maciaszek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 GoniaP odpisała, że może tą wizytę zrobić. Jest tylko jedno małe pytanie... Czy państwo przyjmą ją z jamnikiem, bo ma takiego tymczasowicza, którego nie może zostawić w domu. Nie wiem czy jamnik lubi koty, ale jeśli nie lubi to może państwo mogliby kocombra zamknąć na czas wizyty w innym pokoju? Mosii, mogłabyś się dowiedzieć? [U]I podać Goni dane adresowe i namiary na tych ludzi. [/U] Quote
ab-agnieszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ale super strasznie sie ciesze. Tez od razu pomyslalam o GoniP. No to czekamy dalej. Quote
maciaszek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dzięki. No to teraz trzeba zając się transportem... Czy państwo mogliby ew. wyjechać po Bono gdzieś na trasę? A jeśli tak to jak daleko maksymalnie? Czy jest taka możliwość, żebyś dowiozła Bono do Częstochowy? Pytam na razie tak orientacyjnie, żeby wiedzieć co i jak, gdyby ktoś z chętnych (których na razie nie ma...) do transportu pytał. [I]Edit: Post przeskoczył.[/I] Quote
mosii Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 posłałam GoniP namiary, jamnik moze byc;) Quote
GoniaP Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dobra, to jutro dzwonię do tych Państwa i jadę z Parówką :diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='GoniaP']Dobra, to jutro dzwonię do tych Państwa i jadę z Parówką :diabloti:[/quote] Super fajnie ze to Ty tam bedziesz na wizycie.:evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie mogę w to uwierzyć że naszemu kochanemu białaskowi szykuje się NA POWAŻNIE domek!!! Quote
mosii Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='GoniaP']Dobra, to jutro dzwonię do tych Państwa i jadę z Parówką :diabloti:[/quote] super:multi::multi::multi: Quote
jaco-placo Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziewczyny moge go zawieżć ale w środe dopiero. Quote
GoniaP Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Super fajnie ze to Ty tam bedziesz na wizycie.:evil_lol:[/quote] Do czego pijesz??? :cool3::diabloti: Quote
maciaszek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='jaco-placo']Dziewczyny moge go zawieżć ale w środe dopiero.[/quote]Super! Myślę, że państwo poczekają na Bono. Jakbyś chciał jakiś zwrot kasy z paliwo to mów :), przeleję pieniądze. A nie będzie problemu z wejściem Bono do domu? Już się nie boi? P.S. [B]Mosii[/B], czy miejsce Bono mógłby zająć inny pies? Mam na myśli innego argentyna. To jeszcze nic pewnego (na dniah będę wiedzieć), ale pytam na wszelki wypadek... Quote
rufusowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='GoniaP']Wizyta umówiona na jutro na 17, bo dziś Pani nie pasowało. A czy Wy wiecie, że tam mieszka york?[/quote] toć dlatego był test na kota :evilbat: Quote
GoniaP Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wizyta umówiona na jutro na 17, bo dziś Pani nie pasowało. A czy Wy wiecie, że tam mieszka york? Quote
maciaszek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='GoniaP']A czy Wy wiecie, że tam mieszka york?[/quote]Wiemy. Ja ( i nie tylko ja) miałam wątpliwości czy połączenie DA i york to dobry pomysł, ale mosii wiele razy na ten temat z państwem rozmawiała i uznała, że będzie dobrze :). Więc pewnie tak będzie! Quote
maciaszek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dotarło 21 zł od ab-agnieszki za allegro :). Dzięki! Quote
GoniaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Byłam na wizycie, wrażenia jak najbardziej pozytywne, ode mnie więc macie zielone światło ;) Gdybyście mieli pytania, dzwońcie 661 955 880. Quote
ab-agnieszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Super moze bialasek bedzie mial w koncu swoj domek:loveu: Quote
agaga21 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 aż boję się cieszyć...więc poczekam jeszcze z radością :cool3: Quote
maciaszek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Że co? Że pojechał ??? :multi: :multi: :multi: Naprawdę ???!!!! Jejku jak się cieszę :multi: :multi:. Kamień z serca... A tak się martwiłam... Juhuuuuu :multi: :multi:. [U]Dziękuję wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc Bono. BARDZO DZIĘKUJĘ :loveu: :loveu: :loveu:.[/U] [B] Mosii, czy na miejsce Bono można by Ci podrzucić innego psiaka?[/B] Jeśli tak, to podeślę do Ciebie Tengusię :). Teraz kwestia techniczna - finansowa. W spadku po Bono zostanie praktycznie 600 zł + opłacony do końca stycznia hotelik. Co zrobimy z tymi pieniędzmi? Moja propozycja jest taka - podzielmy tą kasę na 6 (wyjdzie ok. 100 zł) i wspomóżmy 6 potrzebujących psiaków. Co Wy na to? Zgadzacie się? Macie jakieś propozycje? Ja bym zaproponowała psiaka pod opieką Fundacji SOS (to ten miałby ew. do Ciebie mosii przyjechać): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-jest-mlody-zbyt-radosny-128411/[/URL] Quote
jaco-placo Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Maciaszek pies jest cały czas u Mosii,ja mam problem z autem i jest mało prawdopodobne abym go zawiózł.Rozwaliłem zderzak ,a akurat przegląd mi sie skończył,i musze naprawic auto to dopiero zrobia mi przegląd,bez przegladu srednio sie jezdzi,a na razie zderzaka brak.Mosii ma zadzwonic jutro do tych ludzi z Poznania czy auto maja i czy sami po niego nie mogą podjechać,zresztą jak ktos chce miec psa to 600 km w dwie strony nie stanowi problemu. Quote
Recommended Posts