phase Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [FONT=Arial]http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o-wymierzenie-kary-bezwzglednej-mezczyznie-ktory-zaglodzil-swojego-psa/238 [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ulka18 napisał(a):Cioteczki, napiszcie prosze, czy jako wolontariusze jestescie dobrze traktowani w schronisku? Czy czujecie sie potrzebni? Bede wdzieczna za Wasze opinie. Nasza współpraca z Dyrekcją układa sie bez zastrzeżeń. Wspólnie bierzemy udział w publicznych imprezach, zbiórkach pieniędzy na schronisko. Quote
Jagoda1 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Zapraszam do obejrzenia katalogu prac z IV Maratonu Malarstwa.... http://maratonsztuki.eu/ Quote
Ulka18 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jagoda1 napisał(a):Nasza współpraca z Dyrekcją układa sie bez zastrzeżeń. Wspólnie bierzemy udział w publicznych imprezach, zbiórkach pieniędzy na schronisko. Jagoda, dzieki za info. A jak taki codzienny wolontariat Wam sie uklada? Czy nie śmieją sie Wam za plecami? Quote
Bejotka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Rokez, Molik, Emil, Fafik, Gacek, Rocky - pieski ogłoszone na: tablica.pl olsztyncity.pl olsztyn.olx.pl olsztyn.lento.pl swistek.pl cwirek.pl 24polska.pl 24on.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl eoferty.com.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl piesek.org aukcjezwierzat.pl pajeczyna.pl neeon.pl pineska.pl adpillar.pl hiperogloszenia.pl Quote
Olga21 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ulka18 napisał(a): A jak taki codzienny wolontariat Wam sie uklada? Czy nie śmieją sie Wam za plecami? Ja nie przebywam w schronisku zbyt często i nie znam tam prawie nikogo, ale zajmuję się schroniskowymi psami u nas na wydziale med.wet.. Jednak zawsze kiedy tam jestem to jestem zachwycona. Byłam też wolontariuszką w moim rodzinnym mieście i tam to wyglądało zupełnie inaczej, jest dość ... beznadziejnie;/ wolontariusze wyprowadzają psy "w nagrodę", jak sobie zapracują robiąc inne rzeczy:/ a że zawsze jest dużo roboty, to albo nie starcza czasu na spacer z psami, albo sił... Do Olsztyńskiego schroniska zawsze mi się miło wraca, z innymi wolontariuszami chyba nigdy nie rozmawiałam, bo zawsze jestem z moimi koleżankami, ale wszyscy wydają się mili. Chociaż może nie powinnam się wypowiadać, skoro nie przebywam tam regularnie, ale z zewnątrz wygląda to super i naprawdę aż chce się wracać:) Ja jestem zachwycona tym schroniskiem, naprawdę! Nie wiem o co chodzi z tym śmianiem się za plecami, ale nawet gdyby się ktoś śmiał (chociaż nie rozumiem dlaczego miałby to robić), to czy to ma jakieś znaczenie? Tam się przychodzi dla psiaków, a nie dla ludzi. Pozdrawiam :) Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Ulka18 napisał(a):Jagoda, dzieki za info. A jak taki codzienny wolontariat Wam sie uklada? Czy nie śmieją sie Wam za plecami? Nasi wolontariusze podpisują regulamin i muszą go przestrzegać. Pracownicy schroniska doceniają zaangażowanie i wysiłek wolontariuszy, w schronisku witają jak dobrych, fajnych znajomych. Wszystkim nam zależy na tym, by psiaki znajdowały dobre domy i żyło się im lepiej w schronisku. Wolontariusze współpracują z pracownikami, uzupełniają nawzajem swoją wiedzę o naszych sierotkach. Jest to naturalne i nikogo nie dziwi, nie śmieszy, nie jest odbierane jako wtrącanie się, czy wymądrzanie. Jeśli są jakieś problemy, a gdzież ich nie ma;), staramy się zawsze pamiętać, że jesteśmy w schronisku dla zwierząt i one sa najważniejsze. Quote
adamo1974 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 kochani zapraszam na nietypowy wątek na dogo jeszcze takiego nie było warto poczytaći rozsyłać info gdzie sie da http://www.dogomania.pl/threads/209641-Psy-niewidzialne... Quote
Ania_i_Kropka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Wolontriusze są nieodzowną częścią Schroniska. Zawsze są mile widziani. Pracownicy na tyle ile mogą zawsze starają się pomagać wolontariusza przy psiakach. Pani Dyrektor współpracuje z wolontariuszami, razem bierzemy udział w imprezach. zawsze możemy liczyć na pomoc w psich i kocich sprawach. Oczywiście jak wszędzie zdarzają się nieporozumienia, ale staramy się je załagodzić. Najważniejsze dla mnie jest to, że możemy zawsze liczyć na pomoc w szukaniu nowych domków dla zwierzaków. Quote
