Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Na pewno znajdzie super dom, jest piekna a oczko tylko dodaje jej uroku. :)[/QUOTE]

Oj tak, dzięki temu niebieskiemu oczku wygląda kosmicznie. Ma super charakter, z resztą jak wszystkie.
Póki co szukamy domku ale nigdzie nam nie śpieszno :)

• 3 months later...
Posted

[HR][/HR]Maluchy już nie takie małe i w nowych domkach wszystkie, albo prawie wszystkie, zgubiłam się :D
Ale też żadnych konkretów nie znam, tyle co Frytela wrzuci jakieś zdjęcie na facebooka

Posted

[quote name='Asiaczek']No i dba o koty, bo co i rusz podrzucają im jakies kocie dziecko.... pisała ostatnio o tym na FB:)

pzdr.[/QUOTE]

To miło:):)

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie, ze miło, ale ileż można...?

Pzdr.[/QUOTE]

Podrzucać komuś zwierzątka można bez końca.......niestety.

• 2 weeks later...
Posted

Ale wre temat :)

Nie mam ostatnio czasu, niestety jeden pembrok ciągle z nami, Q-pidyś jest słodki, kochany, uwielbia ludzi a dzieci przede wszystkim :)
Mam cichą nadzieję że znajdzie dom, bo nie mogę go zostawić niestety.

Co do kotów, tak mamy 2 podrzutki a raczej jeden... stalo się to czego się najbardziej obawiałam, pierwsza podrzucona kociczka zgineła pod kołami. Serce mnie boli bo to najcudowniejsze zwierzę jakie poznałam. Niestety nie ma mnie w domu a nie miałam możliwości zabrania kotek w inne miejsce.

Mieszkam teraz chwilowo w Pilawie pod Piasecznem,
szukam pracy a długi rosną.. ciężko :)