jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jonQuilla']:multi::multi: świetnie :) już pędzę ....w dupe z obowiązkami ;) :evil_lol: Przecież i tak Ci się nudzi w pracy ;) [quote name='deer_1987']A potem kawalki patyka w lozku.. tak u nas jest.. Oczywiście ;) [quote name='Asiaczek']Hm, wieczorowa porą zawsze można zobaczyc, czym się to nasze psiaki zajmowały w tzw. międzyczasie... papierki, patyczki, chrupki i inne takie. Te resztki ja zawsze znajduję w moim łóżku...:evil_lol: Pzdr. Trzeba się z tym liczyć, jak się chce psy mieć :) [quote name='WinterGirl']pełna hipnoza za sprawą patyka... taka mala rzecz a cieszy.... Psu w ogóle niewiele do szczęścia potrzeba :) Quote
apple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O jaka perwersja...z języczkiem:crazyeye: http://images44.fotosik.pl/71/c1e5578bb4b8d9d2.jpg Bryyy:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jbk napisał(a): Trzeba się z tym liczyć, jak się chce psy mieć :) Ja się z tym liczę i wieczorkiem - prześcieradło w ręce i trzepię (cichutko!) przez balkon i juz jest OK.:lol: Pzdr. Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 W końcu siem doczekałam! :multi: Pięknych domowych fotecek :multi: Doberek Dżołana! Pracujesz? Czy udajesz? :evil_lol: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='apple']O jaka perwersja...z języczkiem:crazyeye: http://images44.fotosik.pl/71/c1e5578bb4b8d9d2.jpg Bryyy:loveu: To nie perwersja, tylko miłość ;) [quote name='Asiaczek']Ja się z tym liczę i wieczorkiem - prześcieradło w ręce i trzepię (cichutko!) przez balkon i juz jest OK.:lol: Pzdr. W dobie odkurzaczy i pralek to wszystko jest mało kłopotliwe ;) [quote name='Iza i Avanti']W końcu siem doczekałam! :multi: Pięknych domowych fotecek :multi: Doberek Dżołana! Pracujesz? Czy udajesz? :evil_lol: To oglądaj intensywnie, bo jutro znów będzie spacerek ;) Pracuję, niestety, PIT za PITem................. :angryy: [quote name='evaxon']czesc jeepki:multi::multi::multi::multi: Ewka :loveu: [quote name='bonsai_88']Rewelacyjne te fotki :loveu:... Dzięki :) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a):jaaa:loveu: No TYYYYY :loveu::loveu::loveu: Muszę się czymś z Wami podzielić, właśnie miałam specjalną klientkę, przyszła z rozliczeniem rocznym moja pierwsza wychowawczyni z podstawówki :) Zaraz jej przypomniałam, że mnie uczyła i że to były najfajniejsze lata w szkole, i nawet nie chciałam brać pieniędzy za rozliczenie, ale nie chciała w ten sposób :) Niedobrze się ludzie czują, jak się nie chce od nich pieniędzy, nie wiem, czemu ;) Swoją drogą - wczoraj rozmawiałam z młodym o nauczycielach, których się kochało i których się wspomina ciepło mimo upływu lat. Pani Alicja właśnie taką nauczycielką była :)) Quote
lolka75 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 uwielbiam domowe foteczki:multi::loveu: Fiala to taka zawsze rozanielona laleczka:loveu:... ona naprawde wyglada jak zabaweczka, pluszak a nie jak piesek:loveu: A Vadirek ma super doroslo siersciuche juz:multi:... Borys dopiero zaczyna, ale nie moge sie doczekac. Dzieciuchowata wata mnie wnerwia:shake: co do nauczycieli to mam taka pania od polskiego.... nauczyla mnie pisac wypracowania, nauczyla kochac ksiazki, zarazila miloscia do teatru. To ja wlasnie bede zawsze najmilej wspominac:loveu: Quote
Florka_xyz Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witamy;) Bardzo ładna galeria;) Będziemy czesciej zagladac...obiecuje:cool3: Quote
