Weronia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 malawaszka napisał(a):a fotki Wisusa? malawaszka, proszę o cierpliwość... czasu mi brakuje ostatnio:placz: Obiecuję Ci ze fotki wkleję. Jak nie dziś wieczorkiem, to najpózniej jutro, ok? i przepraszam za opóznienie. Quote
Weronia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 furciaczek napisał(a):Uff... czyli wrocil do domku?? tak tak, piesek ma dom.:) Quote
Weronia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):a fotki Wisusa? proszę bardzo;) mam nadzieję, że tym razem dobrze trafiłam .. czy to jest Wisus???: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tak!!! to on :loveu: a czy udało Ci się dowiedzieć czegos o nim i o tym drugim kudłaczu? wiek jacy są? czemu Wisusa nikt nie chce? - ma jakieś problemy czy ludzie są ślepi? :shake: Quote
Weronia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 malawaszka napisał(a):tak!!! to on :loveu: a czy udało Ci się dowiedzieć czegos o nim i o tym drugim kudłaczu? wiek jacy są? czemu Wisusa nikt nie chce? - ma jakieś problemy czy ludzie są ślepi? :shake: zdecydowanie druga opcja- ludzie są ślepi. To niezwykle ruchliwy, bystry, rozbawiony psiak. Wszczyna "bójki przez siatkę" z innymi pieskami z boksu obok ;) dla ludzi super, spragniony kontaktu. Quote
Weronia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 jeszcze nie wiem dokładnie. no kilka lat będą miały psiaki... z 6, 7.. Quote
eduso Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Czy peis nadal jest w schronie ? Jezeli tak, to jak dlugo juz tam przebywa ? Czy jest juz gotowy do adopcji ? Czy jest mozliwosc sprawdzenia jak reaguje na dzieci, koty ? Weronia - i jeszcze: czy wiesz skad sie wzial w schronie ? Czy zostal znaleziony czy moze wlasciciel go oddal ? Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje ! Pozdrawiam serdecznie Hania "SZANSA-Na Pomoc Goldenom" Quote
Weronia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='eduso'] Czy peis nadal jest w schronie ? Jezeli tak, to jak dlugo juz tam przebywa ? Czy jest juz gotowy do adopcji ? Czy jest mozliwosc sprawdzenia jak reaguje na dzieci, koty ? Weronia - i jeszcze: czy wiesz skad sie wzial w schronie ? Czy zostal znaleziony czy moze wlasciciel go oddal ? Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje ! Pozdrawiam serdecznie Hania "SZANSA-Na Pomoc Goldenom" ale podobno piesek już na dt jest... ?? ;) Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dzisiaj byłam w schronisku. Goldenka nie ma :) już jest w domku :) Porobiłam trochę zdjęć, ale trudno uzyskać dokładne informacje ile lat mają psy i jak długo już przebywają w schronisku... Postaram się to jakoś w najbliższym czasie ogarnąć ;) i w miarę możliwości wrzucać tutaj bieżące informacje. Na razie należy zastanowić się nad uaktualnieniem strony schroniska :) (dzisiaj powstał taki ambitny plan - 3majcie kciuki, żeby się powiódł :) ) Pracy z uporządkowaniem wszystkich informacji będzie na prawdę duuużo... Quote
Ra_dunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A... jeszcze pieski 4 i 5 też już pojechały do nowych domków (do Niemiec) Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 udało się czegoś dowiedzieć o kudłaczach? Quote
Weronia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 nikt nie zaglada do Swarzędzkich psiaków:( Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no ja zaglądam, tylko jak nie było tak nie ma informacji o psiakach, którym chciałam pomóc :shake: Quote
Weronia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Będą niebawem. Teraz mnie nie było miesiąc w Poznaniu i nie miałam możliwości pojechania do schroniska. Dowiem się wszystkiego o psiakach, które Cię interesują, malawaszka. Ale może Radunia dowiadywała się czegoś??? Quote
sloneczko76 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a co z onkami?moze dac ich na strone owczarkow w potrzebie???????? Quote
Weronia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 noo, bardzo proszę, pewnie, że mozna dać.. Quote
sloneczko76 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Weronia Czy Wiesz Cos Na Temat Suni Onki Tej Kudlatej?podejscie Do Innych Psow ,dzieci .itp.to Co Sama By Chciala Wiedziec Adoptujac Psa:) Quote
Weronia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sloneczko76 napisał(a):Weronia Czy Wiesz Cos Na Temat Suni Onki Tej Kudlatej?podejscie Do Innych Psow ,dzieci .itp.to Co Sama By Chciala Wiedziec Adoptujac Psa:) Jest z innym pieskiem w boksie, czyli chyba się dogadują. Dowiem się dziś czegoś na jej temat, ale uprzedzam, że inf będą skromne. Quote
sloneczko76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 weronia i jak mozna to prosilabym tez o jakies fotki:):):),a i czy sunia umie chodzic na smyczy?czy trzeba ja poduczyc?:) Quote
Weronia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 sloneczko76 napisał(a):weronia i jak mozna to prosilabym tez o jakies fotki:):):),a i czy sunia umie chodzic na smyczy?czy trzeba ja poduczyc?:) suczkę ktoś adoptował. Quote
Recommended Posts