Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wczoraj nowe domki znalazły : Pinczarkowaty Gacuś, kudłacz Yogi, szczeniakowata Tekila.
W tygodniu do nowego domku poszedł Cezar.

To cudnie!! :)

Posted

Cioteczki mam prośbę poszukuję domu dla bezdomnego pudelka ze schroniska w dniach 12 do 18 sierpnia,
od 5 sierpnia będzie on w hoteliku w Olsztynie a w dniach , których podałam wyżej właścicielka wyjeżdża i musimy coś z nim zrobić, proszę popytajcie znajomych dogomaniaków może ktoś się zlituje , sprawa pilna bo jeśli do piątku nie znajdzie się lokum to nie będziemy go do Olsztyna sprowadzać. Mnie w tym czasie nie będzie w Olsztynie, a to ten chłopak:

Posted

Dowiedziałam się, że Vipo został ponownie oddany do schroniska (drugi raz!). Szkoda, że nikt tu na wątku o tym nie poinformował.... :(
Proszę o potwierdzenie i jakieś szczegóły, dodam Go znów na stronę Fundacji.

Vipo i Mała mają ogłoszenia na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zoonet.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
zwierzeta.swiatogloszen.net.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Dobrze, że chociaż Otis znalazł domek...

Posted

Vipo wrócił do Schroniska ponieważ uciekał na spacerach ( potrafił wyślizgnąć się z obroży i szelek). Vipo przeskakuje ogrodzenia w Schronisku musi być w boksie zabezpieczonym od góry siatką.
Nie pisaliśmy, że Vipo wrócił ponieważ była nim zainteresowana rodzina ( niestety stwierdzili, że nie podołają opiece nad takim pasiakiem jak Vipuś)

Posted

Wczoraj nowe domki znalazły: Maja i Jarosz ( wspólny) 10 miesięczna Luna i nasza biedulka Milka.
Dzisiaj do nowych domków pojechali Otis i Emma.

Majeczka???? cudnie ;) powodzenia powodzenia ;)

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Mała:

Gaja to 9 letnia domowa sunia. Rok temu została oddana do schroniska. Sunia jest wulkanem energii. Zachowuje się jakby miała 9 miesięcy a nie lat. Sunia jest towarzyska i przyjazna. Na spacerach pędzi jak szalona, wszędzie musi zajrzeć wszystko powąchać. Gajunia całe życie mieszkała w bloku. Jest nauczona czystości.

Mała....zwana przez Filipka "Słodziak" jest fajniutka, sympatyczna, bardzo otwarta na dzieci ;)
A Gaja............. jak się dowiedzielismy ze ma 9 lat.........to szczęka nam opadła na podłogę.....hehe
to wulkan energi, kochana, lubi dzieci, sympatyczna, szuka miłosci ;)
cuuuuuuuudna ;)

Posted

Wczoraj nowe domki znalazły: Maja i Jarosz ( wspólny) 10 miesięczna Luna i nasza biedulka Milka.
Dzisiaj do nowych domków pojechali Otis i Emma.

Ale fajnie, sporo znalazło domki :)

Posted

Dora, Lola i Gunia - ogłoszone na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zoonet.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Posted

Czy są w schronisku pieski, których zdjęcia posiadam, mianowicie: Aron, Max (rotki), Diego, Aresik, Dolar (średni biały z czarnym uchem), Figo, Gucio (średnie rudasy), Largo, Łatka (biało-czarna sunia niskopodwoziowa), Mika (wilczasta, mała), Misiek (czarny kudłacz)??
Chciałabym ogłaszać dalej olsztyńskie psiaki, ale nie mam ani zdjęć, ani info :(

Grandi ogłoszona na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zoonet.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Posted

Bejotka napisał(a):
Czy są w schronisku pieski, których zdjęcia posiadam, mianowicie: Aron, Max (rotki), Diego, Aresik, Dolar (średni biały z czarnym uchem), Figo, Gucio (średnie rudasy), Largo, Łatka (biało-czarna sunia niskopodwoziowa), Mika (wilczasta, mała), Misiek (czarny kudłacz)??
Chciałabym ogłaszać dalej olsztyńskie psiaki, ale nie mam ani zdjęć, ani info :(

[

Diego, Aresik i Misiek mają domki. Reszta nadal czeka

Jutro będą nowe fotki.

