Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Poświato - obiecanki cacanki...:cool3: Gdzie obiecane fotki? Będziesz miała nowego kotka? Ależ nas trzymasz w napięciu...:lol: Quote
katik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dawno do Was nie zaglądałam, a tu takie wieści :) Mam nadzieję, ze od razu jak pojawi się nowy domownik bedzie relacja (fotorelacja). :cool3: Jak ja ci zazdroszczę takiej gromadki zwierzaków. :loveu: Quote
Jupi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Poświata']D [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]W niedzielę zamieszka z nami nowy domownik , ależ mam motylki w brzuchu:loveu:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] czyli TAK ?:loveu: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 hahaha właśnie byłam u Jupi i ja też wiem ja też wiem kto to będzie :multi::multi::multi: Quote
nokian73 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oooooo, nowy domownik???? Powiedz kto to będzie???? No i czekam na te obiecane fotki:lol: Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha właśnie byłam u Jupi i ja też wiem ja też wiem kto to będzie :multi::multi::multi:[/quote] No to poszłam za Waszeczką i też CHYBA wiem...:lol: Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Chandler']No to poszłam za Waszeczką i też CHYBA wiem...:lol:[/quote] Też byłam z pielgrzymką u Jupi ;) Podobało mi się:loveu: Quote
Jupi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 tyle Was u mnie było a nikt sie nie odezwał:mad::evil_lol:Poświata nie zdradzaj jeszcze przez jakiś czas to wszyscy mnie odwiedzą:evil_lol: dobra reklame mi malwaszka zrobiła:loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Jupi']tyle Was u mnie było a nikt sie nie odezwał:mad::evil_lol:Poświata nie zdradzaj jeszcze przez jakiś czas to wszyscy mnie odwiedzą:evil_lol: dobra reklame mi malwaszka zrobiła:loveu::evil_lol:[/quote] polecam się na przyszłość :grins: aha! u mnie też napisane conieco o Poświatkowym nabytku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylrwia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Po nitce do kłębka od malawaszki do Poświaty a potem do Jupi :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='malawaszka']polecam się na przyszłość :grins: aha! u mnie też napisane conieco o Poświatkowym nabytku :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tysz byłam :eviltong: :loveu: Quote
lupak Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 One oszukują, nic nie ma :mad::mad::mad: Ale ja poczekam, cierpliwa jestem. Poświata sama sie pochwali Quote
Jupi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 u mnie [B][SIZE="3"][COLOR="Red"]JEST[/COLOR][/SIZE][/B]:cool3::evil_lol: Quote
lupak Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jest :oops::oops::oops: Ale tak mnie te twoje rudzielce zachwyciły, że nie dotarło do mnie co czytam :evil_lol: Musiałam ochłonąć :eviltong: Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hmm...:razz: Czyzbym o czyms nie wiedzial....:mad: :cool3: ;) (ruch tu sie zrobil jak, nie przymierzajac, na uzbeckim bazarze :-) ) Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Wojtecki']Hmm...:razz: Czyzbym o czyms nie wiedzial....:mad: :cool3: ;) (ruch tu sie zrobil jak, nie przymierzajac, na uzbeckim bazarze :-) )[/quote] Jak nie wiesz, to może zajrzyj do Jupi :fadein:. A co, nie cieszysz się...? :cool3: Faktycznie ruch..., chociaż obiecanych zdjęć, jak nie było, tak "ni ma"...:shake: Quote
Jupi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Chandler']Jak nie wiesz, to może zajrzyj do Jupi :fadein:. A co, nie cieszysz się...? :cool3: [/QUOTE] :roflt: [B]Wojtecki[/B] zapraszam:evil_lol: Poświata wróci i nas pogoni:evil_lol: Quote
anetta Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Hhhhahhaha, dobre!! Wojtecki, będzie niespodzianka w domu :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Chandler'][B]Jak nie wiesz, to może zajrzyj do Jupi[/B] :fadein:. A co, nie cieszysz się...? :cool3: Faktycznie ruch..., chociaż obiecanych zdjęć, jak nie było, tak "ni ma"...:shake:[/quote] Tylko nie idź do malawaszki :mad::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Wojtecki'] Czyzbym o czyms nie wiedzial....:mad: :cool3: ;) (ruch tu sie zrobil jak, nie przymierzajac, na uzbeckim bazarze :-) )[/quote] [quote name='Chandler']Jak nie wiesz, to może zajrzyj do Jupi :fadein:. [/quote] bhahahaha ale się uśmiałam :roflt: :evil_lol: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nie tylko Ty,nie mogłam przestać,psy pewnie się zastanawiały czemu Pańcia sie tak chichra do tego komputere:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Chandler Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Łomatko....:eek: Mam nadzieję, że Poświata też będzie taka szczęśliwa, jak Wy...:roll: Poświatko, może Ty lepiej skontaktuj się jakoś z Wojteckim..., może jeszcze czas, może jeszcze nie zajrzał do Jupi...:hmmmm: Dobrej nocy! Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Jupi']:roflt: [B]Wojtecki[/B] zapraszam:evil_lol: Poświata wróci i nas pogoni:evil_lol:[/quote] Jupi, dzieki ;) z zaproszenia do odwiedzin juz skorzystalem, bylem incognito, tak po cichutku, ze niby mnie w ogole nie bylo u Ciebie :lol: ale coz, widze ze to Ty jestes "winowajczynia"....:mad::loveu: Quote
Wojtecki Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Chandler']Łomatko....:eek: Mam nadzieję, że Poświata też będzie taka szczęśliwa, jak Wy...:roll: Poświatko, może Ty lepiej skontaktuj się jakoś z Wojteckim..., może jeszcze czas, może jeszcze nie zajrzał do Jupi...:hmmmm: Dobrej nocy![/quote] too late ( za pozno, Moja Droga, za pozno to ostrzezonko....) :lol: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jeszcze i Jupi się oberwie,ups to ja :scared::oops2: Quote
Recommended Posts