Frytela Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Sypnij jeszcze trochę wiedzą i napisz, gdzie to jest:) Pzdr.[/QUOTE] Temu - miejscowosc leżąca w regionie Lombardia, okolo 130 km od Bolzano. Wspaniałe widoki, przy temu działa kilka wyciągów, na których bardzo mało narciarzy jeździ. Szkoda a może i dobrze bo stoki do godziny 16,30 czyli do zamknięcia są prawie idealne. Z temu poprzez SkiBus można dostać się do Ponte Di Legno a stąd do Passo Del Tonale bezpośrednio koleją gondolową :) około 0,5h podróży ;) [quote name='Avaloth']Łał zazdroszczę.. ja na nartach tylko po Polsce i Słowacji jeżdżę. ale tam muszą byc piękne widoki *.* a Twoje stadko z kim zostaje jak wyjeżdżasz ?[/QUOTE] Ja się tak tam rozkręciłam i dopiero teraz złapałam zapał prawdziwy do nart, że juz nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu do Włoch :D Ja byłam z ojcem, i z wielką ekipą branży budowlanej, ale były jaja :D Psy zostały z rodziną, to nie jest problem, póki co za dużo to ich nie ma :P [quote name='M&S']Super, fajny wyjazd. Fotki rób!!!!![/QUOTE] No... i tu zaczynają się schody bo zdjęcia które moge opublikować zamkną się w liczbie... 5 :P Quote
Frytela Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 nie woziłam ze sobą aparatu, wiec nie mam za bardzo a jak cos jest to z innymi uczestnikami którzy zgody na publikacje nie wyrazili Quote
M&S Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Frytela']nie woziłam ze sobą aparatu, wiec nie mam za bardzo a jak cos jest to z innymi uczestnikami którzy zgody na publikacje nie wyrazili[/QUOTE] No nieeeee, aparatu nie wzięłaś:mad::mad:KOBIETO:diabloti: Mimo wszystko, baw się dobrze!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No właśnie, mnie to tez zastanawia. Jedzie ktoś to cudownej, klimatycznej miejscowości i nie bierze aparatu.... zdaje się na innych.... Pzdr. Quote
Frytela Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 nie brałam go ze sobą bo mam tylko torbę na aparat a jazda na nartach z torbą jest bardzo niewygodna a w razie upadku zaboli i mnie i aparat... Quote
Asiaczek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale cały dzięń nie jeździłąś na nartach, były na pewno też i spacery po okolicy.... No, chyba, że isę mylę;) Pzdr. Quote
Frytela Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 o 7.50 pobudka, 8 sniadanie, 9 lecielismy na stok, powrót o 16.30 czyli lada moment ciemno a sił brak... ;) Poznajcie moją damulkę... Whisky lub Bronka, nie zadecydowalismy jeszcze... :) [IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168468_1407433245388_1819155829_806616_6443262_n.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Hej, jaka ładna Broneczka:) Bo na Whiskey to ona mi absolutnie nie wygląda... Pzdr. Quote
Frytela Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Haha no i zostało Bronka koniec końców :) Chyba jednak zostanie u nas, rodzina już ja kocha :D Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Frytela']Haha no i zostało Bronka koniec końców :) Chyba jednak zostanie u nas, rodzina już ja kocha :D[/QUOTE] No to juz mamy 2 kwiestie rozstrzygniete: - imię - zostaje czy nie:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jaka śliczna dziewczynka:):) [URL]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168468_1407433245388_1819155829_806616_6443262_n.jpg[/URL] i te uchoooooooooooooooole!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Będa dzisiaj jakies nowe fotki Bronki? A jak stado ją przyjęło...? Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Hej, hej:) Co słychać? Głaski dla Bronki i reszty corgasów:):) Quote
FredziaFredzia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Hej hej, a co to za nowa damulka? :) Coś więcej o niej? Quote
Avaloth Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Frytela']Haha no i zostało Bronka koniec końców :) Chyba jednak zostanie u nas, rodzina już ja kocha :D[/QUOTE] śmiesznie Bronka :D ile mała ma i w ogóle skąd pomysł na drugiego cardigana ? :) powiedz coś więcej o małej ;) ale masz teraz zgraję, 3 pembrokowe baby, dwa cardigany i jeszcze Etna na dokładkę :D i kota masz czy mi się wydawało ? ja też mam tylko torbę na aparat a i tak z nim jeżdżę xd wychodzę z założenia że się nie wywalę:diabloti: i jak na razie (odpukać) na szczęście się udaje. Quote
Frytela Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Avaloth']śmiesznie Bronka :D ile mała ma i w ogóle skąd pomysł na drugiego cardigana ? :) powiedz coś więcej o małej ;) ale masz teraz zgraję, 3 pembrokowe baby, dwa cardigany i jeszcze Etna na dokładkę :D i kota masz czy mi się wydawało ? ja też mam tylko torbę na aparat a i tak z nim jeżdżę xd wychodzę z założenia że się nie wywalę:diabloti: i jak na razie (odpukać) na szczęście się udaje.[/QUOTE] Pomysł? Nie było, mała miała iść do nowego domu, ale rodzina chciała inaczej... szok calkowity. Na polskich stokach to i ja jezdze z torbą ale tam to wyższa szkola jazdy, a jak zobaczyłam jak sie ludzie z naszej ekipy pozałatwiali, to podziękowałam za jazde z torba na ramieniu, szkoda sprzętu. Mój ojciec w tamtym roku tak wyrżnął że śnieg byl wszedzie dosłownie - pod ubraniami i w aparacie.... [quote name='Asiaczek']Frytela...? Pzdr.[/QUOTE] zyję żyję ale czasu brak :) [quote name='M&S']Cześc Frytella:) Wróciłas już z wywczasów?[/QUOTE] Ja tam tylko tydzień niecały byłam. Jestem w domu ale czasu brak... [quote name='FredziaFredzia']Hej hej, a co to za nowa damulka? :) Coś więcej o niej?[/QUOTE] Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;) Quote
hovomaniaczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [url]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168468_1407433245388_1819155829_806616_6443262_n.jpg[/url] Cudna Bronka ^^ Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Frytela'] Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;)[/QUOTE] Masz wesoło:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Frytela']zyję żyję ale czasu brak :) Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;)[/QUOTE] ...znam ten ból, czas nie chce się rozciągnąć:shake: To masz zabawę:lol: Quote
anka_szklanka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bronka jest prześmieszna z tymi wielkimi uszami,cudowna buzia, troche jak fenek :loveu: Quote
Avaloth Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Frytela, opuszczasz się :mad: żadnych zdjęć ! a ja jestem ciekawa Bronki, Wódencja pewnie też się zdążyła zmienić przez ten czas :) no a Chilli nigdy za wiele:loveu: Quote
Recommended Posts