Iskra73 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ano jest:) juz troszke wydobrzal w schronisku, chyba nawet troszke przytyl , no i w koncu pierwszy tydzien nikt go nie oklada... siniaki sie powolutku goja, juz prawie nic nie widac Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Znowu miałam tel...tym razem pan sobie wyczytał ,że pies jest w Pile:lol: jak się dowiedział,ze nie..to podziekował... Quote
maciaszek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 O matko, ale Ci ludzie zakręceni... Na Allegro prawie 1000 wyświetleń! Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 zakreceni to malo powiedziane, przed chwila zadzwonil do mnie facet w spr ogloszenia na allegro malych CC, ze chce psa, mimo, ze jak wol napisane, ze mam dwie suczki Quote
maciaszek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja notorycznie dostaję maile z pytaniami o szczenięta DA... Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 maciaszek napisał(a):Ja notorycznie dostaję maile z pytaniami o szczenięta DA... tak?? a jak byly dwa w zimie do adopcji to nikt nie chcial Quote
Jenny19 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jeden z psiaków którego ogłaszałam jest z Piły,może stąd ta pomyłka.Na niektórych stronach przeskakują dane niestety i jak np wrzucę ogłoszenie o psie z woj.śląskiego to te dane mogą się później wyświetlać pod innymi moimi ogłoszeniami dla psów,dlatego zawsze w treści pisze namiary. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 nie no ja wiem,że ludzie nie czytaja ogłoszen tylko kierują sie tym kto wystawia...ja czesto wystawiam jako ja z brodnicy, w ogłoszeniach ze pies w brodnicy, a i tak potrafia spytac gdzie pies:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 podnosze...nadal brak sensownych chetnych.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 podnosze i zapraszam na bazarek ze świecacymi obrozami:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10459720#post10459720 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Cisza.....nikt nie dzwoni, nikt nie pisze. Ogłosimy Roxiego u nas w kablówce i w gazecie....mzoe cos sie ruszy. Jest wykastrowany, to zawsze odpada ryzyko rozmnazania. Quote
maciaszek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 To dobry pomysł. Zwiększa szanse na adopcje, a poza tym zawsze to bliżej i ludzi nie zniechęca jechanie po psa kilkadziesiąt albo wręcz kilkaset kilometrów. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dzwonił jakis oszołom...pierwsze pytanie ile kosztuje pies:) Jak szybko rozmowa się zaczeła...tak i szybko sie zakończyła:) Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dzwonił jakis oszołom...pierwsze pytanie ile kosztuje pies:) Jak szybko rozmowa się zaczeła...tak i szybko sie zakończyła:) skad ja to znam.... Quote
maciaszek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mnie kiedyś kobieta zapytała czy wyślę jej psa pocztą. I to nie był żart... Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 maciaszek napisał(a):Mnie kiedyś kobieta zapytała czy wyślę jej psa pocztą. I to nie był żart... tez mnie to spotkalo, plus nagminnie ludzie chca zeby dac psa kierowcy autobusu jadacego do ich miejscowosci Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 W niedziele o 9 rano bedzie spotkanie. moze z przyszłymi włascicielami Roxiego...:cool3: Para ta była w schronisku jakis tydzień temu...ale ,ze myslelismy,ze moze wyniknie adopcja w Warszawie, to kierownik powiedział,ze maja pytac za jakis czas. No i dzis przypadkowo kierownik spotkal tego chłopaka i powiedzial,ze jesli sa zainteresowani to ,ze dziewczyny będa w niedziele, to moga przyjsc na rozmowe, bo on bez naszej zgody psa nie wyda:evil_lol: Także w niedziele weryfikacja:diabloti: Oni sa z Brodnicy, wiec w sumie fajnie by było jakby pies został tu- tez staly nadzor by był....chlopak szukał asta , ale Roxy im sie spodobał-zobaczymy czy zdaja sobie sprawe na co sie decyduja... Quote
maciaszek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No to trzymamy kciuki za to, żeby ludzie byli odpowiedni i odpowiedzialni! Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 maciaszek napisał(a):No to trzymamy kciuki za to, żeby ludzie byli odpowiedni i odpowiedzialni! i to bardzo bardzo mocno Quote
Recommended Posts