Posted

Mała znalazła super domek :multi:

One nadal czekają

Lisa to 4 letnia średniej wielkości niezwykle urocza i kochana sunia. Lisa jest domowa, mieszkała w bloku i była bardzo grzeczna. Mieszkała z małym dzieckiem. Lisa jest bardzo towarzyska. Uwielbia długie spacery, połączone z zabawą. Lisa zna podstawowe komendy.

Posted

Set to starszy prze kochany psiak. Jest niezwykle urocze, rozkochuje w sobie wszystkich, których spotka na swojej drodze.Niestety nikt nie zabrał go do domu. Set jest bardzo żwawym staruszkiem. Na spacerach biega za kijkami, kąpie się w rzece. Secik dobrze dogaduje się z innymi psiakami. Ma ok 12-13 lat.

Zdjęcia kiepskie, ale Set strasznie się kręcił:

Posted

Jery to energiczny i wesoły ok 7-8 letni mieszaniec. Jery jest łagodny w stosunku do ludzi, niestety nie dogaduje się z innymi psami. Jest dominujący i wszczyna bójki. Jery bardzo źle znosi zamknięcie w boksie, cały czas próbuje się wydostać ( od tarcia o kraty ma poraniony nosek)
Jery będzie idealnym towarzyszem dla aktywnej osoby.

Posted

Panda to niezwykle energiczna i towarzyska 2 letnia sunia o niezwykłych oczach. Jest przyjazna w stosunku do ludzi i psów. Gdy tylko ktoś wejdzie na jej wybieg od razu podbiega i rozdaje buziaki. Będzie idealną towarzyszką dla aktywnej rodziny ze starszymi dziećmi.

i oczka:

Posted

Czaki to 10 miesięczny dzieciak. Jest bardzo energiczny i przyjazny. Chłopak jest w trakcie nauki nie skakania na ludzi i uszcześliwiania ich buziakami dawanymi z wyskoku:lol:
Czaki jak każdy podrostek uwielbia się bawić i rozrabiać. Dobrze dogaduje się z psami. Będzie idealnym towarzyszem aktywnej rodziny.

Pokochasz mnie?

Czaki i Panda:

Posted

Lisa, Jery, Pepe i Panda ogłoszone na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zoonet.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Posted

Set, Reks, Czaki i Placek ogłoszeni na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Posted

"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!!. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Fionę i Dyzia (tego białego w kropki) :) ogłosiłam dzisiaj na:

tablica.pl
olsztyn.nasza-lista.com
lento.pl
olsztyncity.pl
owi.pl
cwirek.pl
olx.pl
swistek.pl
pajeczyna.pl
zwierzaki.a4z.pl
ojej.pl
drobny.com.pl
aukcjezwierzat.pl
24polska.pl
24on.pl
hiperogloszenia.pl
tusprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
pineska.pl
piesek.org
neeon.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
cafeanimal.pl
adin.pl

Dowiedziałam się też, że adoptowane już dawno zostały Mikuś, Viga i Hesia. Szkoda, że takich radosnych wieści nikt na forum nie przekazuje :( Niepotrzebnie też odnawiam i aktualizuję tym pieskom ogłoszenia....
Mam wielką prośbę - wymienię teraz imiona piesków, którym zrobiłam ogłoszenia i na bieżąco pilnuję ich aktualizacji. Proszę mi napisać, jeśli któryś z nich już grzeje poopkę w swoim domku... Są to:
Niko, Figiel, Assan, Bulet, Andzia, Nina, Tola, Synek, Dea, Łatek (bez łapki), Łatek (ten rudy, starszy), Kromka, Nuta, Muniek, Iskra, Lazar, Morus, Rokez, Molik, Fafik, Kiera, Frodo, Ares, Egon, Rudzia, Dyzio (rudy), Dyzio (biały w kropki), Cytra, Bezik, Vipo, Dora, Lola, Gunia, Gaja, Grandi, Pepe, Lisa, Jery, Panda, Set, Reks, Czaki, Placek, Fiona.