rufusowa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 byłoby cudownie...a tak przy okazji wklejam wątek założony przez doddy... moze Tosiu sie spotkaciehttp://ekmll.com/proxy/index.php?q=aHR0cDovL3d3dy5kb2dvbWFuaWEucGwvZm9ydW0vZjk4L2Z1bmRhY2phLWFzdC1wb21hZ2EtYmV6ZG9tbnltLWJ1bGxvd2F0eW0tdy1sb2R6aS1wcnp5bGFjei1zaWUtZG8tYWtjamktMTIzNzgwLw%3D%3Da moze doddy będzie mogła porobić mu fotki o ile sie w niedziele tam dostanie Quote
maciaszek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='_Tosia_']postaram się o lepsze zdjęcia.[/QUOTE]Dzięki :loveu: :loveu:. Quote
yoszko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Co słychać u chłopaka? Taka tu ciszsza:razz: Quote
agaga21 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 oj, jaki bidulek...napiszcie jaki jest jego stosunek do kotów bo na nk(na profilu dla bullków do adopcji) jakaś babeczka pytała się mnie o białego mixa asta-a że nic nie wiadomo o jego zachowaniu, to na razie z niego zrezygnowała.ale tak sobie myślę ze te dwa psiaki są bardzo podobne i może tego białaska by chciała. tu jest link: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19398638/gallery]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] oczywiście tego białaska też dodałam.Nie doczytałam, czy on ma jakieś imię? Quote
agaga21 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 aha,jest już wykastrowany?cały czas jest w schronisku w łodzi? Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 psiak bedzie wykastrowany jesli znajdzie się na niego chętna osoba. on ma nawracające problemy ze skórą, ma alergię, mozliwe, ze całe zycie trzeba będzie na to uważać. jest w schronisku, ale nie na marmurowej. co do kotów, nie było to nigdy sprawdzane, ale nie sądze by był problem, bo to łagodny pies. ale oczywiscie sprawdzić trzeba Quote
agaga21 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='_Tosia_']psiak bedzie wykastrowany jesli znajdzie się na niego chętna osoba. on ma nawracające problemy ze skórą, ma alergię, mozliwe, ze całe zycie trzeba będzie na to uważać. jest w schronisku, ale nie na marmurowej. co do kotów, nie było to nigdy sprawdzane, ale nie sądze by był problem, bo to łagodny pies. ale oczywiscie sprawdzić trzeba[/quote] a mogłabyś zrobić test na koty?jedna pani pytała się o białego asta ale musi być łagodny i tolerować koty.mogłabym jej o tym psiaku napisać bo tamten o którym ona myślała [COLOR=Silver]c[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Silver]hyba ma pójść już do adopcji[/COLOR][/SIZE][COLOR=Silver] [SIZE=1]- (nie chcę zapeszać)[/SIZE] [/COLOR]ale i nie jest na koty sprawdzony jeszcze. Quote
agaga21 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 zobaczcie-facet chce 7-latka asta oddać!bo się rozwodzi:angryy::angryy::angryy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-oddam-7-letniego-amstaffa-125107/[/url] Quote
_Tosia_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='agaga21']a mogłabyś zrobić test na koty?jedna pani pytała się o białego asta ale musi być łagodny i tolerować koty.mogłabym jej o tym psiaku napisać bo tamten o którym ona myślała [COLOR=silver]c[/COLOR][SIZE=1][COLOR=silver]hyba ma pójść już do adopcji[/COLOR][/SIZE][COLOR=silver] [SIZE=1]- (nie chcę zapeszać)[/SIZE] [/COLOR]ale i nie jest na koty sprawdzony jeszcze.[/quote] poproszę o sprawdzenie jak najszybciej. moze to szansa dla niego Quote
_Tosia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='maciaszek']Są jakieś nowe wieści?[/quote] dr Asia obiecała mi sprawdzić reakcję na koty. poza tym.. nic się nie zmieniło. pies nadal czeka . odnowiła mu się alergia. miałam dwa telefony w jego sparwie,ale gdy powiedzialam o kastracji - kontakt się urwał. druga osoba wystraszyła się dodatkowo choroby skóry. ten pies nie dojdzie do siebie w tych warunkach Quote
