maciaszek Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Kochani, jeśli wszystko pójdzie ok, jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie w porządku i nie zdarzy się nic nie przewidzianego, to białas będzie miał dom w Gliwicach :). Jeszcze nie wiem kiedy będzie wspomniana wizyta, ale na pewno niebawem! Quote
ANETTTA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 siuper tzn ze ma jzu kto te wizyte przeprowadzić Quote
czernysz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 witam po dlugiej, meczacej aczkolwiek wg "zasad negocjacji" Ribbentropa, zakonczonej polowicznym sukcesem spowiedzi, ujawniam sie. planujemy z chlopakiem adoptowac tego DA z warszawy, i mamy nadzieje ze sprawa zakonczy sie szczesliwie i dla nas i dla niego Quote
maciaszek Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 To teraz pora na Was - pytajcie o co chcecie :diabloti: Ja już wymęczyłam czernysz :eviltong:. Quote
kama_i_ja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Trzymam kciuki! U mnie sprawa wygląda cięęężko:shake: Aczkolwiek nie tracę nadziei. Na pewno znajdziemy innego, który by odpowiadał. Quote
ab-agnieszka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 maciaszek napisał(a):Kochani, jeśli wszystko pójdzie ok, jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie w porządku i nie zdarzy się nic nie przewidzianego, to białas będzie miał dom w Gliwicach :). Jeszcze nie wiem kiedy będzie wspomniana wizyta, ale na pewno niebawem! Kochana ja jestem z Gliwic mozecie na mnie liczyc!!! moge sie z nimi spotkac Quote
maciaszek Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='kama_i_ja']Na pewno znajdziemy innego, który by odpowiadał.Chodzi o psa? Tu masz innego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10392355#post10392355 [quote name='ab-agnieszka']Kochana ja jestem z Gliwic mozecie na mnie liczyc!!! moge sie z nimi spotkac Poczekajmy jeszcze chwilkę. Dowiedziałam się, że osoba, która pilotuje sprawę doga (ta, która była przy jego wyadoptowywaniu) ma 2 chętne domki na psiaka. Nie wiadomo więc gdzie w końcu białas trafi... Ale będę o Tobie pamiętać Agnieszko :). Quote
kama_i_ja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='maciaszek']Chodzi o psa? Tu masz innego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10392355#post10392355 Widziałam. Tylko mi jest potrzebny ze sprawdzonym charakterem, najlepiej z DT. Nie koniecznie DA;) Quote
maciaszek Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Nie martw się, jakiegoś na pewno Ci znajdziemy :eviltong:. Quote
sacred PIRANHA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 czyli jest nadzieja dla bazylatka? kilka chetnych to wieksze szanse ze to bedzie TEN dom:):):) super, trzymam kciuki:) Quote
maciaszek Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Zobaczymy co z tego wyniknie, ale myślę, że w którymś z tych domów znajdzie swoje miejsce :)! Quote
maciaszek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Jutro powinnam wiedzieć już coś konkretniejszego. I, być może, poproszę Cię Ab-agnieszko o wizytę przedadopcyjną w Gliwicach :). Czernysz, zaglądasz tu jeszcze? :) Quote
ab-agnieszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='maciaszek']Jutro powinnam wiedzieć już coś konkretniejszego. I, być może, poproszę Cię Ab-agnieszko o wizytę przedadopcyjną w Gliwicach :). Czernysz, zaglądasz tu jeszcze? :) Ok jasne bede jutro czekala na wiadomosci od Ciebie Quote
maciaszek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Ok jasne bede jutro czekala na wiadomosci od CiebieWysyłam PW :). Quote
maciaszek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Podniosę białasa, choć ciężki jest :). Quote
maciaszek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Czekamy na wieści z wizyty przedadopcyjnej, którą przeprowadzi dziś Ab-agnieszka. Quote
Aarionne Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A o której spodziewane jest jakies info? PS. Maciaszku, zabieliło sie w Twoim podpisie ;) gratuluje szczęśliwej adopcji Ziutki! :) Quote
ANETTTA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114421 Quote
Recommended Posts