Axusia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ponoć maja byc zawody, ale jednak nic nigdzie o nich nie pisze, a juz napewno nie na oddziałowej stronie. Czy ktos cos o nich wie ? Quote
MonikaSz Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 W [URL="http://www.zkwp-szkolenie.pl/kalendarz/kalendarz_obedience.pdf"]komunikacie Głównej Komisji Szkoleniowej [/URL]zawody dalej są (organizuje ZK Sopot) - sędziuje Janusz Rurarz. [I][SIZE=1]Edit: Dopiero teraz zauważyłam jak śmiesznie wyglądają nasze avatarki jeden pod drugim :lol:[/SIZE][/I] Quote
Itske Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='MonikaSz']W [URL="http://www.zkwp-szkolenie.pl/kalendarz/kalendarz_obedience.pdf"]komunikacie Głównej Komisji Szkoleniowej [/URL]zawody dalej są (organizuje ZK Sopot) - sędziuje Janusz Rurarz. [I][SIZE=1]Edit: Dopiero teraz zauważyłam jak śmiesznie wyglądają nasze avatarki jeden pod drugim :lol:[/SIZE][/I][/quote] Rozumiem, że przyjść pooglądać można? Czy potwora można zabrać ze sobą - niech patrzy i się uczy:evil_lol: Umówiłyście się z tymi avatarkami? Quote
dog_master Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zawody pewnie beda na wystawie :) Oj bedzie co robic przez te 2 dni... :)) Quote
Axusia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Chwila na jakiej wystawie ? wystawa Sopocka jest w SIERPNIU a ja mówie o LIPCU. Czy ja czegos nie rozumiem ? Tez chciałabym przyjsc z moją zołzą - jesli czas i organizatorzy pozwolą ;) Hehe, avatarki rzeczywiscie podobne ! :evil_lol: Quote
dog_master Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aaa, sorry, nie zauwazylam. Bo na wystawie w sierpniu tez maja byc ;) A co do tych, to najlepiej zadzwon do ZK :) Quote
Axusia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 No własnie myslałam, ze ja sie juz pomyliłam. Na wystawie w sieprniu chciałabym wystartowac z moją .. czas pokaze. Dobra to se zadzwonie do ZK ;) Quote
Ewelina & Hera Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 A w ten sam dzień co wystawa i te zawody są chyba też zawody frisbee...? Quote
dog_master Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Nie TE zawody, TE sa miesiac wczesniej ;) Ja sie machnelam. Ale tak, na wystawie jest PT/obi i frisbee. No i sama wystawa dla tych, co wystawiaja... :] Quote
Ewelina & Hera Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='dog_master']Nie TE zawody, TE sa miesiac wczesniej ;) Ja sie machnelam. Ale tak, na wystawie jest PT/obi i frisbee. No i sama wystawa dla tych, co wystawiaja... :][/quote] A da się zdążyć na obi i na frisbee ;)? bo zamierzałam wystartować i w tym i w tym ale chyba nie damy rady... i sunia moze byc za bardzo przemeczona... Quote
dog_master Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nie wiem... Sprobowac mozesz... Ja w zeszlym roku startowalam w obi, a w przerwach spadalam focic na frisbee. Ringi byly nie za blisko, nie bylo ich widac wzajemnie. Na obi organizacja byla, ekhm, ekhm, no zalozmy, ze byla, mozna bylo poprosic o przesuniecie startu na koniec, jezeli sie np. wystawialo psa [tylko, ze dcdc konczyl sie pozniej niz obi, wiec to przesuniecie w sumie nie za wiele dawalo i trzeba bylo sie zdeklarowac na poczatku]. Jedynym "spokojnym" wyjsciem bylo wylosowanie poczatkowego numerka, bo zawody rozpoczynaly sie dosc wczesnie, na pewno przed wystawa, a czy przed frisbee - tego nie pamietam. No i problem byl ze zgraniem punktualnosci... Zostawilam mame przy obi, poszlam na frisbee, dostaje telefon, ze wolaja na wyniki/nagrody/etc. Tak, tylko, ze wolali przez ponad pol godziny jesli nie godzine [dokladnie juz nie pamietam] i spokojnie moglam przyjsc pozniej. :/ Gdy na dcdc p. Darek wolal, ze za kilka minut bedzie jakas konkurencja, to ona byla za kilka minut, nie za godzine... Jezeli stawiasz na frisbee ;), to mozesz sprobowac tez w obi, jak cos to stracisz start w obi, ale moze sie udac, w koncu sa wlaciwie 3 imprezy w jednym miejscu, wiec od strony technicznej przesuniecie zawodnika nie powinno byc problemem... Quote
Vidge Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Koleżanka z ZK Gdynia dzwoniła do ZK Sopot i 5 lipca są testy psychiczne,a zawody tylko razem z wystawą. Ktoś się chyba machnął w rozpisce, napisałam maila z GKSP, ale bez odpowiedzi. Quote
dog_master Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 O, ale testy psychiczne sa. To moze tez i zawody beda? Proponuje, aby zainteresowani i tak zadzwonili do ZK [to niewiele fatygi, a szkoda by bylo przegapic], znajac nasz oddzial + sport = wiele sprzecznych informacji, w zaleznosci od tego, kto akurat tam bedzie :/ Wiem, ze co najmniej raz byly zawody przed testami, tego samego dnia [afair 2 lata temu na poczatku lipca, ale glowy nie dam]. Quote
Axusia Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Neee, olałam te zawody wolałam sie wyspac, szczerze nawet nie zadzwoniłam do ZK czy one są .. :p Quote
Squ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Podobno były, ale nie na hipodromie :lol: Gdzie to już nie wiadomo :eviltong: Quote
dog_master Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Super... to fajnie, dobrze wiedziec. COS GDZIES BEDZIE i nic wiecej nie wiadomo... Pff. Ide na psysportowe... Quote
dog_master Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Eh, kurcze, tam tez nic nie ma... Ktos cos wie, czy w ogole byly i jesli tak, co jakie byly wyniki? Bo juz o foty czy ba, filmy, nie smiem prosic ;p Quote
zachraniarka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 W dniu 05.07.2008 na placu związkowym odbyły się testy, nie było zawodów obi. Quote
bonowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Na psach sportowych jest info o zawodach w sopocie 10.08.08 Quote
Recommended Posts