Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
pani z Iławy jednak nie zrozumiała, że sznaucery nie mają włosa - Aniu szykuj się :splat:

"Bardzo bym go chciała.Jeżeli okaże się ,że moja córka będzie miała jakieś problemy mogę oddać go bez problemu siostrze. We wtorek lub środę będę napewno w Olsztynie i bardzo bym Panią prosiła, aby Pani wyszła z nim na dworzec.Jutro rano zadzwonię do Pani i możemy się konkretnie umówić."

:D

Wszystko opada.....:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ani i Kropki nie ma więc pewnie siedzi z Guciem na dworcu i czekają na panią z Iławy co??? :evil_lol:

... a Gucio przepasany czerwona kokardką:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojj aniu nie czytałaś wskazówek uwaznie - DO jutra albo i do środy miałaś czekać! :D

Oj tam wolałam byc wcześniej. Jutro o 4 rano meldujemy się z Guciem na dworcu na peronie 2 co by Pani nie ,musiała za daleko chodzić.:lol:

Posted

Barkelona napisał(a):
co słychać u Alberta Ghandiego? czy mi się wydaje czy zniknął ze strony schroniska...

Ghandi biega za Tęczowym Mostem:(kochane słońce nasze olsztyńskie:(

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Albert odszedł w poprzednią niedzielę. Sekcja wykazała, że miał skręt żołądka.

O matko! :( Nic nie mówiłyście....
Zdejmę zatem jego ogłoszenia i .... strasznie mi żal Alberta, że domu nie znalazł....
Śpij spokojnie pieseczku.....
;(

Posted

[FONT=Times New Roman]Sms i zdjęcie z domu Maksika. Maksio pojechał do Rudy Śląskiej.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]"[SIZE=4]Witam Maksiu juz do nas sie przyzwyczaił, daje lapy, pilnuje dzieci, szczeka tylko jak jest burza, pewnie sie boi, duzo je, chodzi na spacery, pozdrawiamy"[/FONT]

Maksiu, wielu lat w zdrowiu, bądź szczęśliwy!:lol:

Posted

Trwa budowa nowego wybiegu dla naszych staruszków. Będzie składał sie z trzech segmentów. Materiały zakupiono z pieniędzy zebranych podczas IV Maratonu Malarstwa, montaż wykonują pracownicy, pomagaja wolontariusze.
Juz niedługo przeprowadzka...:)

To już drugi wybieg, który powstał dzieki zbiórce pieniędzy przez naszych wolontariuszy. Montaż równiez wykonali pracownicy.