Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tu link http://nadaj.pl/pricelist.php?newspaper=28 niewidoma Lolcia pilnie szuka domu= 4, 80 x 5=24 (?:evil_lol:) + wyroznienie 100%:roll:= 48 zl za wydanie piątkowe wyroznione.... nie jestem pewna nagle co do tego...sporo kasy bez zdjecia i malo tekstu nie wiem Edit: moze lepiej wyroznic za to allegro na 3 x 2 tygodnie... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 eee, bez zdjęcia? :shake: nie bardzo, nie sądzicie? a dowiadywałyście się czy jakiś piesek znalazł w ten sposób domek? Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 nieee. ale tez mysle ze bez sensu. bez zdjecia to cienko. ale allegro jednak tak. teraz lolcia ma znow normalne. jednak telefony i wejsc ponad 700 miala jak bylo wyroznione. niby nic to nie dalo....ale mysle ze warto probowac..lub zaplacic za kolorowe ogloszenia wydruki i rozwiesic..hm... Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 jak juz jestesmy w temacie to pamietacie jak pisałam do kobiety z Gazety Wyborczej? przytocze mejla: Wstawimy zdjęcie i do tego tekst takiej treści :" Lola - mała 7-letnia suczka z elbląskiego schroniska czeka na dom. Wysterylizowana. Możliwość dowozu-CAŁA POLSKA. Daj jej szansę! Tel.: 785 132 983, [email protected] " Całość niestety ale się ie mieści! Proszę o podanie danych do wystawienia FV! Koszt ogłoszenia to 85.40 zł zawsze jakas opcja :) chociaz tez kupa kasy ale za to fota by była a tekst mozna zmienic (pewnie tez za slowa licza) wiecie, zamiast daj jej szanse i że z Elblaga to, że miała zabieg i juz jest odpicowana ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 moim skromnym zdaniem te 84 zł czy coś to rozpusta :shake: zarabiają na biednej psinie. Zresztą i tak tyle nie mielibyśmy :shake: z tego co się orientuje (bo chyba te leki to już z tej kwoty) Charly, przyznam że się pogubiłam :oops::oops: to Lola ma to wyróżnione allegro czy nie? Oczywiście Ty jesteś koordynatorem :evil_lol:, więc Ty decydujesz, ale moim zdaniem powinniśmy stawiać na allegro - wyróżnione i w ogóle wszystko co możliwe, bo i cena przystępna i jednak wiele psinek znajduje tak domki. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ok, sprawdziłam finanse, cofnęłam się o kilka postów. Było tak: dziewczyny, możecie śledzić moje obliczenia razem ze mną, będzie dokładniej: Angie wpłaciła 120 z czego ja 20 wziełam na transp. Czyli 100 + 100 Raduni. 200 zł - 67 zł (leki) = 133 zł 133 - 70 (na poczet wizyty za 2 tyg) = 63 zł. Taką kwote mamy u Loli. To co, robimy z tego allegro? Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 masz racje RM :) allegro to allegro jednak ludzie widac, ze ogladaja Lole nawet dzwonią :) Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Lolci leci teraz jeszcze tym razem niewyroznione allegro. skonczy sie gdzies za tydzien. potem mozna zalozyc nastepne na 2 tygodnie. mozna podswietlich, wyroznic i wygrubic i takie tam. okolo 12- 18 zlotych zalezy co sie wezmie.. Potem na nastepne 2 tygodnie itd. jak skonczy sie to to napsize Edit: GW to opcja. Ale droga. Lolcia będzie miala GW:) za darmo dzieki Tamb Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Charly napisał(a): Edit: GW to opcja. Ale droga. Lolcia będzie miala GW:) za darmo dzieki Tamb hmmm:) ale jak to? Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mru napisał(a):hmmm:) ale jak to? Mru:mad::mad: Trąbie o tym co kilka postow od kilku tygodni. Jak teraz jeszcze RM napisze ze nie wie, to padne:evil_lol::evil_lol::placz: Tamb zrobi nam ogloszenie ze zdjeciem w GW. Jednak Lolson jest w kolejce. wiec to potrwa. Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a)::multi::multi::multi: jak obiecalam: padam Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zaklinam się, że nie wiedziałam!!!!!!!!!!1 Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']zaklinam się, że nie wiedziałam!!!!!!!!!!1 :evil_lol::evil_lol::placz::placz: wiedzialas:placz::placz:. Napisalas nawet w odpowiedzi na to, ze jest kolejka, ze to nic ze sie tak straszne nie spieszy. ze lolcia jeszcze moze u Ciebie pobyc. zaraz wam to udowodnie:evil_lol::evil_lol: auaaaa:placz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ale mi trzeba wybaczyć, mało nie popłynęliśmy... (he he) Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Charly napisał(a):Mru:mad::mad: :evil_lol::placz: brrr.... Charly napisał(a): Tamb zrobi nam ogloszenie ze zdjeciem w GW. Jednak Lolson jest w kolejce. wiec to potrwa. :oops: juz kojarzę... po tej kolejce skojarzyłam i doskonale kojarze odpowiedz RM :D:D:D hihi Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 to dobrze. bo nie umię znalesc tego postu:evil_lol:...tych postow...:) Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tak czy siak Lolson będzie mial takie ogloszonko. ostatecznie znajdzie ten domek tylko kiedy:roll: domek chodz chodz Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no widzicie. Choć szczerze rzekłszy, ja zazwyczaj zapominam co ktoś do mnie powiedział. Co nie bardzo mi się w życiu przydaje... no ja już znikam, padam na twarz, a małż jeszcze chce coś oglądać :shake: no to: (to psiak symbolizujący Lolę he he) Quote
Charly Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 dobranoc Edit: RM allegro bylo wyroznione- nie raz. Ale allegro trwa maksymalnei 14 dni. potem trzeba odnawiac i oczywiscie na nowo placic. Lolci leci allegro juz od kilku tygodni. W sumie odkad ją wzięlas:) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 oj biedna Lolka nie może znaleźć domu... Charly, a może trzeba nowy tekst spróbować? Może wyrzucić to o DT i może zdjęcia dać gdzie jest bardziej zabiedzona? Ja np. Maćka wzięłam jak już wcześniej pisałam z litości (co się przerodziło w miłość życia :loveu:). Ona tam wygląda pięknie i na zadowoloną z życia. Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Charly napisał(a):jestesmy dosyc zbita paczka Zbita paczka, zbita paczka :eviltong: ja też chce być zbitą paczką :evil_lol: Quote
mru Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 no, ale przeciez jesteś :eviltong: oj biedna Lolka nie może znaleźć domu... Charly, a może trzeba nowy tekst spróbować? Może wyrzucić to o DT i może zdjęcia dać gdzie jest bardziej zabiedzona? Ja np. Maćka wzięłam jak już wcześniej pisałam z litości (co się przerodziło w miłość życia :loveu:). Ona tam wygląda pięknie i na zadowoloną z życia. nowy tekst - moze faktycznie... ale jak ktos wezmie Lolke z litosci, a potem zobaczy, ze ona taka niezła? ;) Quote
mru Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ogłoszenie wersja 1: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=Q01FZHl1Z2o0b0EwTVE9PQ zobaczcie co dopisać, czego nie pisac czy foty orajt i tak dalej :) btw - zdjecie ze schroniska wydrugowane w czerni i bieli wyglada bardzo smutno :( edit: na stronie 72 sa te foty "nowsze" i filmy :) moze na pierwszą dać albo w tytule napisać, że tam są nowsze :D Quote
Recommended Posts