Iza. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Cioteczki nie widziałyście w okolicy takiej suni ? http://www.dogomania.pl/threads/209791-ZAGIN%C4%98%C5%81A-%C5%81YSA-SUNIA-GRZYWACZA-CHI%C5%83SKIEGO!!-Ryn-na-Mazurach! Baardzo prosimy o rozglądanie się, mamy nadzieję że dziewczynka się znajdzie :( Quote
Bejotka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Frodo, Kiera - ogłoszone na: tablica.pl olsztyncity.pl olsztyn.olx.pl olsztyn.lento.pl swistek.pl cwirek.pl 24polska.pl 24on.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl eoferty.com.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl piesek.org aukcjezwierzat.pl pajeczyna.pl neeon.pl pineska.pl adpillar.pl hiperogloszenia.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl Quote
Bejotka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Łatek, Ares i Egon - ogłoszone na: tablica.pl olsztyncity.pl olsztyn.olx.pl olsztyn.lento.pl swistek.pl cwirek.pl 24polska.pl 24on.pl tusprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl eoferty.com.pl morusek.pl e-zwierzak.pl cafeanimal.pl piesek.org aukcjezwierzat.pl pajeczyna.pl neeon.pl pineska.pl adpillar.pl hiperogloszenia.pl zwierzeta.swiatogloszen.net.pl Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 "Bejotka", wielkie dzieki, jestem pod wrażeniem....:) Quote
anetek100 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 w naszym olsztńskims chronisku jest obecnie dużo szczeniąt:(mam sporo fotek,ale wstawię kilka póki co..szczeniaki od małych po większe,szorstkowłose,gładkowłose,kudłatki itp Quote
anetek100 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 tu jest mamusia w środku w budzie z maleńkimi szczeniakami-została zabrana z meliny..bardzo nieufna,boi się człowieka:(:(:(spójrzcie na jej oczy:( Quote
Bejotka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 O Boziuchno!! Jakie cudne wszystkie! Każdego by chciała :) Quote
liwus Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 śliczne ... aż żałuję że nie mogę sobie pozwolić na drugiego psiaka. Quote
Ania_i_Kropka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Mamusia czyli Mróweczka jest bardzo oddaną i dzielną psią mamą. Urodziła swoje dzieci w melinie pijackiej. Gdy maluchy podrosły i zaczęły wypełzać z legowiska zaczęły interesować się nimi dzieciaki. Sunia dzielnie broniła swoich maluchów, szczekała i warczała, nie pozwalała się nikomu zbliżyć się do dzieciaczków. Za to trafiła do schroniska. Mróweczka jest kochana i spragniona pieszczot. Teraz gdy maluszki mają już prawie 8 tyg zostawia je czasem same i przychodzi po przytulać się i posiedzieć na kolanach. Mróweczka w sobotę robiła za ozdobę na biurko: u wujka Wojtka na kolanach: Pokochasz mnie??? Quote
liwus Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Powiedzcie Dziewczęta co się stało ze schroniskowym Denisem ? ( rudy duży psiak ) Bo coś go nie wiedzę na stronie, a On strasznie mi przypomina moją Nukę :p Quote
Ania_i_Kropka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 liwus napisał(a):Powiedzcie Dziewczęta co się stało ze schroniskowym Denisem ? ( rudy duży psiak ) Bo coś go nie wiedzę na stronie, a On strasznie mi przypomina moją Nukę :p Denis od dawna grzeje dupkę w nowym domu. Quote
liwus Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Denis od dawna grzeje dupkę w nowym domu. Oj to super! To się cieszę bardzo. A powiedzcie te przerośnięte szczeniaki które wyglądają jak kangury te Onkowate to ile mają ? I jak takie piękne psy się znalazły w schroniku? Quote
Barkelona Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ale wysyp szczeniaczków! oby wszystkie znalazły szybko domki :) powiedzcie dziewczyny, czy jakies psiaki znalazły dom w tym tygodniu? Quote
Ania_i_Kropka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Barkelona napisał(a):ale wysyp szczeniaczków! oby wszystkie znalazły szybko domki :) powiedzcie dziewczyny, czy jakies psiaki znalazły dom w tym tygodniu? Nowe domki znaleźli Puszek i Emil, wszystkie szczeniaczki Mróweczki i 4 maluszki oraz podrostek w typie husky. Quote
Bejotka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Nowe domki znaleźli Puszek i Emil Suuuper!! :) :) Quote
Recommended Posts