kamilka91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :placz: Skrapciu... [*] za TM będzie Ci dobrze... :-( Quote
& Gloria & Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Scrappy, kochany... Tak mi przykro:placz: Miało być zupełnie inaczej...:-(:-(:-( PRZEPRASZAM CIĘ!!! Jesteś teraz szczęśliwy, wierzę w to...p. Michalski się Tobą zaopiekował... Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :placz: O Boże, widzisz i nie grzmisz:-( przecież on miał takie szanse.....dzisiaj mija 10-ta miesięcznica jak odeszła Hapusia na moich kolanach:placz:.....kochana Hapuniu -zaopiekuj się proszę Scrappim :candle::candle::candle: Quote
martik b Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tak mi żal Ciebie biedaku, taki młody, pełen energii..ehh :( Quote
Brucio Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Boszsz..:-(:shake: brak slow, ja mojego psiaka wyciagnelam ze skrajnie ciezkiego przypadku parwo a ten maly bidus nie dostal nawet szansy:-(.Dla Ciebie maluszku [*] . Usypiac to sie powinno niektorych ludzi:angryy: Quote
& Gloria & Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Nigdy sobie tego nie wybaczę...to nie musiało sie tak skoczyć:placz: Forever in my memory:placz: Quote
Recommended Posts