Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda tylko ze nie jest na tyle ok zeby mogl zostac.:-(
Ale nic na sile.
Na 98% Bono jedzie w piatek do Niemiec.
to jest uzaleznione od moich planow i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni.
Bono moj drogi Ty to sie najezdzisz:evil_lol:

• Replies 900
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, ab-agnieszka wiezie go do Niemiec :). Jeśli to dojdzie do skutku...

Ja sobie w łeb strzelę...
Powiedzcie jak to wygląda z tymi końmi i kozami? Padło pytanie z Niemiec czy on jest agresywny? A ja pytam czy oddzielony płotem od zwierząt będzie próbował płot taranować i konia pożreć? [B]Bo jeśli tak to trzeba go będzie zawieźć nie do Niemiec ale do hotelu u mosii... :( Cholera...[/B]

Posted

[quote name='Alicja']i co .......??..... :kciuki:[/quote]

Na razie nic, bo nie mam wieści. Jak tylko będę miała to się odezwę (jeśli dogo mi łaskawie pozwoli... teraz jestem tu przez bramkę proxy).

Posted

Witajcie
ale sie was oszukałam :eviltong:
mam meila takiego:
[COLOR=darkred]Bono kommt auf jeden Fall mit, keine Sorge wir passen auf ihn auf:-))
LG[/COLOR]
[COLOR=darkred]Simone[/COLOR]
wiec sie nie martwcie!!

Posted

[FONT=Arial][B]czy to znaczy że Bonuś jedzie :razz::razz:

słuchajcie potrzebna wizyta w Tarnowskich Górach
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f96/kobior-astek-nadal-w-schronie-129045/index3.html#post11785067[/url][/B][/FONT]

Posted

dopiero udalo mi sie wejsc na Dogo.
Rozmawialam dzisiaj z moim TZ ktory jak sie dowiedzial ze jade do Niemiec z DA to kategorycznie zabronil mi zjechac z trasy:evil_lol::lol::loveu:
Najpierw musze dojechac do domu a pozniej pojedziemy w dwojke go zawiesc.
Jeszcze niewiem o ktorej wyjade w piatek i na ktora zjade. Moze sie okazac ze Bono bedzie musial u nas przenocowac jedna noc z tym nie bedzie problemu bo tam mamy mala sunie taty.
Bedzie dobrze cioteczki ja to wiem.:loveu:

Posted

No to kamień z serca... Chociaż może na razie pół kamienia? ;)

[B]Ab-agnieszko[/B], masz numer do pani z Poznania, prawda? Umów się w sprawie odbioru Bono i w kwestii wyrobienia paszportu. GoniaP napisała mi, że paszporty wyrabia na pewno lecznica na ul. Zbąszyńskiej. Supergoga pisała, że większość wyrabia i nie powinno być problemu.
[U]
Kochani, na koncie Bono mamy 10,01 zł. Zbieramy teraz na wyrobienie paszportu, no i pokrycie części podróży...[/U]

Posted

[quote name='maciaszek'][U]Kochani, na koncie Bono mamy 10,01 zł. Zbieramy teraz na wyrobienie paszportu, no i pokrycie części podróży...[/U][/quote]
ile potrzeba pieniędzy na wyrobienie paszportu? o paliwo już nawet nie pytam..

Posted

AisaK, z tymi lecznicami wyrabiającymi paszport to różnie bywa w różnych miastach. Np. w Katowicach nie każda świadczy taką usługę.
Jeśli chodzi o czip to Bono go ma.
[quote name='_Tosia_']ile potrzeba pieniędzy na wyrobienie paszportu? o paliwo już nawet nie pytam..[/quote]Wyrobienie paszportu to 70-80 zł. Gorzej gdyby okazało się, że czipa Bono nie da się odczytać albo odnaleźć i trzeba go czipować raz jeszcze. Wtedy byłoby to ok 120-130 zł.