snuszak Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Gringo jest juz na sznaucerach ;) bardzo podobna sunia do niego jest w Lodzi do adopcji i nawet wiek by sie zgadzal :shake: Quote
basiaaap Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Gringuś był wczoraj z nami na porządnym spacerku. No i pojadł porządnej karmy - a apetyt to psiutek ma:evil_lol: Jest kochany, milutki i spokojny. Ładnie chodzi na smyczy. Quote
snuszak Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 a ja jutro sie zwalniam z pracy wczesniej i odwiedze piechole wiec Gringo zalapie sie na spacerek rowniez i chrupki tez :):) Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 To ma szczęście. Dzisiaj był na spacerze z Rene&Rabik, wyszalał się, wykulał, wybiegał, wyskakał - ot wylazł z niego haszczak prawie. Za moment wstawię fotki. Dzisiaj był spoacerowy dzień. Pojechały szczeniaki - zabralismy znaczy. Ale za to pojawiły sie kociaki - Kasiu - zobacz czy one dadzą się złapać, czy uciekają na człowieka. I wysyp im troche jedzenia - one tam sa pod płotem obok rzędu klatek. Dwa są istnie cuda. Zaraz zrobię im wątek. Szukam tymczasu dla nich. A Gringo pilnie szuka domu. Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Dzisiejszy Gringuś - z huskowatym charakterem Piekne oczy Gringolca I smutny w klatce Tak bardzo potrzebny dom dla Gringo Quote
basiaaap Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gringo jest booooski:) I dopiero na spacerze widać, że to młodziutki, pełen radości życia piesek. W klatce stoi zawsze taki poważny, smutny. Na spacerku nad Wartą szalał jak szczeniak, obskakiwał Renatę, robił wokół niej kółka:lol:. Psie oczka takie szczęśliwe... Ale takie króciutkie to szczęście:-(. Całymi dniami tylko ta paskudna klatka i samotność... Quote
Rene@Rabik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gringo to pies dla ludzi, którzy uwielbiają ruch. On może szaleć bez końca, jak biegnie to od tyłu wygląda jak mini husky. Po spacerkach z nim człowiek będzie miał kondycję do pozazdroszczenia. To bardzo wesoły psiak, który szybko powinien znaleźć dom. Jest niezwykły i ma to "coś". :loveu: Quote
snuszak Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gringo w dobrej formie byl na szybkim spacerku i wcinal chrupki.... juz chlopak nie taki cichy jak ostatnio na powitanie szczekał zeby go zabrac na spacer :lol: niezle sie chlopak rozbrykał :D Quote
Rene@Rabik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Gringo wrzucony na watek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10583448#post10583448 Quote
Rene@Rabik Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Przed chwilą wysłałam przez GG wiadomość do osoby od haszczaków ( ze strony http://www.haszczaki.pun.pl) Być może zasugeruje, gdzie go można wrzucić – co by miłośnicy tej rasy mogli go obejrzeć. Niestety od dłuższego czasu nie mogę wejść na stronę http://www.bezdomneszpice.org Quote
supergoga Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Dzięki Rene - może wreszcie ktoś go wypatrzy. Quote
Rene@Rabik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 supergoga napisał(a):.....może wreszcie ktoś go wypatrzy. No mam taka nadzieję Quote
supergoga Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Gringo szuka domku, wypatrując go przez pręty swojej klatki. Wierzcie mi, widok ma zupełnie nieszczególny. Quote
Rene@Rabik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 supergoga napisał(a):Gringo szuka domku, Wierzcie mi, widok ma zupełnie nieszczególny. Nieszczególny ???? :crazyeye: To naprawdę mało powiedziane.... Tam jest Sodoma i Gomora :shake: Quote
Rene@Rabik Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :Dog_run:biegnij, moze ktoś cię wypatrzy Quote
supergoga Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Domku, wypatrz Gringusia. Marnuje się ten dzieciak w schronisku. I tak mija jego młodość Wyglądam, wyglądam, czekam - niestety, nikt mnie nie chce, nikomu się nie podoba. U nikogo nie ma dla mnie miejsca. Muszę tu pozostać. Czy na zawsze? Quote
Margolka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wrzuciłam na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117598&page=3 Quote
snuszak Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gringo uciekaj na pierwsza niech Cie ktos zobaczy! Quote
Recommended Posts