Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nieee. ale tez mysle ze bez sensu. bez zdjecia to cienko. ale allegro jednak tak. teraz lolcia ma znow normalne. jednak telefony i wejsc ponad 700 miala jak bylo wyroznione. niby nic to nie dalo....ale mysle ze warto probowac..lub zaplacic za kolorowe ogloszenia wydruki i rozwiesic..hm...

Posted

jak juz jestesmy w temacie

to pamietacie jak pisałam do kobiety z Gazety Wyborczej?

przytocze mejla:
Wstawimy zdjęcie i do tego tekst takiej treści :" Lola - mała 7-letnia
suczka z elbląskiego schroniska czeka na dom. Wysterylizowana. Możliwość
dowozu-CAŁA POLSKA. Daj jej szansę! Tel.: 785 132 983, [email protected]

"
Całość niestety ale się ie mieści!
Proszę o podanie danych do wystawienia FV!

Koszt ogłoszenia to 85.40 zł

zawsze jakas opcja :)
chociaz tez kupa kasy
ale za to fota by była
a tekst mozna zmienic (pewnie tez za slowa licza)

wiecie, zamiast daj jej szanse i że z Elblaga to, że miała zabieg i juz jest odpicowana ;)

Posted

moim skromnym zdaniem te 84 zł czy coś to rozpusta :shake: zarabiają na biednej psinie. Zresztą i tak tyle nie mielibyśmy :shake: z tego co się orientuje (bo chyba te leki to już z tej kwoty)

Charly, przyznam że się pogubiłam :oops::oops: to Lola ma to wyróżnione allegro czy nie? Oczywiście Ty jesteś koordynatorem :evil_lol:, więc Ty decydujesz, ale moim zdaniem powinniśmy stawiać na allegro - wyróżnione i w ogóle wszystko co możliwe, bo i cena przystępna i jednak wiele psinek znajduje tak domki.

Posted

Ok, sprawdziłam finanse, cofnęłam się o kilka postów. Było tak: dziewczyny, możecie śledzić moje obliczenia razem ze mną, będzie dokładniej: Angie wpłaciła 120 z czego ja 20 wziełam na transp. Czyli 100 + 100 Raduni.
200 zł - 67 zł (leki) = 133 zł

133 - 70 (na poczet wizyty za 2 tyg) = 63 zł. Taką kwote mamy u Loli.

To co, robimy z tego allegro?

Posted

Lolci leci teraz jeszcze tym razem niewyroznione allegro. skonczy sie gdzies za tydzien. potem mozna zalozyc nastepne na 2 tygodnie. mozna podswietlich, wyroznic i wygrubic i takie tam. okolo 12- 18 zlotych zalezy co sie wezmie..
Potem na nastepne 2 tygodnie itd. jak skonczy sie to to napsize

Edit: GW to opcja. Ale droga. Lolcia będzie miala GW:) za darmo dzieki Tamb

Posted

mru napisał(a):
hmmm:) ale jak to?

Mru:mad::mad: Trąbie o tym co kilka postow od kilku tygodni. Jak teraz jeszcze RM napisze ze nie wie, to padne:evil_lol::evil_lol::placz:

Tamb zrobi nam ogloszenie ze zdjeciem w GW. Jednak Lolson jest w kolejce. wiec to potrwa.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']zaklinam się, że nie wiedziałam!!!!!!!!!!1

:evil_lol::evil_lol::placz::placz: wiedzialas:placz::placz:. Napisalas nawet w odpowiedzi na to, ze jest kolejka, ze to nic ze sie tak straszne nie spieszy. ze lolcia jeszcze moze u Ciebie pobyc. zaraz wam to udowodnie:evil_lol::evil_lol: auaaaa:placz:

Posted

Charly napisał(a):
Mru:mad::mad: :evil_lol::placz:

brrr....

Charly napisał(a):

Tamb zrobi nam ogloszenie ze zdjeciem w GW. Jednak Lolson jest w kolejce. wiec to potrwa.

:oops: juz kojarzę... po tej kolejce skojarzyłam
i doskonale kojarze odpowiedz RM :D:D:D hihi

Posted

dobranoc

Edit: RM allegro bylo wyroznione- nie raz. Ale allegro trwa maksymalnei 14 dni. potem trzeba odnawiac i oczywiscie na nowo placic. Lolci leci allegro juz od kilku tygodni. W sumie odkad ją wzięlas:)

Posted

oj biedna Lolka nie może znaleźć domu... Charly, a może trzeba nowy tekst spróbować? Może wyrzucić to o DT i może zdjęcia dać gdzie jest bardziej zabiedzona? Ja np. Maćka wzięłam jak już wcześniej pisałam z litości (co się przerodziło w miłość życia :loveu:). Ona tam wygląda pięknie i na zadowoloną z życia.

Posted

no, ale przeciez jesteś :eviltong:

oj biedna Lolka nie może znaleźć domu... Charly, a może trzeba nowy tekst spróbować? Może wyrzucić to o DT i może zdjęcia dać gdzie jest bardziej zabiedzona? Ja np. Maćka wzięłam jak już wcześniej pisałam z litości (co się przerodziło w miłość życia :loveu:). Ona tam wygląda pięknie i na zadowoloną z życia.

nowy tekst - moze faktycznie...

ale jak ktos wezmie Lolke z litosci, a potem zobaczy, ze ona taka niezła? ;)