Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Sypnij jeszcze trochę wiedzą i napisz, gdzie to jest:)

Pzdr.[/QUOTE]
Temu - miejscowosc leżąca w regionie Lombardia, okolo 130 km od Bolzano.
Wspaniałe widoki, przy temu działa kilka wyciągów, na których bardzo mało narciarzy jeździ. Szkoda a może i dobrze bo stoki do godziny 16,30 czyli do zamknięcia są prawie idealne.
Z temu poprzez SkiBus można dostać się do Ponte Di Legno a stąd do Passo Del Tonale bezpośrednio koleją gondolową :) około 0,5h podróży ;)

[quote name='Avaloth']Łał zazdroszczę.. ja na nartach tylko po Polsce i Słowacji jeżdżę. ale tam muszą byc piękne widoki *.*
a Twoje stadko z kim zostaje jak wyjeżdżasz ?[/QUOTE]
Ja się tak tam rozkręciłam i dopiero teraz złapałam zapał prawdziwy do nart, że juz nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu do Włoch :D
Ja byłam z ojcem, i z wielką ekipą branży budowlanej, ale były jaja :D
Psy zostały z rodziną, to nie jest problem, póki co za dużo to ich nie ma :P

[quote name='M&S']Super, fajny wyjazd. Fotki rób!!!!![/QUOTE]

No... i tu zaczynają się schody bo zdjęcia które moge opublikować zamkną się w liczbie... 5 :P

Posted

[quote name='Frytela']nie woziłam ze sobą aparatu, wiec nie mam za bardzo a jak cos jest to z innymi uczestnikami którzy zgody na publikacje nie wyrazili[/QUOTE]

No nieeeee, aparatu nie wzięłaś:mad::mad:KOBIETO:diabloti:

Mimo wszystko, baw się dobrze!!!!!!

Posted

o 7.50 pobudka, 8 sniadanie, 9 lecielismy na stok, powrót o 16.30 czyli lada moment ciemno a sił brak... ;)

Poznajcie moją damulkę...
Whisky lub Bronka, nie zadecydowalismy jeszcze... :)
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168468_1407433245388_1819155829_806616_6443262_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Frytela']Haha no i zostało Bronka koniec końców :)
Chyba jednak zostanie u nas, rodzina już ja kocha :D[/QUOTE]
No to juz mamy 2 kwiestie rozstrzygniete:
- imię
- zostaje czy nie:)

Pzdr.

Posted

jaka śliczna dziewczynka:):)
[URL]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168468_1407433245388_1819155829_806616_6443262_n.jpg[/URL]

i te uchoooooooooooooooole!!!!!

Posted

[quote name='Frytela']Haha no i zostało Bronka koniec końców :)
Chyba jednak zostanie u nas, rodzina już ja kocha :D[/QUOTE]
śmiesznie Bronka :D
ile mała ma i w ogóle skąd pomysł na drugiego cardigana ? :) powiedz coś więcej o małej ;)
ale masz teraz zgraję, 3 pembrokowe baby, dwa cardigany i jeszcze Etna na dokładkę :D i kota masz czy mi się wydawało ?

ja też mam tylko torbę na aparat a i tak z nim jeżdżę xd wychodzę z założenia że się nie wywalę:diabloti: i jak na razie (odpukać) na szczęście się udaje.

Posted

[quote name='Avaloth']śmiesznie Bronka :D
ile mała ma i w ogóle skąd pomysł na drugiego cardigana ? :) powiedz coś więcej o małej ;)
ale masz teraz zgraję, 3 pembrokowe baby, dwa cardigany i jeszcze Etna na dokładkę :D i kota masz czy mi się wydawało ?

ja też mam tylko torbę na aparat a i tak z nim jeżdżę xd wychodzę z założenia że się nie wywalę:diabloti: i jak na razie (odpukać) na szczęście się udaje.[/QUOTE]

Pomysł? Nie było, mała miała iść do nowego domu, ale rodzina chciała inaczej... szok calkowity.

Na polskich stokach to i ja jezdze z torbą ale tam to wyższa szkola jazdy, a jak zobaczyłam jak sie ludzie z naszej ekipy pozałatwiali, to podziękowałam za jazde z torba na ramieniu, szkoda sprzętu. Mój ojciec w tamtym roku tak wyrżnął że śnieg byl wszedzie dosłownie - pod ubraniami i w aparacie....

[quote name='Asiaczek']Frytela...?

Pzdr.[/QUOTE]
zyję żyję ale czasu brak :)

[quote name='M&S']Cześc Frytella:)

Wróciłas już z wywczasów?[/QUOTE]

Ja tam tylko tydzień niecały byłam. Jestem w domu ale czasu brak...

[quote name='FredziaFredzia']Hej hej, a co to za nowa damulka? :) Coś więcej o niej?[/QUOTE]

Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;)

Posted

[quote name='Frytela']
Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;)[/QUOTE]
Masz wesoło:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Frytela']zyję żyję ale czasu brak :)

Ta mała damulka to kawał kochanej bestii. Całe dnie toczy walki z wódką, która to jako starsza uważa że ma więcej praw niż bronka, z kolei ta druga uważa że skoro wielkościowo jest równa wódce, może ją dominować, cyrk całodniowy ;)[/QUOTE]

...znam ten ból, czas nie chce się rozciągnąć:shake:

To masz zabawę:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Frytela, opuszczasz się :mad:
żadnych zdjęć !
a ja jestem ciekawa Bronki, Wódencja pewnie też się zdążyła zmienić przez ten czas :)
no a Chilli nigdy za wiele:loveu: