Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']:multi::multi: świetnie :)
już pędzę ....w dupe z obowiązkami ;) :evil_lol:

Przecież i tak Ci się nudzi w pracy ;)

[quote name='deer_1987']A potem kawalki patyka w lozku.. tak u nas jest..

Oczywiście ;)

[quote name='Asiaczek']Hm, wieczorowa porą zawsze można zobaczyc, czym się to nasze psiaki zajmowały w tzw. międzyczasie... papierki, patyczki, chrupki i inne takie. Te resztki ja zawsze znajduję w moim łóżku...:evil_lol:

Pzdr.

Trzeba się z tym liczyć, jak się chce psy mieć :)

[quote name='WinterGirl']

pełna hipnoza za sprawą patyka...

taka mala rzecz a cieszy....

Psu w ogóle niewiele do szczęścia potrzeba :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):

Trzeba się z tym liczyć, jak się chce psy mieć :)

Ja się z tym liczę i wieczorkiem - prześcieradło w ręce i trzepię (cichutko!) przez balkon i juz jest OK.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='apple']O jaka perwersja...z języczkiem:crazyeye:
http://images44.fotosik.pl/71/c1e5578bb4b8d9d2.jpg

Bryyy:loveu:

To nie perwersja, tylko miłość ;)

[quote name='Asiaczek']Ja się z tym liczę i wieczorkiem - prześcieradło w ręce i trzepię (cichutko!) przez balkon i juz jest OK.:lol:

Pzdr.

W dobie odkurzaczy i pralek to wszystko jest mało kłopotliwe ;)

[quote name='Iza i Avanti']W końcu siem doczekałam! :multi: Pięknych domowych fotecek :multi:

Doberek Dżołana! Pracujesz? Czy udajesz? :evil_lol:

To oglądaj intensywnie, bo jutro znów będzie spacerek ;)

Pracuję, niestety, PIT za PITem................. :angryy:

[quote name='evaxon']czesc jeepki:multi::multi::multi::multi:

Ewka :loveu:

[quote name='bonsai_88']Rewelacyjne te fotki :loveu:...

Dzięki :)

Posted

evaxon napisał(a):
jaaa:loveu:

No TYYYYY :loveu::loveu::loveu:

Muszę się czymś z Wami podzielić, właśnie miałam specjalną klientkę, przyszła z rozliczeniem rocznym moja pierwsza wychowawczyni z podstawówki :) Zaraz jej przypomniałam, że mnie uczyła i że to były najfajniejsze lata w szkole, i nawet nie chciałam brać pieniędzy za rozliczenie, ale nie chciała w ten sposób :) Niedobrze się ludzie czują, jak się nie chce od nich pieniędzy, nie wiem, czemu ;)

Swoją drogą - wczoraj rozmawiałam z młodym o nauczycielach, których się kochało i których się wspomina ciepło mimo upływu lat. Pani Alicja właśnie taką nauczycielką była :))

Posted

uwielbiam domowe foteczki:multi::loveu:
Fiala to taka zawsze rozanielona laleczka:loveu:... ona naprawde wyglada jak zabaweczka, pluszak a nie jak piesek:loveu:
A Vadirek ma super doroslo siersciuche juz:multi:... Borys dopiero zaczyna, ale nie moge sie doczekac. Dzieciuchowata wata mnie wnerwia:shake:

co do nauczycieli to mam taka pania od polskiego.... nauczyla mnie pisac wypracowania, nauczyla kochac ksiazki, zarazila miloscia do teatru. To ja wlasnie bede zawsze najmilej wspominac:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']uwielbiam domowe foteczki:loveu:
Fiala to taka zawsze rozanielona laleczka:loveu:... ona naprawde wyglada jak zabaweczka, pluszak a nie jak piesek:loveu:
A Vadirek ma super doroslo siersciuche juz:multi:... Borys dopiero zaczyna, ale nie moge sie doczekac. Dzieciuchowata wata mnie wnerwia:shake:

co do nauczycieli to mam taka pania od polskiego.... nauczyla mnie pisac wypracowania, nauczyla kochac ksiazki, zarazila miloscia do teatru. To ja wlasnie bede zawsze najmilej wspominac:loveu:

Bo te nasze dziewczynki to takie śliczne są :)

Masz szczęście, że Ci się fajny polski trafił, ja w liceum miałam taki polski, że dziś spotkawszy nauczycielkę przeszłabym na drugą stronę ulicy..... Nienawidziłam torby wrednej..... Wrr.

[quote name='Florka_xyz']Witamy;)
Bardzo ładna galeria;)
Będziemy czesciej zagladac...obiecuje:cool3:

Zapraszamy serdecznie :)

[quote name='evaxon']ja tez nie wiem czemu chca dawać pieniądze jak maja okazje ich nie dac :roll::evil_lol:

Dziwne, nie? Ja bym skorzystała z okazji i zaoszczędziła ;)

[quote name='Naikari']Piękna sesja! :lol: Misie są bardzo, ale to bardzo, fotogeniczne!

Dziękuję bardzo w imieniu misiów ;)

[quote name='Alicja'];) Panie Alicje takie fajne są co nie :grins:

a ja spałam ze szczoteczką do ziąbów Ozzulka :evil_lol:

No tak mi wyszło, że Alicje są fajne z zasady ;)

[quote name='Szarik']Cześć Asiuu! :multi: :loveu:

Ach te białe kluchy :loveu:

http://images46.fotosik.pl/71/4adaa3bd8db0021e.jpg
Zgaduję, że kupowaliście meble pod kolor psiaków? :evil_lol:

Pozdrowienia dla rodzinki! ;)

Moniś :) To chyba telepatia, ja wczoraj byłam u Ciebie, a Ty u mnie ;)

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Aśku!:loveu:

Izunia :loveu:

[quote name='sota36']jeeeeee, bylam widizalam gryzaczek, koczyczki - a sniegowych fot jutrzejszych nie chce!

Ale będą, haaaaaa :)