Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Ja raz wpadlam, dzieki temu teraz moge z komputera skorzystac :evil_lol: Pusc sygnal Tengusiu, zapisze sobie tez Twoj numer :) puscilam :p Quote
Izuuus Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Witamy wieczorkiem dwa białaski i ich pańcie :loveu: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelołłłłłłłłłłł heloł heloł ołłłłłłłłł ołłłłłłłłłłłłł helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :ylsuper: Quote
Alicja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://images45.fotosik.pl/71/6d11ac2b0aa78e42.jpg a temu co ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: elołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :hand: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Tengusia napisał(a):puscilam :p Widzialam :) Uzylam ;) Izuuus napisał(a):Witamy wieczorkiem dwa białaski i ich pańcie :loveu: Hejka :) evaxon napisał(a):heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelołłłłłłłłłłł heloł heloł ołłłłłłłłł ołłłłłłłłłłłłł helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :ylsuper: Czesc Ewka ;) Zostal kawalek tortu? Alicja napisał(a):http://images45.fotosik.pl/71/6d11ac2b0aa78e42.jpg a temu co ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: elołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :hand: A ten wrzeszczy jak zwykle ;) :buzi: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a): Czesc Ewka ;) Zostal kawalek tortu? baaaaaa jasne ze został :cool1: choo do mnie :loveu: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Alicja napisał(a)::roll:co siem ze stronką stało ?? Dyc nie wiem.... Odpowiadalam Ci, ze wrzaskun, a sie nie pokazalo.... Nie wiem, jakie to ustawienia mlody ma, ale ciezko mi korzystac z jego kompa :( evaxon napisał(a):baaaaaa jasne ze został :cool1: choo do mnie :loveu: Bylam, ale mnie olalas :placz: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a): Bylam, ale mnie olalas :placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:serio??????????? Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 deer_1987 napisał(a):co wy ze strona porobilyscie? popsułyśmy :grins::grins::grins: Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Siemaki bielaki ;] tu to bede miała oglądania;] Buziakuje w czarne guzikowe nosulce, i ściskam mocno Asiosławe ;] Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:serio??????????? evaxon napisał(a):odpisałam ci juuuz evaxon napisał(a):popsułyśmy :grins::grins::grins: Ewka! Daj kobieto nr tel. na PW, powysylam Ci mmsa i smsa czasem ;) SZPiLKA23 napisał(a):Siemaki bielaki ;] tu to bede miała oglądania;] Buziakuje w czarne guzikowe nosulce, i ściskam mocno Asiosławe ;] Patrycjo, ale mi brakowalo Twoich siemakow ;))) deer_1987 napisał(a):co wy ze strona porobilyscie? No widzisz, wszystko popsute, co za ludzie :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Ewka! Daj kobieto nr tel. na PW, powysylam Ci mmsa i smsa czasem ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaa juz ja znam takich jak ty "czesc jestem Roman i tez mam 12 lat, porozmawiamy??":diabloti: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaa juz ja znam takich jak ty "czesc jestem Roman i tez mam 12 lat, porozmawiamy??":diabloti: Skad wiedzialas?? NO SKAD?? :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Skad wiedzialas?? NO SKAD?? :diabloti: 8)wiem bo siedzimy na jednym czacie po 12 :evil_lol: Quote
jbk Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 evaxon napisał(a):8)wiem bo siedzimy na jednym czacie po 12 :evil_lol: Aaaaa....to jestem zdemaskowany, ja, Roman ;) Lat 63 ;) Smichy chichy, a teraz ide spac ;)) O szostej dzidziusie beda chciec sniadanko...... Poza tym - piwo sprzyja zasypianiu ;) No i - mlody zaraz z basenu wraca, wiec i tak mnie z kompa wyrzuci ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 jbk napisał(a):Aaaaa....to jestem zdemaskowany, ja, Roman ;) Lat 63 ;) Smichy chichy, a teraz ide spac ;)) O szostej dzidziusie beda chciec sniadanko...... Poza tym - piwo sprzyja zasypianiu ;) No i - mlody zaraz z basenu wraca, wiec i tak mnie z kompa wyrzuci ;) :evil_lol: dobrze ze ja nie musze wstac o 6:diabloti::diabloti: pa pa Romcio :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Prosze o spokój na tym watku bo ja nie wyrabiam z czytaniem:mad: :evil_lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no i widzisz...przez Twój poranny brak czasu dopiero teraz oglądam zdjęcia :placz: cały dzień żyłam w niedosycie białasów :roll::roll: ale teraz czuję się o niebo lepiej :multi::multi: dziękuję :) życzę dobrej nocki :loveu: Quote
taxelina Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dzien dobry!!! Wczesnie jeszcze ale zaraz mam pierwszy autobus i na stacje jade odebrac Tz :D Quote
jbk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 http://apps.facebook.com/petpupz?ref=1401829304 Ktoś chce się pobawić? To zapraszam ;) Quote
jbk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol: dobrze ze ja nie musze wstac o 6:diabloti::diabloti: pa pa Romcio :loveu::loveu::loveu: Od 1-ego czerwca zeszłego roku ja tak wstaję codziennie, piątek świątek i niedziela ;) SZPiLKA23 napisał(a):Prosze o spokój na tym watku bo ja nie wyrabiam z czytaniem:mad: :evil_lol::eviltong: A czy to warto czytać takie głupoty? :diabloti: jonQuilla napisał(a):no i widzisz...przez Twój poranny brak czasu dopiero teraz oglądam zdjęcia :placz: cały dzień żyłam w niedosycie białasów :roll::roll: ale teraz czuję się o niebo lepiej :multi::multi: dziękuję :) życzę dobrej nocki :loveu: To dziś wrzucam od rana, oby mi nikt nie przerwał..... deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!!! Wczesnie jeszcze ale zaraz mam pierwszy autobus i na stacje jade odebrac Tz :D O, to już będzie Ci lepiej ;)) Zapraszam do zabawy ;) http://apps.facebook.com/petpupz?ref=1401829304 Quote
jbk Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 A! To już jest inny spacer, ale fotki nadal w wykonaniu piq :) Quote
Recommended Posts