jbk Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Jestem znowu :) Dzidziuś użyczył mi komputera, bo ogląda Comedy Central :) Dzidziuś, czyli oczywiście syn, nie Vadir ;) To może fotki wrzucę, korzystając z okazji ;) Quote
jbk Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 I jeszcze mi fotosik pisze, że nie mogę pełnego rozmiaru zdjęcia na forum wrzucić, jak nie mam abonamentu.... Chyba mnie coś trafi! Na szczęście już dawno umiem usunąc trzy ostatnie literki z linka..... :diabloti: Quote
jbk Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Spanie po spacerze: Następne zdjęcia będą w wykonaniu Ani, będzie między innymi sesja Fialusi ;) Ale to następnym razem ;) Idę polatac po forum, skoro działa :) Quote
lolka75 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 http://images32.fotosik.pl/437/709d5838cb1c0fc4.jpg rajku...jakie ciacho:loveu::cool3: http://images35.fotosik.pl/49/5e0528e91b369962.jpg ona wie jak sie ladnie pokazac:loveu:...urodzona modelka:loveu: Quote
piq Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]W to gramy dzisiaj ;)[/FONT] [FONT=Arial]Bąbelki [/FONT] Jak w to grać jak to takie krótkie ? Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ale u Was super zimowe klimaty:loveu: Bo u siebie za oknem to niestety tylko jakąś dziwną pomemłaną karykaturę śniegu mogę zobaczyć. błee. A Białaski superfotogeniczne, jak zawsze :loveu: Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 moje sliczne sniezne misie :loveu::loveu::loveu: u nas tez bialo i sniego po lydki ... Faza zdziwiona strasznie jak chciala z boczku zalatwic potrzebe a tu dupka w sniegu ginela :diabloti: jutro idziemy do parku na sanki z moja ludzka pociecha i tymi psimi tez (mamy kubraczek to chociaz Bolus bedzie mial cieplo :loveu:) :evil_lol: Quote
rwpb Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Tak wymęczyć wymęczone psiaki, że aż padły :diabloti: Pozdrawiamy Quote
sota36 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 w walentynki kcem ci zaszczekac - aj law ju! Gucio - safandula:) Quote
Juszes Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Hej! Szczęśliwych walentynek! ;* PS: Hurej, w nocy napadało śniegu, jupi, mamy białość na całego! :multi: Quote
jbk Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Pozdrawiam walentynkowo z całkowicie zasypanego Skoczowa ;) Czwarty dzień sypie :) Dziś rano zamiast szybkiego spacerku, jak zwykle, pociągałam białaski nieco po tym świeżym śniegu po kolana, w miejscach, gdzie nie było wydeptane ;) W niektórych miejscach Fialusi było widać tylko głowę, a Vadir skakał jak kangur ;) Zrobiłam sobie w pracy chwileczkę przerwy, więc wrzucam foteczki :) Quote
Recommended Posts