Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 lilith27 napisał(a):po czym się poznaje tych własciwych ludzi? Zadałaś bardzo trudne pytanie. Nie umiem odpowiedzieć. Po prostu wyczuwam jakoś "to coś". Póki co jeszcze mnie "nos" nie zawiódł. Jedno jest pewne, nie przemawiają do mnie testy zestawem pytań jakie należy zadać. Widziałąm już osoby które na te pytania odpowiedziałby na 5 z plusem, ale zapomniałyby wody w upał podać psiakowi. Ze dwa razy poszłam z "niespodzianką" na wizytę. Zabrałam ze sobą Rambiego. Reakcja ludzi na to zastępuje wszystkie "jedynie słuszne testy". Ten domek do którego pojechałam adoptując sunie o której wyżej napisałam, wiedział że przyjadę na rozmowę. Nie mówiłam ze przyjadę z sunią. Przyjechałam a tu spanie naszykowane, miseczka, zabaweczka. A Pani z radości mało nie pękła jak zobaczyła że i sunia przyjechała. Generalnie kieruję sie raczej instynktem w wyborze domu, nie zawodzi, testy tak. Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 znaczy, że masz ten szósty zmysł ja wykazuję dobra wiarę w stosunku do całego świata ludzi kiedy jestem w bespośrednim kontakcie oczywiście z wiadomym skutkiem tylko chłodna analiza akt - papierków szczegółów wypowiedzi protokołów pozwala mi wypatrzeć nieścisłości w pracy widzę kłamczuszków w życiu nie Quote
danka1234 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Otóż to,papier przyjmie wszystko, instynkt jest tu najwazniejszy,jednak mój zawiódł mnie przy adopcji Gonzalesa tak bardzo że do dzisiaj mu nie wybaczyłam. Ptusiu czeka ale kiedyś wyczeka swojego człowieka. Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 jak nie wyczeka to się doczeka aż ja będe miała (za parę lat) niezalezne warunki bytowo socjalne Quote
mysza 1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A ja już do wysyłałam nawet, bo wklejony był w dziale Onki szukające domów na dogo. Niestety nie było odzewu ale trzeba miec nadzieję, musi znależć dom. Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 przeogromnie mnie przyjemnie, że trafiłas mysza tutaj nie dziś nie jutro ale my ślę że domek ten swój jedyny znajdzie to na prawdę cudny pies Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 powiem chyba dobranoc PTYŚ ciagle czeka czeka na miłość czeka na spacer czeka na kiełbaskę kiełbachę ( by mój pako powiedział) PTYŚ CHCE ODROBINY CIEPŁA Quote
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ptysiu ciotka Isadora wierzy że znajdziesz Swojego Ludzia i kiełbaskę. Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ta ludzia ludzia milość i kiełbachę kiełbachę ale przede wszytkim spacery zdaje mi się że nie ma nic wazniejszego niż wąchanie kwiatków miłośc pana co zabiera na zwiedzania świata kiełbacha potem po wrażeniach Quote
lilith27 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 dobranoc całej dogomanii życzymy wesołych snów na razie jest ciepło i wszyscy spimy w komforcie wszyscy mamy ciepło na razie Quote
lilith27 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 na razie pani co psa prowadzi spać nie może już nie wiem którą noc zamiast się uczyć do egzaminu zamiast się regerowac w nocy to ja jestem tu z całym tym nieszczęściem Quote
Isadora7 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 lilith27 napisał(a):na razie pani co psa prowadzi spać nie może już nie wiem którą noc zamiast się uczyć do egzaminu zamiast się regerowac w nocy to ja jestem tu z całym tym nieszczęściem Bo to sekta, narkotyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Podniosę Ptysia w górę ,moze kto dojrzy i pokocha. Quote
lilith27 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 zanim ta swoją szelę czarną wyprowadze Ptyś leć na spacer Quote
Isadora7 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Kto ty jesteś ONek Ptyś Szukam domu nie od dziś Gdzie go szukasz? Na allegro i na dogo Ciotki robią co tylko mogą Quote
lilith27 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 piękny wierszyk dziękujemy pozdrawiam serdecznie ide spać źle się czuję dobranoc pa pa Quote
bianka0 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Nic dziwnego Lilith,wczorwaj widziałam,że siedziałaś na dogo chyba do 3.30 to dzisiaj musisz odespać.Czy będą nowe fotki Ptysia? Quote
lilith27 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 fotaski będą jak mąż przyjedzie sama go nie ustawię ładnie i nie cyknę zdjęcia mąż wraca dziś wieczorem z gór ps. źle się czuję i dzisiaj to raczej wina nastroju pozdrawiam serdecznie Quote
bianka0 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 I.....nauki do egzaminu.Ptysiu pomóż pani uczyć się i zdać egzamin,idż już do nowego domku. Quote
lilith27 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 no to skikac na pierwsze hopsa hopsa hopsa sa zastanawiam się nad założeniem mu galerii Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 lilith27 napisał(a):no to skikac na pierwsze hopsa hopsa hopsa sa zastanawiam się nad założeniem mu galerii Dobry pomysł z galerią. Quote
lilith27 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 tylko nie wiem tutaj na forum w dziale foto blogi czy lepiej na stronce dogo tam tez jest chyba możlwośc dodania fotasków Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 lilith27 napisał(a):tylko nie wiem tutaj na forum w dziale foto blogi czy lepiej na stronce dogo tam tez jest chyba możlwośc dodania fotasków Nie znam strony dogo, ale ja bym chyba robiła FB. Quote
lilith27 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 jutro popatrzę na stronce jak nie tam to to tu na forum zrobię może by obrobić jeszcze parę zdjęć w programie zobaczę jutro pomyślę wieczorkiem pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts