Poświata Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 Patka Ty powinnaś publikować swoje zdjęcia. To mnie powaliło - cudne jest: Aga syberyjczyki ponoć lubią po wysokościach łazić, a Dymek zaczyna doskakiwać tam gdzie jeszcze nie tak dawno nie mógł. Poza tym mam wrażenie że on sie dopomina piętrowego drapaka :roll: , muszę zacząć kasę zbierać, bo dwie lewe ręce same nie zrobią :( . Ta paszcza rozdziawiona na emblemaciku super!!!!! Quote
aga1215 Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Dymek rosnie jak na ... mięsku :D walerego powstrzymujemy by nie rósł w na boczki :D pozdrawiamy Patka&Lilit nowy walery i jego partnerka Luna oraz Lilit http://walery5.pupile.com http://www.pupile.com/pup/images/img_walery5.12.jpg Patka jak Ty to zrobiłaś??????????? jaka zgoda w tym psio-kocim stadle :niewiem: :P :P :P wyślił zdjęcie na konkurs do PP !!! Quote
Patka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Aga 1215 Z Lilit i walerym jest róznie albo sie kochają a ja szybko staram się to uchwycić albo ganiaja po domu w zapbawach często mało delikatnych i to o dziwo Lilit biedaczka przychodzi pokazać że walery ją ugryzł :lol: Jakos tak mi sie trafiło Lilit to pies bez agresji do ludzi do pozytywnie nastawionych zwierząt (z wszystkim kotami sie chce przyjażnic z lepszym lub gorszym skutkiem u wiekszości naszych znajomych sa koty w domu) a Walery no cóz Walery to odrębny rozdział naszej domowej historii... Ale widzę ze zdjęc że Dymek coraz bliżej, jeszcze bliżej Poświaty :D ani sie obejrzycie, a będzie siaedział jej na głowie czasem dosłownie :D Walery spi Lilit na jej wlasnościowym miejscu :D pozdrawiam patka Quote
Patka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 a Co to za konkurs PP? ja nie w temacie krancowo ale jak tak chwalicie to może powinnam zgłosić potworki :D prosze więc o więcje info Ago droga :D pozdrawiam Quote
aga1215 Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 a Co to za konkurs PP?ja nie w temacie krancowo ale jak tak chwalicie to może powinnam zgłosić potworki :D prosze więc o więcje info Ago droga :D pozdrawiam konkurs fotograficzny w "Przyjacielu psie" Quote
Poświata Posted November 29, 2004 Author Posted November 29, 2004 a Co to za konkurs PP?ja nie w temacie krancowo ale jak tak chwalicie to może powinnam zgłosić potworki :D Koniecznie, te zdjęcia Walerego z Lilit (wszystkie trzy) są śliczne!!! A Dymek czasami przebywa baaardzo blisko Poświaty :lol: , wtedy gdy ta ogonem merda, on jej obgryza koniuszek :roll: :D . Quote
Izis Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Jak pies z kotem ;-) To dziewczyna z mojego ostatniego miotu i jej ogrodowy kotem. Dla wyjaśnienia dodam, że chyba sie lubia ;-) bo odszedł nietknięty z tego spotkania ;-) Quote
Poświata Posted December 5, 2004 Author Posted December 5, 2004 Następny odcinek serialu "Dymek", kliknij na miniaturę :P : myjemy ząbki z Gabrysią; u dzieci w pokoju trzeba wejśc tak wysoko, żeby wszystko było widać :D ; :o oooo - Konrad już śpi??? :hmmmm: jakby tam wejść??? na półce nowa masKOTKA :P ; w następną delegację ja też pojadę :angel: ; wietrzenie na balkonie, uffale wysoko i wieje :lol: ; dostałem nową zabawkę, fajna nie :P . Quote
aga1215 Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Następny odcinek serialu "Dymek", kliknij na miniaturę :P : dostałem nową zabawkę, fajna nie :P . Beata - czy to pudło z Dymkiem nie zwabiło Poświaty? :P to świetny sposób na wspólna zabawę! Quote
Poświata Posted December 6, 2004 Author Posted December 6, 2004 Niestety nie zwabiło :-? . Poświata nie przejawia zbytniej chęci do zabawy wogóle, więc nawet harce Dymka jej nie wzruszają :roll: . Ale to może lepiej, jakoś nie wyobrażam sobie Poświatki skaczącej razem z kotem po półkach :lol: :roll: . :P Quote
Basenji Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 :lol: To zdjęcie leżącego psiaka ( rudy) i kociaka jest naprawdę ekstra. zdrówko Quote
aga1215 Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Niestety nie zwabiło :-? . Poświata nie przejawia zbytniej chęci do zabawy wogóle, więc nawet harce Dymka jej nie wzruszają :roll: . Ale to może lepiej, jakoś nie wyobrażam sobie Poświatki skaczącej razem z kotem po półkach :lol: :roll: . :P To Dymek w pudle skacze po półkach :o :wink: Acha, półki były w pozycji horyzontalnej :wink: :P Quote