e.v.a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ja tez nie wiem czemu chca dawać pieniądze jak maja okazje ich nie dac :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Naikari Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękna sesja! :lol: Misie są bardzo, ale to bardzo, fotogeniczne! Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ;) Panie Alicje takie fajne są co nie :grins: a ja spałam ze szczoteczką do ziąbów Ozzulka :evil_lol: Quote
Szarik Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cześć Asiuu! :multi: :loveu: Ach te białe kluchy :loveu: http://images46.fotosik.pl/71/4adaa3bd8db0021e.jpg Zgaduję, że kupowaliście meble pod kolor psiaków? :evil_lol: Pozdrowienia dla rodzinki! ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://images50.fotosik.pl/71/70d6c77f06598f31.jpg jejć jaka minka:loveu: Quote
sota36 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jeeeeee, bylam widizalam gryzaczek, koczyczki - a sniegowych fot jutrzejszych nie chce! Quote
jamnicze Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ale ma łapsko :-o (niczym Yeti ;)) http://images47.fotosik.pl/71/b24c8da42236d8dd.jpg Quote
jbk Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='lolka75']uwielbiam domowe foteczki:loveu: Fiala to taka zawsze rozanielona laleczka:loveu:... ona naprawde wyglada jak zabaweczka, pluszak a nie jak piesek:loveu: A Vadirek ma super doroslo siersciuche juz:multi:... Borys dopiero zaczyna, ale nie moge sie doczekac. Dzieciuchowata wata mnie wnerwia:shake: co do nauczycieli to mam taka pania od polskiego.... nauczyla mnie pisac wypracowania, nauczyla kochac ksiazki, zarazila miloscia do teatru. To ja wlasnie bede zawsze najmilej wspominac:loveu: Bo te nasze dziewczynki to takie śliczne są :) Masz szczęście, że Ci się fajny polski trafił, ja w liceum miałam taki polski, że dziś spotkawszy nauczycielkę przeszłabym na drugą stronę ulicy..... Nienawidziłam torby wrednej..... Wrr. [quote name='Florka_xyz']Witamy;) Bardzo ładna galeria;) Będziemy czesciej zagladac...obiecuje:cool3: Zapraszamy serdecznie :) [quote name='evaxon']ja tez nie wiem czemu chca dawać pieniądze jak maja okazje ich nie dac :roll::evil_lol: Dziwne, nie? Ja bym skorzystała z okazji i zaoszczędziła ;) [quote name='Naikari']Piękna sesja! :lol: Misie są bardzo, ale to bardzo, fotogeniczne! Dziękuję bardzo w imieniu misiów ;) [quote name='Alicja'];) Panie Alicje takie fajne są co nie :grins: a ja spałam ze szczoteczką do ziąbów Ozzulka :evil_lol: No tak mi wyszło, że Alicje są fajne z zasady ;) [quote name='Szarik']Cześć Asiuu! :multi: :loveu: Ach te białe kluchy :loveu: http://images46.fotosik.pl/71/4adaa3bd8db0021e.jpg Zgaduję, że kupowaliście meble pod kolor psiaków? :evil_lol: Pozdrowienia dla rodzinki! ;) Moniś :) To chyba telepatia, ja wczoraj byłam u Ciebie, a Ty u mnie ;) [quote name='Iza i Avanti']Cześć Aśku!:loveu: Izunia :loveu: [quote name='sota36']jeeeeee, bylam widizalam gryzaczek, koczyczki - a sniegowych fot jutrzejszych nie chce! Ale będą, haaaaaa :) Quote
jbk Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Izuuus']Także witamy się wieczorkiem ;) Hej :) [quote name='jamnicze']Ale ma łapsko :-o (niczym Yeti ;)) http://images47.fotosik.pl/71/b24c8da42236d8dd.jpg Fialusia? Łapsko? Nieeeeee ;) Quote
jbk Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Ooo jestes juz :D Jestem i zaraz foty wklejam ;) Quote
Recommended Posts