agaga21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a co to są za choroby skóry dokładnie?alergie czy coś innego?da się to wogóle wyleczyć?(myślę o "normalnych" warunkach oczywiście) i ewentualnie ile kosztuje w przyblizeniu leczenie?a psiak ma zrobione allegro?jesli nie to ja mogę mu zrobić tylko potrzebuję jakiś łapiący za serce tekst bo sama jestem kiepska w pisaniu. Quote
ab-agnieszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agaga21']a co to są za choroby skóry dokładnie?alergie czy coś innego?da się to wogóle wyleczyć?(myślę o "normalnych" warunkach oczywiście) i ewentualnie ile kosztuje w przyblizeniu leczenie?a psiak ma zrobione allegro?jesli nie to ja mogę mu zrobić tylko potrzebuję jakiś łapiący za serce tekst bo sama jestem kiepska w pisaniu.[/quote] Cioteczka Maciaszkowa robi mu allegro od samego poczatku. Quote
agaga21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 aha. biedak chyba nikogo nie interesuje...tak mi go szkoda, czeka i czeka na swoją szansę a tu zima się zrobiła i nic...żadnych domków na widoku.:shake: Quote
maciaszek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Wznowione allegro: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=494451384]DOG ARGENTYŃSKI / AMSTAFF szuka domu ! PILNE !! (494451384) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
_Tosia_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='agaga21']aha. biedak chyba nikogo nie interesuje...tak mi go szkoda, czeka i czeka na swoją szansę a tu zima się zrobiła i nic...żadnych domków na widoku.:shake:[/quote] allegro jest, mnostwo wyświetlen i nic. Białasek ma powracającą alergię. mozna ją wyleczyc, bo juz bylo lepiej, ale choroba wrocila. Quote
Paola06 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Białasy niestety maja tendencje do alergii.Szkoda że musi tyle czasu siedzieć w schronie:( Trzymam kciuki za domek. Czy jest mozliwe podawanie mu specjalistycznej karmy dla alergików w schronie ,czy je schroniskowe jedzenie? Quote
_Tosia_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Paola06']Białasy niestety maja tendencje do alergii.Szkoda że musi tyle czasu siedzieć w schronie:( Trzymam kciuki za domek. Czy jest mozliwe podawanie mu specjalistycznej karmy dla alergików w schronie ,czy je schroniskowe jedzenie?[/quote] niestety schroniskowe. nie ma w tym momencie warunków by siedział osobno.. Quote
maciaszek Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Kurcze... nie mam już pomysłu jak mu pomóc :shake:. Quote
rufusowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 pomóc mógłby tylko dt gdzie dostawałby karme z jagnięcina...mozna by tez sprawdzic jego reakcje na koty, dzieci itp... moze zmienic tytuł na "BIAŁAS SZUKA DT!!!" ? ludzie lubią białe psy wiec to kwestia czasu...szukajmy mu dt :cool3: Quote
maciaszek Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Słusznie prawisz. Zmieniłam tytuł. Quote
_Tosia_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 tytuł super. czekam i czekam na wiesci , jak Białasek reaguje na koty. zaraz znów 'pogonię' dr Asię Quote
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Moze uda mi sie zalatwic mu DT w Gliwicach u mojej kolezanki. Dajcie mi czas do jutra to dam odpowiec. Zgodzila sie na malego psiaka ale chce jej pokazac Bialasa.[/quote] było by cudownie...a swoją drogą białasek jest przeciez taaaaaki maleńki(trzeba mu będzie tylko szepnąć na uszko żeby pochylił troszkę głowę i uginał nisko łapki):evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Moze uda mi sie zalatwic mu DT w Gliwicach u mojej kolezanki. Dajcie mi czas do jutra to dam odpowiec. Zgodzila sie na malego psiaka ale chce jej pokazac Bialasa. Quote
Recommended Posts