Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano jest:) juz troszke wydobrzal w schronisku, chyba nawet troszke przytyl , no i w koncu pierwszy tydzien nikt go nie oklada...
siniaki sie powolutku goja, juz prawie nic nie widac

Posted

zakreceni to malo powiedziane, przed chwila zadzwonil do mnie facet w spr ogloszenia na allegro malych CC, ze chce psa, mimo, ze jak wol napisane, ze mam dwie suczki

Posted

Jeden z psiaków którego ogłaszałam jest z Piły,może stąd ta pomyłka.Na niektórych stronach przeskakują dane niestety i jak np wrzucę ogłoszenie o psie z woj.śląskiego to te dane mogą się później wyświetlać pod innymi moimi ogłoszeniami dla psów,dlatego zawsze w treści pisze namiary.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dzwonił jakis oszołom...pierwsze pytanie ile kosztuje pies:) Jak szybko rozmowa się zaczeła...tak i szybko sie zakończyła:)

skad ja to znam....

Posted

maciaszek napisał(a):
Mnie kiedyś kobieta zapytała czy wyślę jej psa pocztą. I to nie był żart...

tez mnie to spotkalo, plus nagminnie ludzie chca zeby dac psa kierowcy autobusu jadacego do ich miejscowosci

Posted

W niedziele o 9 rano bedzie spotkanie. moze z przyszłymi włascicielami Roxiego...:cool3:
Para ta była w schronisku jakis tydzień temu...ale ,ze myslelismy,ze moze wyniknie adopcja w Warszawie, to kierownik powiedział,ze maja pytac za jakis czas.
No i dzis przypadkowo kierownik spotkal tego chłopaka i powiedzial,ze jesli sa zainteresowani to ,ze dziewczyny będa w niedziele, to moga przyjsc na rozmowe, bo on bez naszej zgody psa nie wyda:evil_lol:
Także w niedziele weryfikacja:diabloti:

Oni sa z Brodnicy, wiec w sumie fajnie by było jakby pies został tu- tez staly nadzor by był....chlopak szukał asta , ale Roxy im sie spodobał-zobaczymy czy zdaja sobie sprawe na co sie decyduja...