kasia14 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 danka1234 napisał(a):Co u jamnisiów? A Gucio ma się troszkę lepiej, ostatnio już sam wyszedł na spacer, nie trzeba było go wynosić, oswoił się trochę ze schroniskiem i ożywił... Bardzo fajny z niego jamniś Kobi jak zawsze chętny do biegania;) Tylko gdzie te domeczki...:shake: Quote
danka1234 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Kurcze no te domeczki ,tyle ich wszedzie potrzeba, Quote
danka1234 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Bardzo pilnie domki potrzebne dla jamnisiów. Quote
kasia14 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Modliszko, zapomniałam się Ciebie zapytać, czy Gucio nadal jest w schronisku? Nie ma go w szpitaliku, chyba, że został gdzieś przeniesiony, ale nie rzucił mi się nigdzie w oczy w schronie...:roll: Widziałaś go może? Quote
modliszka84 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Jesli go nie było w szpitaliku to pewnie musiał zostac adoptowany. Ja tez go nigdzie nie widziałam, w czwartek sprawdze w papierach. Aha, a Kobi ma szanse na dom w Niemczech, bo fundacja dzis o niego wypytwała, więc mają kogos zainteresowanego. Quote
kasia14 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wisełka napisał(a):I co z Guciem?? Został adoptowany??:cool3: Zapewne tak;) W czwartek nie byłyśmy w schronie, więc na 100% będzie wiadomo w przyszłym tygodniu Quote
modliszka84 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Gucio adoptowany. Kobi na 95% pojedzie za kilka dni do domu w Niemczech. A jeśli nie za kilka dni to za miesiąc. Tam gdzie jedzie ostatnio był szczeniak, który odszedł i robią teraz testy na parwo. Jeśli wyjdzie w porządku to pojedzie teraz, jeśli nie to dopiero za miesiąc, żeby nie ryzykować. Quote
modliszka84 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Kobi pojedzie w sierpniu. W zamian za niego pojechała teraz Kropka. Quote
Madzik77 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='modliszka84'] Jamniczka Natychmiast potrzebny jest dom tymczasowy lub stały dla starszej ok 10 letniej suczki jamniczki. Sunia jest tak gruba, że ma trudności z poruszaniem się. Nie ma siły chodzić, po przejściu 500 m kładzie się i sapie. Została potraktowana jak zbędny smieć. Prawdopodobnie ktoś się jej pozbył przed wakacjami bądź została zbędnym "spadkiem" po zmarłej osobie. Nie ma przecież możliwości, żeby tak gruby pies komukolwiek uciekł. Jedno jest pewne - ona nie przetrwa w schronisku!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115598 W Pabianicach jeszcze jest ten piekny "jamniczek" -bardzo potrzebuje naszej pomocy! Quote
Wisełka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Madzik77 napisał(a):W Pabianicach jeszcze jest ten piekny "jamniczek" -bardzo potrzebuje naszej pomocy! Ale ta suczka jest otyła... Jak można dopuścić do takiej wagi :( Wiadomo że jamniorki mają skłonność do jedzenia za dużo... ale żeby aż tak :roll: Koło mojej pracy jakiś facet wyprowadza na spacer jamnika czarnego, to po prostu mi kopara opada jak go widzę. Zahacza /wiadomo czym/... po ziemi!!! Przecież to niebezpieczne :mad: Quote
modliszka84 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Na szczescie ta jamniczka jest juz w domu tymczasowym ;) i juz na diecie :) A jamniczek z pierwszej strony w sierpniu jedzie do domu do Niemiec. Quote
Wisełka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To super wiadomość :) :) :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mała dietka jej nie zaszkodzi :evil_lol: Od razu poczuje się lepiej jak będzie mogła bez zadyszki łazikować na spacerkach ;) Quote
modliszka84 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Jest nowy, sliczny jamniczek. Piesek, ok 2 lata. Quote
malagos Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Boziulko, za długo był spokój z jamniczkami :shake: Quote
Isadora7 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 O rany jaki cukiereczek:-(:-(:-( Wrzuciłam info o nim na Jamniki w Potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10736851#post10736851 :( Quote
Anja* Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Śliczny czarny jamniś! Jak zobaczyłam to się prawie popłakałam (mój Reksik był identyczny :( ) Dlaczego jest w schronie ? Quote
Recommended Posts