Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Co to będzie z Ciotką Neczką na stare lata, Dżekuniu - jak Ona już tak zrzędzi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rita60 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 gagata napisał(a):Tal, Ty też???? Noo to mi lżej....idę na faję... To ja tez:oops:witajcie w klubie:evil_lol:A ty pieseczku biegiem na gore........... Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 śniadanka bleeeee kaffa i papierosek - o yes!!!!:diabloti: Quote
żaba88 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to imprezka! :cunao::drinking: Dżeki niedługo będzie o ile już nie jest na DS w Gdańsku! Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 żaba88 napisał(a):No to imprezka! :cunao::drinking: Dżeki niedługo będzie o ile już nie jest na DS w Gdańsku! Jej jak cudnie :-( Jej jej jej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dżekuś - to trudna i odpowiedzialna adopcja i Pani o tym wie, zreszta sama mogła sie przekonać......Poza schroniskiem truchleje, wbija sie w trawę i tylko to jedno łypiące oczko widać....:shake:...spanikowany, przerażony , zero kontaktu z otoczeniem. Nie było mowy żeby zrobił choc parę kroków na smyczy a trząsł sie jak galareta....:shake:....W pewnym momencie myslałam że klapa z tej adopcji bo Pani bardzo spodobał sie nasz Digerek tzn. jest bardzo podobny do jej byłego psa i aż zaniemówiła....miała chwilkę dylemat ale tylko chwilke bo myśląc głośno stwierdziła że Diger młody, kontaktowy, przemiły ma duże szanse na dom natomiast Dżekuś z tym swoim wyobcowaniem praktycznie żadne. I w tym momencie klamka zapadła chociaż byłyśmy z Neczką bardzo neutralne w pani decyzji bo Digerka też kochamy.......:lol: Pani Beata nosiła go cały czas na rekach, głaskała, pieściła, czule przemawiała.....trudna adopcja, fakt, ale spójrzcie na te zdjęcia i powiedzcie czy w takich objęciach nie ma szansy ? Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Minie kilka tygodni i objawi swoją Terrierzą naturę - hiiiii coś o tym wiem!!! niech kto podejdzie!!! A psina nie wychodził nawet z budy w schronisku!!!! Jak się cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Cudny nowy domek, cudni ludzie, cudny pies...:loveu: nic dodać nic ująć:roll: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to " przyłóż piątkę" Neczuniu!!!!! Uffffffff:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jakie to kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no idą te adopcje cioteczkom ostatnio jak ciepłe bułeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Charly napisał(a):no idą te adopcje cioteczkom ostatnio jak ciepłe bułeczki:loveu::loveu::loveu: a idą, ida......:multi: Quote
rita60 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 żaba88 napisał(a):No to imprezka! :cunao::drinking: Dżeki niedługo będzie o ile już nie jest na DS w Gdańsku! :-o:-o:-otak sie ciesze piesku:multi::multi::multi:badz szczesliwy........ Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 :placz::placz::placz: http://img356.imageshack.us/img356/3690/dscn1148be3.jpg popłakałam się mój mały kochany terierek... widzisz, Dżeki i Tobie się udało przestaniesz się bać będziesz wariatem ;) zobaczysz jednym oczkiem, ale zobaczysz! :multi::multi::multi: :sweetCyb: :bigcool::Cool!: :bigcool::Cool!: :bigcool::Cool!: :bigcry: gdzie go pani wypatrzyła? :D edit: doczekałam się nowych zdjęć! cuuudowne! nie no, tak się cieszę, że nie mogę się uspokoić :stupid: Quote
agata51 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Wracam z wakacji i co widzę? Nic nie widzę, bo Dżekuś już w domku!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie bój się, Dżekuniu, świat jest piękny! A to od Betki :buzi: Quote
gagata Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dżekuniu, wszystkiego najlepszego w nowym domku!:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ostatni nasz spacerek z Dżekusiem przed schroniskiem.... Quote
mru Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mleczne łapki pojechały do domku :loveu: Quote
Neczka Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ...i była też próba ucieczki :evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To chyba jasne....orzechowskie wolontariuszki już serducha mu dały a nowy ludż dopiero musi się zasłużyc,no nie? Quote
SZPiLKA23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Superrrrrrrrr :multi: kto by pomyslał :) Quote
Becia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dostałam dzisiaj nowe wieści z Dżekusiowego - Piratowego domku.....:multi::multi: Poczytajta kobitki.....:multi::multi: ,,Witam, u nas wszystko w dużym porządku. Dżekuś - Pirat mocno się zmienił. Nabrał pewności siebie, szczeka na podwórku, bardzo się cieszy i wita nas wylewnie, gdy wracamy do domu, bawi się z dziećmi, szczególnie z Igą - córką. Iga ma 8 lat i przez 2 lata gdy była mała, opiekowała się nią babcia, która za psami nie przepada. I do tej pory stosunek Igi do psów był taki sobie, co było trochę dziwne w domu psiarzy. Wszystko to zmieniło się dzięki Piratowi: Iga zakochała się w nim całkowicie i absolutnie ( z resztą ze wzajemnością), najchętniej spałaby z nim w jednym łóżku i jadła z jednej miski. Kosma - młodszy syn jest trochę zazdrosny, ale on uwielbia wszystkie zwierzęta. W pewnym momencie mieliśmy trochę problemów z sikaniem (chcieliśmy już nawet wziąść Pirata do psychologa, bo nic nie pomagało), ale jest już lepiej. Niedługo wyślę Pani zdjęcia Pirata z dziećmi, ale do tego potrzebuję komputera męża. Tymczasem pozdrawiam Kasia Woźniakowska '' Tak więc teraz tylko na fotki nam czekać....:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Wspaniale :) Czekam na fotki... :roll::p Quote
Recommended Posts