]Na razie[/b] tylko moja, bo kobitki jeszcze tutaj nie zajrzały :lol: Prawda, że nam miło??? :evilbat:[/quote] [size=6]Prawda, prawda[/size], nie ma to jak odrobina dreszczyku emocji :oops: :P . Quote
adda Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Widzisz Basenji, tęsknimy tu za Tobą :lol: :lol: :lol: Quote
Basenji Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='adda']Widzisz Basenji, tęsknimy tu za Tobą :lol: :lol: :lol:[/quote] 8) Fajnie mieć fanklub! :D Zdrówko Quote
Recommended Posts