jonQuilla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 łooo ile zdjęć tu na mnie czekało... ale większość jakieś takie brutalne, białasy się zagryzają...nie wiem czy mogę na to patrzeć, potem mogę mieć koszmary w nocy :roll::oops: u Nas już śniegu nie ma praktycznie :cool3: witam :loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nuuuuuuuuuuuudy! Tylko biało i biało :evil_lol: Szukam dla Ciebie czegoś gustownego, w kolorze czerrrrrrrrwonym! :diabloti: Doberek :loveu: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jeeee! Walki psów....zgłoszę Cię gdzie trzeba:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/450/d08a68d7e15dadaf.jpg Quote
bonsai_88 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Apple jak chłop sam wkurzał Fialeczke to co się dziwisz, że go pogonić chciała :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='bonsai_88']Apple jak chłop sam wkurzał Fialeczke to co się dziwisz, że go pogonić chciała :diabloti: No chyba ze tak......:roll: Quote
Darianna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zaczepiał, zaczepiał, aż się doigrał :diabloti: Kobiety są niebezpieczne jak się je wkurzy :eviltong: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jonQuilla']łooo ile zdjęć tu na mnie czekało... ale większość jakieś takie brutalne, białasy się zagryzają...nie wiem czy mogę na to patrzeć, potem mogę mieć koszmary w nocy :roll::oops: u Nas już śniegu nie ma praktycznie :cool3: witam :loveu::multi: Prawie jak u Mastertona :) [quote name='Iza i Avanti']Nuuuuuuuuuuuudy! Tylko biało i biało :evil_lol: Szukam dla Ciebie czegoś gustownego, w kolorze czerrrrrrrrwonym! :diabloti: Doberek :loveu: Normalnie muszę psy zafarbować ;) Może na fiolet? Hmmmm...... [quote name='deer_1987']Buuu nie jestem tu pierwsza.. No dziś się nie udało :) [quote name='Basia&Safi'] jakaaaa super fotaa :):loveu: Jak się pstryka 60 na minutę, to się czasem jakaś fajna fota trafi ;) [quote name='apple']Jeeee! Walki psów....zgłoszę Cię gdzie trzeba:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/450/d08a68d7e15dadaf.jpg Nie zgłaszaj! Podam im nerwosol, żeby się uspokoiły :) [quote name='bonsai_88']Apple jak chłop sam wkurzał Fialeczke to co się dziwisz, że go pogonić chciała :diabloti: Bo kobiet nie wolno wkurzać ;) [quote name='apple']No chyba ze tak......:roll: Co robisz, jak Ciebie chłop zdenerwuje? [quote name='Darianna']Zaczepiał, zaczepiał, aż się doigrał :diabloti: Kobiety są niebezpieczne jak się je wkurzy :eviltong: Nawet śmiertelnie niebezpieczne ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Psy proszę farbować na kolor "róż" :evil_lol: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Psy proszę farbować na kolor "róż" :evil_lol: Zwariowałaś?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To najbrzydszy kolor na świecie!! :diabloti: Kinia napisał(a):Witam białaski piątkowo! Cześć Kiniu ;) Quote
halgre Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jessuuuuuuu.... znów tyyyyyyyle zdjęć :crazyeye::crazyeye: W tak krótkim czasie tak się tu namnożyło, że brak mi słów :roll: Co tu przyjdę - to mam mnóstwo nadrabiania :evil_lol::multi::evil_lol::crazyeye::loveu::multi: No ale nadrobiłam :evil_lol: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='halgre58']Jessuuuuuuu.... znów tyyyyyyyle zdjęć :crazyeye::crazyeye: W tak krótkim czasie tak się tu namnożyło, że brak mi słów :roll: Co tu przyjdę - to mam mnóstwo nadrabiania :evil_lol::multi::evil_lol::crazyeye::loveu::multi: No ale nadrobiłam :evil_lol: Kurde, normalnie chyba muszę przestać pstrykać ;) Quote
jbk Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol:jestem za:evil_lol: Następna! NIGDY W ŻYCIU!! Quote
Recommended Posts