ab-agnieszka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Szkoda tylko ze nie jest na tyle ok zeby mogl zostac.:-( Ale nic na sile. Na 98% Bono jedzie w piatek do Niemiec. to jest uzaleznione od moich planow i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni. Bono moj drogi Ty to sie najezdzisz:evil_lol: Quote
jaco-placo Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Agnieszka ty go do niemiec wieziesz?:crazyeye: Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Tak, ab-agnieszka wiezie go do Niemiec :). Jeśli to dojdzie do skutku... Ja sobie w łeb strzelę... Powiedzcie jak to wygląda z tymi końmi i kozami? Padło pytanie z Niemiec czy on jest agresywny? A ja pytam czy oddzielony płotem od zwierząt będzie próbował płot taranować i konia pożreć? [B]Bo jeśli tak to trzeba go będzie zawieźć nie do Niemiec ale do hotelu u mosii... :( Cholera...[/B] Quote
rufusowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a niej jeździ :diabloti: skoro to ma mu zapewnić domek do końca dni :loveu: Quote
agata51 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Podróże kształcą! Nicht wahr? Trzymam kciuki! :thumbs: Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Wieczorem ma być decyzja Niemek czy biorą Bono. Trzymać kciuki proszę! Quote
_Tosia_ Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='maciaszek']Wieczorem ma być decyzja Niemek czy biorą Bono. Trzymać kciuki proszę![/quote] trzymamy cały czas :kciuki: Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Alicja']i co .......??..... :kciuki:[/quote] Na razie nic, bo nie mam wieści. Jak tylko będę miała to się odezwę (jeśli dogo mi łaskawie pozwoli... teraz jestem tu przez bramkę proxy). Quote
aisaK Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witajcie ale sie was oszukałam :eviltong: mam meila takiego: [COLOR=darkred]Bono kommt auf jeden Fall mit, keine Sorge wir passen auf ihn auf:-)) LG[/COLOR] [COLOR=darkred]Simone[/COLOR] wiec sie nie martwcie!! Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial][B]czy to znaczy że Bonuś jedzie :razz::razz: słuchajcie potrzebna wizyta w Tarnowskich Górach [url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/kobior-astek-nadal-w-schronie-129045/index3.html#post11785067[/url][/B][/FONT] Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Z "wiec nic się nie martwcie" wnioskuję, że Bono jedzie..., tak? Ja taka dość kiepska z niemieckiego jestem ;). Quote
aisaK Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 "Bono ma na pewno przyjechać, nie martwcie sie, bedziemy na niego uwazać";) Quote
ab-agnieszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 dopiero udalo mi sie wejsc na Dogo. Rozmawialam dzisiaj z moim TZ ktory jak sie dowiedzial ze jade do Niemiec z DA to kategorycznie zabronil mi zjechac z trasy:evil_lol::lol::loveu: Najpierw musze dojechac do domu a pozniej pojedziemy w dwojke go zawiesc. Jeszcze niewiem o ktorej wyjade w piatek i na ktora zjade. Moze sie okazac ze Bono bedzie musial u nas przenocowac jedna noc z tym nie bedzie problemu bo tam mamy mala sunie taty. Bedzie dobrze cioteczki ja to wiem.:loveu: Quote
maciaszek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 No to kamień z serca... Chociaż może na razie pół kamienia? ;) [B]Ab-agnieszko[/B], masz numer do pani z Poznania, prawda? Umów się w sprawie odbioru Bono i w kwestii wyrobienia paszportu. GoniaP napisała mi, że paszporty wyrabia na pewno lecznica na ul. Zbąszyńskiej. Supergoga pisała, że większość wyrabia i nie powinno być problemu. [U] Kochani, na koncie Bono mamy 10,01 zł. Zbieramy teraz na wyrobienie paszportu, no i pokrycie części podróży...[/U] Quote
ab-agnieszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jutro zadzwonie jak juz dokladnie bede wiedziala o ktorej wyjade. Quote
aisaK Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja w sumie nie znam lecznicy,. która nie wyrabia paszportów. A jak z chipem? I pamietajcie o rachunkach;) Quote
_Tosia_ Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='maciaszek'][U]Kochani, na koncie Bono mamy 10,01 zł. Zbieramy teraz na wyrobienie paszportu, no i pokrycie części podróży...[/U][/quote] ile potrzeba pieniędzy na wyrobienie paszportu? o paliwo już nawet nie pytam.. Quote
maciaszek Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 AisaK, z tymi lecznicami wyrabiającymi paszport to różnie bywa w różnych miastach. Np. w Katowicach nie każda świadczy taką usługę. Jeśli chodzi o czip to Bono go ma. [quote name='_Tosia_']ile potrzeba pieniędzy na wyrobienie paszportu? o paliwo już nawet nie pytam..[/quote]Wyrobienie paszportu to 70-80 zł. Gorzej gdyby okazało się, że czipa Bono nie da się odczytać albo odnaleźć i trzeba go czipować raz jeszcze. Wtedy byłoby to ok 120-130 zł. Quote
ab-agnieszka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wyjezdzam jutro okolo godziny 8-rano Quote
maciaszek Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Pani z Poznania jest uprzedzona, że do niej zadzwonisz omówić szczegóły odbioru, wyrabiania paszportu :). Zaczyna trzymać kciuki! I jeszcze raz WIELKIE Ci dzięki :)!!! Quote
ab-agnieszka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Jetesmy juz po pierwszej rozmowie i wszystko juz ustalilysmy.:lol: Quote
rufusowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ciotki trzymam kciuki za powodzenie akcji!!! Agnieszka jesteś niesamowita :loveu: Quote
agaga21 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ab-agnieszka jest the best! aguś bardzo doceniamy to co robisz.jesteś aniołem!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts