Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wini']Na tej fotce miał jakies 10kg teraz przytył

To fakt w kadrze mi sie nie miesci i jak widac nie lubi byc fotografowany :wink:[/quote]

To tak jak Dymek jest szykowany na Wielkanoc?
Zdrówko

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baasenji bez komentarza -głodnemu chleb thu kot na mysli ... :wink:
Beata Ty mnie tu nie podpuszczaj ja średnio jednego kota wciskam miesięcznie komus i znajomi mi się kończą :wink: A tak serio Luna jest ze schroniska - koty u nas maja najczęsciej bardzo dobrze duzo ludzi dokarmia, ale przydałaby się masowa sterylka :) Szkoda mi takich maluszków, bo pełno ofert o oddaniu, a juz mało kto ma miejsce - moja głowna zasada 1 kot to zmało nudzi sie sprawcie sobie drugiego no i wszyscy juz mają 2. :D :wink:
pozdrowionka od kociej mamki :wink: :D

Posted

[quote name='Patka']Baasenji bez komentarza -głodnemu chleb thu kot na mysli ... :wink:
Beata Ty mnie tu nie podpuszczaj ja średnio jednego kota wciskam miesięcznie komus i znajomi mi się kończą :wink: A tak serio Luna jest ze schroniska - koty u nas maja najczęsciej bardzo dobrze duzo ludzi dokarmia, ale przydałaby się masowa sterylka :) Szkoda mi takich maluszków, bo pełno ofert o oddaniu, a juz mało kto ma miejsce - moja głowna zasada 1 kot to zmało nudzi sie sprawcie sobie drugiego no i wszyscy juz mają 2. :D :wink:
pozdrowionka od kociej mamki :wink: :D[/quote]

Patka, ja tam kota do ust nie wezmę, chociaż będąc w Chinach zjadłem psa ( ale dowiedziałem się o tym po fakcie)
Wciskaj te koty tak dalej, to wszyscy ludzie będą cię z daaaaaaaaaaaaaaaleka obchodzić. A Tobie zostanie tylko Koloseum!
Zdrówko 8)

Posted

Muszę Ci znowy jakies "milusie" przezwisko wymyslic znów cisnienie spadło to może od tej psiny :wink: :D
Poza tym nie wiesz że kocarz do kociarza ciągnie i tym samym mam dużżoo cudownych znajomych, a miłosnik kotów to dobry człowiek wiecz tego wynika,że nie muszę sie głowic czy trafiłam na paskudę czy nie :wink: :D A Ty i owszem .... :wink:
zdrówko niskocisnieniowcu :D

Posted

Ostatnio mierzyłem ciśnienie i było 130/90.
Jak na mój wiek jest naprawdę ok.
A jak ja kotów :evilbat: lubię to znaczy, że jestem taki zły?
Tyle lat żyję, ale o tym nie wiedziałem :cry:
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji']Ostatnio mierzyłem ciśnienie i było 130/90.
Jak na mój wiek jest naprawdę ok.
A jak ja kotów :evilbat: lubię to znaczy, że jestem taki zły?
Tyle lat żyję, ale o tym nie wiedziałem :cry:
Zdrówko[/quote]
to jeszcze jeden dowód na to, że człek całe życie się uczy :P

[quote name='dbsst']rozbilam sobie na raty ale przeszlam ten topik ufi :wink: zdjecia wypas a rady jeszcze lepsze :D [/quote]
:P :P :P

Posted

[quote name='dbsst']nio cio ;)[/quote]

nicio :wink: :P - tysz lubię ten topik :P musisz przyznać, że urocze są te przekomażanki z naszym "Afrykańskim Rodzynkiem" :P :D

Posted

[quote name='Beata&Poświata'] a teraz głowi się nad błyskotliwą ripostą :wink: :P[/quote]
:D to myślisz, że jemu to naturalnie nie przychodzi? :D

Posted

Naturalnie to przychodzi mu robienie zamętu :P i przyglądanie się co dalej babki z tym zrobią. A jeśli wszystkim tak załazi za skórę :wink: , to pewnie komplement z ust kobiety, to rzadkość. Może go zatkało :roll: ???
Albo wersja najgorsza - [b]pękł z dumy[/b] :roll: :-? .

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Naturalnie to przychodzi mu robienie zamętu [/quote]
Hi hi, lubuje się w tym :D
[quote]Albo wersja najgorsza - [b]pękł z dumy[/b] :roll: :-? .[/quote]
Nie, widziałam że pisał coś na innych topikach :lol: :lol: :lol:

Posted

No, już się pozszywałem, chociaż jeszcze mi ego trochę z boku wyłazi. Ale zaraz się z kimś pokłócę, więc będzie norma.
Ale, ale, podobają mi się te Wasze ćwiczenia leksykalne:
[quote]Afrykańskim Rodzynkiem" [/quote] - wolę "migdałkiem", ale OK
[quote]dodaje pikanteri Dogomanii [/quote] - jasne, forum nie może być jak "flaki z olejem" czy polityczna poprawność
[quote]błyskotliwą ripostą [/quote] - bez przesady
[quote]Powinien być dumny[/quote] - z piesiaka i owszem
[quote]Albo wersja najgorsza - pękł z dumy [/quote]. - patrz pierwsza linijka
[quote] Huku po Basenim . [/quote] - to był tylko huczek, ale następny raz bardziej się postaram.
Zdrówko

P.S. Bardzo miło się wam dokucza, kobiałki :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Basenji']To się cieszę, chociaż to tylko Twoja opinia Addo!
[/quote]
[b]Na razie[/b] tylko moja, bo kobitki jeszcze tutaj nie zajrzały :lol:
Prawda, że nam miło??? :evilbat:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Basenji']To się cieszę, chociaż to tylko Twoja opinia Addo!
[/quote]
[b]Na razie[/b] tylko moja, bo kobitki jeszcze tutaj nie zajrzały :lol:
Prawda, że nam miło??? :evilbat:[/quote]
[size=6]Prawda, prawda[/size], nie ma to jak odrobina dreszczyku emocji :oops: :P .