Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, jeśli wszystko pójdzie ok, jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie w porządku i nie zdarzy się nic nie przewidzianego, to białas będzie miał dom w Gliwicach :).

Jeszcze nie wiem kiedy będzie wspomniana wizyta, ale na pewno niebawem!

Posted

witam

po dlugiej, meczacej aczkolwiek wg "zasad negocjacji" Ribbentropa, zakonczonej polowicznym sukcesem spowiedzi, ujawniam sie.
planujemy z chlopakiem adoptowac tego DA z warszawy, i mamy nadzieje ze sprawa zakonczy sie szczesliwie i dla nas i dla niego

Posted

maciaszek napisał(a):
Kochani, jeśli wszystko pójdzie ok, jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie w porządku i nie zdarzy się nic nie przewidzianego, to białas będzie miał dom w Gliwicach :).

Jeszcze nie wiem kiedy będzie wspomniana wizyta, ale na pewno niebawem!

Kochana ja jestem z Gliwic
mozecie na mnie liczyc!!!
moge sie z nimi spotkac

Posted

[quote name='kama_i_ja']Na pewno znajdziemy innego, który by odpowiadał.Chodzi o psa? Tu masz innego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10392355#post10392355

[quote name='ab-agnieszka']Kochana ja jestem z Gliwic
mozecie na mnie liczyc!!!
moge sie z nimi spotkac
Poczekajmy jeszcze chwilkę. Dowiedziałam się, że osoba, która pilotuje sprawę doga (ta, która była przy jego wyadoptowywaniu) ma 2 chętne domki na psiaka. Nie wiadomo więc gdzie w końcu białas trafi...
Ale będę o Tobie pamiętać Agnieszko :).

Posted

[quote name='maciaszek']Jutro powinnam wiedzieć już coś konkretniejszego. I, być może, poproszę Cię Ab-agnieszko o wizytę przedadopcyjną w Gliwicach :).

Czernysz, zaglądasz tu jeszcze? :)
Ok jasne bede jutro czekala na wiadomosci od Ciebie