jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A jak to teraz z tym fotosikiem wyglądA?.Kidy trzeba płacić? i ile? Trzeba 1,5 zł, jak przekroczysz giga transferu. Giga czy mega? Hm, muszę sprawdzić. EDIT - GB :) Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Doberek ;-) a ja se wciepujem na jakis tam tryphnic czy jakos tak mialam photobucket ale odmowił wspolpracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy przygotowujecie pontony/? bo u nas zaczynaja sie tworzyc małe rzeczki :crazyeye::crazyeye:....dobrze ze mieszkam na górce :evil_lol: Quote
Feigned Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ja z fotosika zrezygnowałam, teraz na photobuckecie wstawiam zdj. :cool3: http://images38.fotosik.pl/56/57486a0b5f712d50.jpg cudo :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://images37.fotosik.pl/56/7e95347b4905ba26.jpg aaaaahahahahah samojebek dłubie językiem w nosie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czeeesc:loveu::multi: Quote
bonsai_88 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Poprawka... samojedka długie językiem w nosie :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='bonsai_88']Poprawka... samojedka długie językiem w nosie :eviltong: to sa samojebki :diabloti: Quote
Kinia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Wam! Wpadłam czwartkowo sie przywitać Quote
taxelina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 juz drugi dzien zalatana.. eh jutro bedzie iwecej wolnego Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No właśnie, oni liczą transfer przy oglądaniu fotek w innych serwisach, nie u nich, jakby się tylko tam działało, to by nie było transferu......... logiczne by było jakby się opłacało przechowywanie fotek na serwerze ...ale to że ktoś moje foty ogląda to jest idiotyzm... szkoda bo z mojego FB znikną za pół roku pewnie wszystkie foty :diabloti: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia']Doberek ;-) a ja se wciepujem na jakis tam tryphnic czy jakos tak mialam photobucket ale odmowił wspolpracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy przygotowujecie pontony/? bo u nas zaczynaja sie tworzyc małe rzeczki :crazyeye::crazyeye:....dobrze ze mieszkam na górce :evil_lol: No zaczyna się wszystko topić, a jeszcze deszcz pada, więc robi się nieciekawie. Mi osobiście to zwisa, ale psy znowu będą do kąpieli po każdym spacerze... [quote name='Feigned']ja z fotosika zrezygnowałam, teraz na photobuckecie wstawiam zdj. :cool3: http://images38.fotosik.pl/56/57486a0b5f712d50.jpg cudo :loveu::loveu: Najgorsze jest to, że nawet jakbym zrezygnowała z fotosika, to i tak będą mi naliczać za transfer, przecież nie przelinkuję wszystkich zdjęć do innego serwisu.... Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']http://images37.fotosik.pl/56/7e95347b4905ba26.jpg aaaaahahahahah samojebek dłubie językiem w nosie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czeeesc:loveu::multi: Wygodnie, nie musi brudzić palców ;) [quote name='bonsai_88']Poprawka... samojedka długie językiem w nosie :eviltong: Oczywiście to Fialusia ;) [quote name='evaxon']to sa samojebki :diabloti: EWKA!! Uważaj! :diabloti: [quote name='Kinia']Cześć Wam! Wpadłam czwartkowo sie przywitać Hejka :) [quote name='deer_1987']juz drugi dzien zalatana.. eh jutro bedzie iwecej wolnego Ja to wolniej będę mieć w maju... [quote name='Alicja']logiczne by było jakby się opłacało przechowywanie fotek na serwerze ...ale to że ktoś moje foty ogląda to jest idiotyzm... szkoda bo z mojego FB znikną za pół roku pewnie wszystkie foty :diabloti: No właśnie, to mnie wkurza, że wszystko usuną....... Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Wygodnie, nie musi brudzić palców ;) ja nie sięgam :roll::roll::roll: EWKA!! Uważaj! :diabloti: na co?:diabloti: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a):na co?:diabloti: Na mnie i moje białaski! Jak będziesz tak mówić, to każę Cię zalizać na śmierć :) Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Na mnie i moje białaski! Jak będziesz tak mówić, to każę Cię zalizać na śmierć :) ten no okej okej przepraszam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a):ten no okej okej przepraszam :diabloti::diabloti::diabloti: No. Od razu lepiej. To możemy iść na piwo. Parzyście :) Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):No. Od razu lepiej. To możemy iść na piwo. Parzyście :) kiedy ja nie mam z kim:placz::placz::placz::placz: facet robote do domu juz przynosi bo pracownica jego sie połamała, kolezanka w szkole , sąsiadow nie ma :placz:i chyba mame bede musiala zawieść do koleżanki :cool1: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a):kiedy ja nie mam z kim:placz::placz::placz::placz: facet robote do domu juz przynosi bo pracownica jego sie połamała, kolezanka w szkole , sąsiadow nie ma :placz:i chyba mame bede musiala zawieść do koleżanki :cool1: No to tym bardziej musisz ze mną :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 lolka75 napisał(a):Czesc Asiu z bialasami:loveu::multi: Cześć Karolciu z białasami :) :loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):No to tym bardziej musisz ze mną :) :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Basia&Safi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 czesc :) napewno bede w piatek :) ale na 90 % bede w sobote tez na bulzodkach ::):) a wy bedziecie :loveu: wysciskała bym te Twoje misie :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a)::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: I jeszcze jeden i jeszcze raz! Quote
jbk Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Basia&Safi napisał(a):czesc :) napewno bede w piatek :) ale na 90 % bede w sobote tez na bulzodkach ::):) a wy bedziecie :loveu: wysciskała bym te Twoje misie :) No własnie nas w piątek na 100% nie będzie, bo to u nas w pracy najgorszy dzień, może sama przyjadę w sobotę w celach dogotowarzyskich ;) Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 My sobie odkładamy wystawy do maja, u nas się teraz nic nie dzieje, jedynie Grudziądz e kwietniu, ale akurat w ten dzień jestem w pracy :mad: Aaaaa pospało by się jeszcze http://images28.fotosik.pl/320/e220399b8915449f.jpg Quote
jbk Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jamnicze']My sobie odkładamy wystawy do maja, u nas się teraz nic nie dzieje, jedynie Grudziądz e kwietniu, ale akurat w ten dzień jestem w pracy :mad: Aaaaa pospało by się jeszcze http://images28.fotosik.pl/320/e220399b8915449f.jpg My też od maja zaczniemy ;) Taka praca, niestety. Quote
Recommended Posts