ajka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 przyznajcie się,wszyscy!!! Wy swoje zwierzaki zmuszcie do takich super pozycji!!! Aż się nie chce wierzyć,wszystkie fotki są zachwycające :D Quote
Patka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Tak zmuszamy ale sznurki usunęłam podczas obróbki zdjęcia :D :D :D A tak serio często "łapią" fajne-ciekawe pozycje, ale ciężko je złapać na gorącym uczynku z aparatem. albo jak podchodzę nagle pozują i juz nie jest tak fajnie :D czatuje na nastepne urocze fotki a zima sprzyja w kupie cieplej Pozdrawiam Patka i stadko mieszane :D Quote
Cola Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Wszystkie fotki z kotkami są cudowne :angel: Już niedługo, czyli w styczniu będę miała kocurka persa :angel: Jak na razie jest czarną puchatą kuleczką z białymi brwiami. Jest śliczny... Tylko mam pewne obawy, czy moje pieski się przyzwyczają. Mam dwa piechy (labik Toffi i AST Joker). Toffik już miał wiele razy kontakt z kotkami, ale Jok...jak na razie to gania za nimi na podwórku. Wszyscy się śmieją, że kupię zabawkę na 5 minut dla ASTa. Jednak jestem dobrej myśli i niedługo będę mogła się pochwalić fotkami jak to pieski kochają kocurka :D Quote
Monik@ Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Ufffff.......długo mnie nie było ale wszystko przeczytałam. Beata - dajesz Dymkowi drożdże? Aga - mój Tomek też kastrat a straszna powsinoga. Nie jesteś sama. TANANA - w końcu ktoś udowodnił, że husky (malamut? - sorka) może żyć obok kota. Do tej pory słyszałam coś innego. Patka - ile waży Twój kot i ile sunia ma w kłębie? Quote
Poświata Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Za dwa tygodnie Święta. Mam dylemat :hmmmm: czy ubierać choinkę, czy sobie darować. OBAWIAM SIĘ, ŻE BĘDZIE WYGLĄDAŁA TAK A z drugiej strony dzieciaki nie chcą słyszeć, że choinki nie będzie :cry: . Jak Wy rozwiązujecie ten problem??? p.s.Monik@ myslisz, że z Dymcia wyrosnie tygrys :o ? Bo ja mu drożdży nie daję :-? . Quote
adda Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Ja sobie choinkę daruję :( Ale mam ten komfort, że mogę na zewnątrz oświetlić jakieś drzewko. Ale Ty Beata musisz ubrać choinkę, bo co dzieci powiedzą??? Moja siostra wieszała taką małą choinkę u sufitu. :lol: Quote
Patka Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Beata my mielismy choinkę od poczatku przedłużającego się "epizodu Kociego" :) wszystkie bombki szklane były u góry drzewka, a na dole postawiliśmy na "nature"-rustkalnie cukierki, gwiazki z lukru, orzeszki i takie tam, co by sobie Kocięta krzywdy nie zrobiły. po 2 tygodniach dół choinki był "goły", ale koty szczęśliwe i my równiez, bo drzewka nie przewróciły i bombek tez nie pobiły (rymowanka mi wyszła :D ) tak nawiasem boskie zdjęcie przed i po :D Monik@ niedość że mojego AST musze mierzyć i warzyć (topik na bullowatych)to teraz Sybiraka :D poczekaj pomęczę się dla Ciebie wazy to łatwe ok 8 kg (ale one sa masywnie zbudowane+kilogram siersci :)) w kłebie 28-30cm tak sie wierci że nie moge byc pewna :) pozdrawiam Patka Quote
Monik@ Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Beata - pytam, bo on rośnie jak wściekły. Co do choinki - w tamtym roku (koty miały ok. 3 mies.) obeszło się bez wypadku. Po prostu choinka stała na regale i jakoś jej darowały. W tym roku :cry: chyba powieszę bombki od teściowej - plastikowe. Są niezwykłej wprost urody, ale co zrobić? :cry: Kot swoje prawa ma. Patka - pytam bo mój Dżery (większy) waży ciut ponad 6 kg. Puma jest wielkości dorosłej bokserki (56 cm w kłębie) - urosła jak gupia. I u mnie różnica między kotami a Puśką jest ogromna. I mimo że uważałam Dżerego za dużego kota - Twój sprawia wrażenie kolosa. Wiem, wiem - kłaki!!!!!!! Bo suńka jest chyba "standardowej" wielkości? .................... P.S. Tomek się wczoraj znowu dorwał do cysiów Pumy (mąż wychodząc zostawił je razem :evil: ). Dwa sutki jej obrzmiały i aż podeszły krwią. Kuśwa, nie wiem co robić. Nic go nie odstrasza! 0X A Puma mimo bólu - pozwala "dziecku" na to. Quote
Mokka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Ja troche nie na temat, ale szukam przyjaznego topiku, gdzie mogłabym wstawić zdjęcie, które właśnie dostałam i padło na ten :D Quote
ajka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Cudo, tak jak wolę dorosłe psy i koty, to ta fotka mnie rozbroiła! Słodziak! :D Quote
Cola Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Fotka jest bajerandzka :lol: pełen relaks :lol: Quote
Recommended Posts