Inez de Villaro Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 cóż znaczą trzy maluchy w porównaniu z dwunastką????:) Quote
lavinia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 no właśnie - po takiej akcji, teraz wszystko będzie proste :-) Quote
Apbt_sól Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :evil_lol:lavinia napisał(a): Ewa muszą się koniecznie zalogować na dogo i nam tu opowiadać o swoich psiakach. Koniecznie !!! Będzie juz w poniedziałek nowym dogomaniakiem :evil_lol: ba! BF maniakiem :loveu: Maja cała i zdrowa w szampańskiem nastroju spedzila droge w pociagu , urozmaicajac podroz roznymi trikami :loveu: :diabloti: ten typ tak ma :evil_lol: :loveu: My równiez ze swojej strony dziekujemy za wszystko , za danie miłości małej bulwie jako cotka chrzestna dziekuje za wachanie baków w duecie z Lee , co nie bedzie łatwe jednak przetrwamy kazdą kumulację :loveu: Quote
lavinia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 no to super :-) mała Maja to podróżniczka jest - najeżdziła się już samochodem, teraz pociągiem....nieżle Quote
lavinia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Apbt_sól, daj znać proszę, czy dziewczyny dojechały bez dalszych przygód i czy wszystko jest w porządku Quote
demi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 piękne są te zdjęcia tych klusiaków:loveu: dziewczyny super robota, naprawdę:razz: Quote
Apbt_sól Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oczywiście ze dojechały mają sie wyśmiecie - wszystko jest w najlepszym porzadku mała dokazuje wciaż- podroz mineła dosc szybko jak na taka odległosć z miłymi ludzmi .Ewa miala szczescie jechac z psiarzami , tak wiec siku na środoku przedzialu wzbudzalo ochy i achy :loveu: Ewa usunęła siurki chusteczka pachnaca do wycierania kupek i skutków ubocznych nie było :evil_lol:. :loveu: Quote
lavinia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Agata - air, masz pw i wiadomość na gadu Quote
lavinia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 kochani przysyłajcie te adresy mailowe proszę, bo sprawa fajna i ciekawa :-) do tej pory dostałam 5 adresów to mało..... Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ciotki, jesli Wam się zdjęcia Ptysia podobają to prosze o głosy w konkursie bewetu (bewet fora)na zdjęcie Ptysia z Guciem (ostatnie na stronie) nie wiem czy mogę wkleić link.... wygrany wybierze schronisko/fundację której przekazane zostanie 20 kg karmy!!! a potrzebujacych tutaj jest dużo...prosze o głosy wspólnie wybierzemy beneficjenta:) Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Majowa w poniedzielek da maila- mam nowy system i mi sie do niej skasował a na pamieć nie znam ;/ Quote
Bila Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki, jesli Wam się zdjęcia Ptysia podobają to prosze o głosy w konkursie bewetu (bewet fora)na zdjęcie Ptysia z Guciem (ostatnie na stronie) nie wiem czy mogę wkleić link.... wygrany wybierze schronisko/fundację której przekazane zostanie 20 kg karmy!!! a potrzebujacych tutaj jest dużo...prosze o głosy wspólnie wybierzemy beneficjenta:) Ciotka Bila już oddała głos na stróżujących:lol::lol: Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dziękuję:) chcicałabym wygrać i te 20 kg karmy przekazać komuś tutaj na dogo potrzebującemu..... Quote
Viris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A to tak się zdobywa te głosy..:cool1: Linka wklejać możesz, ale i tak go ocenzuruje z automatu. Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja tylko poprosiłam Viris....nikogo nie zmuszam do niczego... "ATAK KLONÓW....":) Quote
lavinia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Inez, ja też zagłosowałam na Ptysiowego :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ciotki, może ja usune te prosbę jesli to nie fair wobec innych??? Może to niewłaściwe? Quote
lavinia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ale dlaczego ? to przecież nic złego - ja nie wiedziałabym nawet o takiej akcji, gdybyś mi nie powiedziała. Przecież nie zabierzesz tej karmy do siebie, tylko ją oddasz potrzebującym. W głosowaniu na Krakvecie co miesiąc na dogo są zbierane głosy na różne organizacje - kto chce ten głosuje, kto nie chce ten nie głosuje i tyle Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viris się jakoś obruszyła....hmmmmm Quote
Bila Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 W bordoziowych objęciach: http://img150.imageshack.us/img150/5995/ptys13im3.jpg Gucio da ci buzi: http://img150.imageshack.us/img150/2813/ptys2sa3.jpg No po prostu wymiękam:evil_lol::lol::loveu: Quote
Recommended Posts