Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Tosia to my przyjedziemy po malucha w niedziele:multi::multi::multi:[/quote]Super !!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Jesteś (i Twoja Kasia też!) kochana :loveu: :loveu: :loveu:.

Posted

nIe nie! Bialasek bedzie taki jak moja Bialeczka:loveu:
Spokojniutki no i bedzie chodzil z nami na poczatek do pracy bedziemy go zostawiac dla przyzwyczajenia na zapleczu po troche samego.
Strasznie chcialabym zeby ten dom tymczasowy wypalil i zostal domem stalym.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Nie pracuje nad jej decyzja stwierdzilam ze potrzymam Was w niepewnosci.
Tosia to my przyjedziemy po malucha w niedziele:multi::multi::multi:[/quote]
ale suuuuuuuuuper, zaraz dzwonie i powiem, ze bedziecie. na którą mam Was zapowiedziec?

Posted

Ho ho, jakie tu wspaniałe wiadomości widzę :cool3:

Byleby wszystko się dobrze układało - psiak może znaleźć domek, a chłopak - przyjaciela .... Dwa pieczenie na jednym ogniu ...

CUDOWNIE :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='_Tosia_']ale suuuuuuuuuper, zaraz dzwonie i powiem, ze bedziecie. na którą mam Was zapowiedziec?[/quote]

Tosia podaj mi nr do siebie na pw to Ci jutro albo w sobote zadzwonie powiedziec dokladnie. Mam 300km do malego.

Posted

Na Allegro jest podany numer do Tosi: [url=http://www.allegro.pl/item494451384_dog_argentynski_amstaff_szuka_domu_pilne.html]DOG ARGENTYŃSKI / AMSTAFF szuka domu ! PILNE !! (494451384) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Wyjezdzam ok 10-tej z Gliwic chcialam wskoczyc jeszcze na hale do Ptaka.
Przepraszam ze nie zadzwonilam ale mam zakrecony dzien. Zadzwonie jak bedze juz w drodze:loveu:[/quote]
ok, ja bede w pracy, ale czekam na wiadomosc, bo Agnieszka (która pracuje na kosodrzewiny) chce być na miejscu - musi z domu dojechac.
a Ptak jest tak pi razy oko do 14 otwarty :p

Posted

Widzę, że jestem tu szybciej niż Aga, która dzwoniła do mnie kilka godzin temu. Niestety nie ma dobrych wieści :(. Pies został w przytulisku. Okazało się, że jest dość duży, znacznie większy niż na to wygląda na fotkach. Nabrał już sporo masy i jest wielkości raczej doga argentyńskiego niż przerośniętego amstaffa. Do tego jest dość żywiołowy. Koleżanka ab-agnieszki musiała zrezygnować z opieki nad nim. Obawia się, że nie dałaby sobie z nim rady, a już na pewno nie mogłaby go w żaden sposób dać pod opiekę 12-latkowi. Więcej objaśni sama ab-agnieszka. Nie chcę nic namieszać...

Szkoda, ale uważam, że to była rozsądna decyzja.

[B]Tosiu[/B], bardzo proszę, czy mogłabyś porobić aktualne zdjęcia psiakowi ??? Są bardzo potrzebne! Proszę...