Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas malo sie ryby je, paluszki i jakas tzw. biala rybe (vitfisk)

Każda ryba jest smaczna, dla mężusia pod warunkiem, że ja ości wyciągnę ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jaki smakowity temacik:loveu:
ja i moj synek to wcinamy tylko drob i ryby ale mezus to miesozerny paskudnie:mad:. Najlepiej jakas wieprzowina albo befsztyczek. Dla mnie krowy maja zbyt wyraziste oczy a swinie sa zbyt inteligentne:shake:. No i moj synek jak tylko widzi transport swinek do rzezni (ktora jest w naszym miasteczku wiec to czesty widok) to ma zawsze lzy w oczach:-(.
A z rybek to pandga jest pycha i jeszcze taka rybka indonezyjska...nie pamietam nazwy ale tez rewelacja.:p

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ano właśnie lolka, ja to bym mięsa mogła w ogóle nie jeść. Ale TZ bez mięsa żyć nie może:razz:...

Lolla75, a ty też masz białaski?

no wlasnie..... TZci czasem utrudniaja zycie:roll::shake::evil_lol:
a z drobiu nie moge zrezygnowac bo za cienka jestem w wymyslaniu potraw a moje dziecko za wybredne w wyborze jedzenia. Takze ciesze sie ze chociaz kurczaka wciagnie i rybe.

no mam bialaski, podobnie ja jbk mam starsza sunie i nieletniego psiaka rozrabiaka:evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
buuu :P U nas kurczak i mielone to te podstawowe miesa na obiady

Nasza babcia jedna mielonych dużo robi, lubię bardzo, ale od jakiegoś czasu mam przesyt ;)

pusia2405 napisał(a):
Hihi, a u nas wczoraj był rybka-płastuga pieczona + pieczone ziemniaczki z pieczarkami + brukselka gotowana;)

Pyszności ;))

lolka75 napisał(a):
o jaki smakowity temacik:loveu:
ja i moj synek to wcinamy tylko drob i ryby ale mezus to miesozerny paskudnie:mad:. Najlepiej jakas wieprzowina albo befsztyczek. Dla mnie krowy maja zbyt wyraziste oczy a swinie sa zbyt inteligentne:shake:. No i moj synek jak tylko widzi transport swinek do rzezni (ktora jest w naszym miasteczku wiec to czesty widok) to ma zawsze lzy w oczach:-(.
A z rybek to pandga jest pycha i jeszcze taka rybka indonezyjska...nie pamietam nazwy ale tez rewelacja.:p

Ja kocham każde mięso ;) Jakoś to, co mi leży na talerzu, nie kojarzy mi się z żadnym zwierzęciem....

pusia2405 napisał(a):
Ano właśnie lolka, ja to bym mięsa mogła w ogóle nie jeść. Ale TZ bez mięsa żyć nie może:razz:...

Lolla75, a ty też masz białaski?

Bez mięsa jednak byłoby nieco jałowo....

Juszes napisał(a):
Tak tu smakowicie, a u mnie był bigos ): (nie przepadam)

Bigos można różnie przyrządzić, może nie trafiłaś jeszcze na taki, który by Ci spasował :)

lolka75 napisał(a):
no wlasnie..... TZci czasem utrudniaja zycie:roll::shake::evil_lol:
a z drobiu nie moge zrezygnowac bo za cienka jestem w wymyslaniu potraw a moje dziecko za wybredne w wyborze jedzenia. Takze ciesze sie ze chociaz kurczaka wciagnie i rybe.

no mam bialaski, podobnie ja jbk mam starsza sunie i nieletniego psiaka rozrabiaka:evil_lol:

Mój młody to kiedyś też grymasił, najchętniej czekoladowe płatki i serki danio, na szczęście z wiekiem zaczął jeść jak człowiek ;)

deer_1987 napisał(a):
pusia, jak duza masz szanse na robienie potraw z pl produktow? masz pl sklep u siebie? ja mam w Malmö wiec musze z Eslöv dojechac jak chce co pl ze spozywczych kupic :P

A jakie to są polskie produkty, których nie można w Szwecji dostać? W Anglii jak byłam, to nawet piwo nasze stało ;) A w Niemczech nie widziałam :(

Posted

basia bonnie napisał(a):
O jaaa, 100 stronka!! :multi:
i to jeszcze zapoczątkowana takimi pięknymi zdjęciami :loveu: :loveu:
ale żałuję,że nie mogłam już zostać na BISy w Zabrzu:(

No my też żałujemy, Vadir chciał być wymiziany :-(

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Gratuluję 100 stronki :B-fly::laola::B-fly:fajne fotki psiaków :loveu:

Nie mogę się oprzeć, żeby pstrykać ciągle ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
o 15 to ja już pociąg powrotny miałam..;):( ale tak czy tak go wreszcie kiedyś wymiziam!! :evil_lol::loveu::loveu:

W sumie z Bielska masz bliżej do Skoczowa niż do Zabrza :)

Posted

jbk napisał(a):
W sumie z Bielska masz bliżej do Skoczowa niż do Zabrza :)

Z Porąbki też:evil_lol::evil_lol:
trzeba zorganizować znów zimowy spacerek w bielsku to wtedy wszyscy się wymiziają hehe:evil_lol: