Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Względy techniczne zadecydowały że dawno mnie tu nie było (aż trzy dni!). Strona Dogomani wogóle mi się nie wyświetlała.
A ja tak tęskniłam.... Ale już jestem! :multi:
Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Ostatnim razem jak tu zajrzalam, poczytalam troszke o Was i mialam napisac posta - dogo zdechlo :angryy:

wczoraj, trafilam na Ciebie lv, wedsylam na watek Wasy, chcialam napisac posta i co ___ + to samo :angryy:

Mam nadyieje, ye dyis bedyie inacyej ł:

Witam
super biale kulecyki :loveu:

Posted

martitaa napisał(a):
OOOOOO!!!!500-setna strone rozpoczelam:crazyeye:niezle tu odwiedzinek:multi:500:multi:500:multi:500:multi:robimy wielkie oblewanie wirtualne piecsetnej strony?:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

heh no oki to to wznieśmy toast :P:)

mi o dziwo dogo działa normalnie i się nic nie zacina :)

Posted

:)Czesc!!!Cos faktycznie dziwnie ostatnio Dogo dziala,raz mi sie otworzylo,raz nie...Felix juz w domu,fotki w galerii sa,przed chwila dodawalam:)Pozdrawiam Was i Wasze piekne bialaski:)

Posted

OOOOOO!!!!500-setna strone rozpoczelam:crazyeye:niezle tu odwiedzinek:multi:500:multi:500:multi:500:multi:robimy wielkie oblewanie wirtualne piecsetnej strony?:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego najlepszego z okazji 500. stronki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]

I specjalnie dla was:

jakie piękne:p

A.

Posted