agata-air Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jestem w pełni obiektywna ale moje dzieciaki są najpiękniejsze na świecie...co do mądrości...yyy jak dorosną na pewno będę też najmądrzejsze ;p Quote
agata-air Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ps. Jestem zasmucona, że reszta przestała wrzucać fotki :( Przecież jeszcze kilka maluchów tu na dogo mamy :( Quote
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://images41.fotosik.pl/157/6ada52105f5161e6.jpg Nie ma to jak szczęśliwa,wybiegana bulwa:) Quote
Benia-b Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ...yyy jak dorosną na pewno będę też najmądrzejsze ;p a możesz podac przybliżony termin:evil_lol:-bo też na to liczę:evil_lol: Dzieciaki Ci już dorosły -czy cyc odstawiony?:razz: Opalanie: Quote
netti1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Benia-b napisał(a):a możesz podac przybliżony termin:evil_lol:-bo też na to liczę:evil_lol: ja już straciłam nadzieję na to że Porto zmądrzeje:evil_lol: Quote
agata-air Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Troszkę dorosły. Na spacerach oddalają się na niebezpieczną odległość od matki. Ale w domu... Jaco nadal ładuje się na ręce i ustawia w pozycji jak do karmienia piersią :evil_lol: No i ta dziecięta ufność do wszystkich zwierząt i ludzi...naiwniacy poszliby z każdym Widzę, że twoje dziewczynki nadal w niemowlęcych kocykach w kolorze pięknego różu i błękitu ;p do twarzy im :) Majka jest mniejsza od Emisi czy tylko tak fota wyszła? No i jak jej problemy brzuszkowe? Quote
agata-air Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Fajne niunie!:) Inez słowo niunie było złośliwe:evil_lol::evil_lol: Jaco coś tam z faceta jednak ma..jednak...yyy... z faceta ma więcej Ineczka :evil_lol::evil_lol: Quote
Benia-b Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agata-air napisał(a):Troszkę dorosły. Na spacerach oddalają się na niebezpieczną odległość od matki. Ale w domu... Jaco nadal ładuje się na ręce i ustawia w pozycji jak do karmienia piersią :evil_lol: No i ta dziecięta ufność do wszystkich zwierząt i ludzi...naiwniacy poszliby z każdym Widzę, że twoje dziewczynki nadal w niemowlęcych kocykach w kolorze pięknego różu i błękitu ;p do twarzy im :) Majka jest mniejsza od Emisi czy tylko tak fota wyszła? No i jak jej problemy brzuszkowe? Wiedziałam....:evil_lol: Przytulanki blisko cyca najlepsiejsze na świecie:evil_lol: Majka nie jest mniejsza, ale brak jej tłuszczyku-nawet na głowie-stąd takie wrażenie....gdyby z trzustką było ok-wyglądałaby podobnie jak Portuś .....ale w końcu zdecydowała się jeść-wymiata szybciej od Emiśki, uregulowaliśmy wszystko-włącznie z iloscią koop:multi: Quote
agata-air Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 całe szczęście, że w końcu dziewczyna z ruchu "pro ana". Niech nabiera ciałka :) a jak Emiśka po sterylce? Quote
Benia-b Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 agata-air napisał(a):całe szczęście, że w końcu dziewczyna z ruchu "pro ana". Niech nabiera ciałka :) a jak Emiśka po sterylce? My juz ciałka nie nabierzemy:shake:-tak już zostanie-choć bycie szczupłym ma podobno swoje.... zalety?:evil_lol: Emiśka zdrowa jak ryba:loveu:-lekka parówkowatość wychodzi boczkami:cool1: Quote
agata-air Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dobra, dobra...zalety...no pewnie jakieś ma. Portek podobno stracił zbędne kilogramy- z miłości do stafika jeśli się nie mylę ;p Prezentowanie anoreksji jednak Majka mogłaby sobie odpuścić. A, że szczuła? Widziałaś jak wygląda Ineczka...bliżej jej do białego (a takie nie istnieją) Bostona z budowy niż buldożka. Nie wiem do kogo ona podoba...reszta rodzeństwa wygląda jak "człowiek"...no Jacuś może troszkę bardziej jak paróweczka ale generalnie są normalni :) A moja malutka Ineczka jest...malutka ps. wstaw stojące zdj Emisi, ile ona waży? To Ineczki (jedyna) siostra, powinny być w miarę podobne ... Quote
netti1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Portkowi ta miłość już bokiem wychodzi bo go dziewczyna goni po trawnikach a on jak prosiak biegnie,oczy mu na wierzch wychodzą Quote
Benia-b Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Netti-O matuchno:crazyeye:-co zrobiłaś z Portusiem ?? Toż mu głowa tylko została-a gdzie boczki, sadełko???:mad: Agata- dopiero na tej focie widac, jaka Inka jest wysoka na łapach-spróbuję zrobic fote Emisi-choć ona raczej jest niższa i grubsza:oops:-ale uchole takie same:evil_lol:-nad wyraz stojące:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 MOJE CHŁOPAKI i żółta piłeczka /towarzyszka życia Barneya... Quote
netti1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Porto dziś był w salonie piękności.Wrócił pachnący i strasznie zmęczony.\ Quote
Benia-b Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O matuchno!!!Jak mogłas mu coś takiego zrobić?:evil_lol: Biedny Portuś...a jaki dzielny:razz: Quote
agata-air Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moje słoneczka :) yyy...trójkąt? aniołek? (każdy normalny człowiek gdy widzi psa na stole przy talerzu pierwsze co robi to łapie za aparat, prawda?:eviltong:) "tylko nie w jajka...a zaraz ja nie mam jajek ;p" Miłość w czystym wydaniu :) Quote
Benia-b Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Majka doszła do wniosku, że najwyższa pora ujawnić wszystkie swoje choroby:roll: ...i ujawniła...przestając poruszać tylnymi łapkami. Po serii fotek już wszystko pod kontrolą i Majka wraca do poprzedniego stanu-czyli suni z ADHD. Mamy zwyrodnienia w kręgosłupie, i jedno biodro mocno dysplastyczne(maleńka główka i długaśna szyjka)-jesteśmy po drugim podaniu kwasu hialuronowego i aby chronic trzustkę i wątrobę wcinamy homeopaty. Quote
Benia-b Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dokładnie:eviltong: Pilnuję jak oka w głowie-rozdzielam, wymieniam, zamieniam, ale choć jeden wypad musi być wspólny-bo energia ją roznosi:diabloti: Quote
Recommended Posts