ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Strasznie niedobra jestem wiem wiem. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie.:eviltong: Quote
maciaszek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Tosia to my przyjedziemy po malucha w niedziele:multi::multi::multi:[/quote]Super !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Jesteś (i Twoja Kasia też!) kochana :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Mam tylko nadzieje ze maluch nam nie narozrabia jak Wafel:evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Mam tylko nadzieje ze maluch nam nie narozrabia jak Wafel:evil_lol:[/quote]Oj, przestań! Wypluj to :roll:. Quote
ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nIe nie! Bialasek bedzie taki jak moja Bialeczka:loveu: Spokojniutki no i bedzie chodzil z nami na poczatek do pracy bedziemy go zostawiac dla przyzwyczajenia na zapleczu po troche samego. Strasznie chcialabym zeby ten dom tymczasowy wypalil i zostal domem stalym. Quote
maciaszek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Strasznie chcialabym zeby ten dom tymczasowy wypalil i zostal domem stalym.[/quote]Wszyscy byśmy chcieli, więc kciuki mocno zaciskamy! Quote
ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oskar juz nie moze sie doczekac niedzieli. Dzisiaj byl calutki dzien w szkole grzeczniutki. Oby to sie nie zmienilo. :evil_lol: Bo inaczej bedzie...:mad::mad::mad: Quote
_Tosia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Nie pracuje nad jej decyzja stwierdzilam ze potrzymam Was w niepewnosci. Tosia to my przyjedziemy po malucha w niedziele:multi::multi::multi:[/quote] ale suuuuuuuuuper, zaraz dzwonie i powiem, ze bedziecie. na którą mam Was zapowiedziec? Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ho ho, jakie tu wspaniałe wiadomości widzę :cool3: Byleby wszystko się dobrze układało - psiak może znaleźć domek, a chłopak - przyjaciela .... Dwa pieczenie na jednym ogniu ... CUDOWNIE :loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a jak wszystko dobrze pójdzie to może dt zmieni się na ds...? tak sobie marzę...:lol: Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Agnieszko..tak sie ciesze :loveu: chłopak juz tyle czasu czeka na szansę i dzięki Tobie ją dostanie :Rose::laugh2_2: Quote
ab-agnieszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='_Tosia_']ale suuuuuuuuuper, zaraz dzwonie i powiem, ze bedziecie. na którą mam Was zapowiedziec?[/quote] Tosia podaj mi nr do siebie na pw to Ci jutro albo w sobote zadzwonie powiedziec dokladnie. Mam 300km do malego. Quote
maciaszek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Na Allegro jest podany numer do Tosi: [url=http://www.allegro.pl/item494451384_dog_argentynski_amstaff_szuka_domu_pilne.html]DOG ARGENTYŃSKI / AMSTAFF szuka domu ! PILNE !! (494451384) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
ab-agnieszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cioteczka Maciaszkowa dziekuje. Jestem zakrecona jak maly samolocik.Brak logicznego myslenia dzisiaj u mnie Quote
ab-agnieszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dobranoc Bialasku :loveu: Widzimy sie w niedziele:eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No slicznosci skacz do gory i sie pokazuj!!! Bo w niedziele czeka Cie jazda go Gliwic:loveu: Quote
maciaszek Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Bo w niedziele czeka Cie jazda go Gliwic:loveu:[/quote]Ciekawe czy będzie mu się podobała jazda samochodem... :roll: Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='ab-agnieszka']No slicznosci skacz do gory i sie pokazuj!!! Bo w niedziele czeka Cie jazda go Gliwic:loveu:[/quote] o której bedziesz w Łodzi? Quote
ab-agnieszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wyjezdzam ok 10-tej z Gliwic chcialam wskoczyc jeszcze na hale do Ptaka. Przepraszam ze nie zadzwonilam ale mam zakrecony dzien. Zadzwonie jak bedze juz w drodze:loveu: Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Wyjezdzam ok 10-tej z Gliwic chcialam wskoczyc jeszcze na hale do Ptaka. Przepraszam ze nie zadzwonilam ale mam zakrecony dzien. Zadzwonie jak bedze juz w drodze:loveu:[/quote] ok, ja bede w pracy, ale czekam na wiadomosc, bo Agnieszka (która pracuje na kosodrzewiny) chce być na miejscu - musi z domu dojechac. a Ptak jest tak pi razy oko do 14 otwarty :p Quote
agaga21 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no, ciekawe jak minęła podróż i jakie były pierwsze wrażenia. Quote
maciaszek Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Widzę, że jestem tu szybciej niż Aga, która dzwoniła do mnie kilka godzin temu. Niestety nie ma dobrych wieści :(. Pies został w przytulisku. Okazało się, że jest dość duży, znacznie większy niż na to wygląda na fotkach. Nabrał już sporo masy i jest wielkości raczej doga argentyńskiego niż przerośniętego amstaffa. Do tego jest dość żywiołowy. Koleżanka ab-agnieszki musiała zrezygnować z opieki nad nim. Obawia się, że nie dałaby sobie z nim rady, a już na pewno nie mogłaby go w żaden sposób dać pod opiekę 12-latkowi. Więcej objaśni sama ab-agnieszka. Nie chcę nic namieszać... Szkoda, ale uważam, że to była rozsądna decyzja. [B]Tosiu[/B], bardzo proszę, czy mogłabyś porobić aktualne zdjęcia psiakowi ??? Są bardzo potrzebne! Proszę... Quote
rufusowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 mam nadzieje ze wszystko dobrze :cool3: Quote
Recommended Posts