bianka0 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kończą się wakacje,koniec sezonu ogórkowego,zwiększy się zainteresowanie adopcjami psów.O Ptysia domki bić się będą. Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 bianka0 napisał(a):Kończą się wakacje,koniec sezonu ogórkowego,zwiększy się zainteresowanie adopcjami psów.O Ptysia domki bić się będą. Też tak uważam Quote
lilith27 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 tyle nieszczęść na tym świecie, że domki - myślę -pogodza się Quote
lilith27 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 właśnie przejrzałam inne fora na których ogłosiłam Ptysiaka nowe fotki zrobiły dobre wrażenie wszyscy chwalą psiaka, że taki ładny bo on kurcze ładny był od początku wiedziałam to już pierwszego dnia ha teraz to nawet moja wspólnota domowa by podmieniła Pakusia na Ptysia hihihi no i dałam dwie nowe ładne fotki też na pierwszą Quote
lilith27 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 nowa wersja gratki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1658389_owczarek_niemiecki_ptys_radom.html Quote
bianka0 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Przepraszam Ptysiu,że do ciebie nie zagładałam,ale byłam w trasie.Pokazałam Twoje zdjęcie córce,tak jesteś pieskiem jej marzeń,a nie jakieś jamniory. Quote
bianka0 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witaj śliczny Ptysiu. Ludzie są na prawdę ślepi jeżeli wolą wziąć sikającego szczeniaka z pseudohodowli który potem będzie miał zakręcony ogon i klapnięte uszy niż zauważyć ciebie. Quote
lilith27 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 z komputera brata powiadam HOPAJ pozdrawiam serdecznie Quote
mysza 1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jakie są wymagania w stosunku do domu dla Ptysia? Mam Pana chętnego na psa Onka, ale do budy. Ma ogromną działkę, przygotował już budę dla psa, niby jakaś luksusowa ale to buda i tak sobie myślę czy to dobry dom, moge podać Ci numer na pw jesli chcesz, facet mieszka w okolicach Wyszkowa (mazowieckie) Quote
lilith27 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ptysiek jest spłoszony troszkę młody jeszcze jest i mam wrażenie, że on był łancuchowym psiakiem zanim znalazł się pod moim blokiem zdaje się, żę działka, ogród to lepsze dla niego rozwiązanie niż blok i małe mieszkanko tylko, żeby nie siedział cały czas na łancuchu w budzie tyle, że na stróża działki to on jeszcze chyba nie został wychowany mysza jeśli oceniasz pana pozytywnie to ja dzwonię do niego Quote
mysza 1 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 lilith27 napisał(a):Ptysiek jest spłoszony troszkę młody jeszcze jest i mam wrażenie, że on był łancuchowym psiakiem zanim znalazł się pod moim blokiem zdaje się, żę działka, ogród to lepsze dla niego rozwiązanie niż blok i małe mieszkanko tylko, żeby nie siedział cały czas na łancuchu w budzie tyle, że na stróża działki to on jeszcze chyba nie został wychowany mysza jeśli oceniasz pana pozytywnie to ja dzwonię do niego Łańcuch całkowicie odpada, facet opowiada o miłości do Onków, że tak się przygotował, że taka super buda, wielki teren do dyspozycji, Pan ma zonę i dziecko i właśnie wybudowali dom. Jest kojec tylko awaryjnie ale wiesz, kto to sprawdzi. Przekonanie mam średnie ale może warto to jeszcze sprawdzić, czasem potrzeba dłuzszej rozmowy, wypytac o szczegóły. Uważam, że lepsze mieszkanie w bloku i staly kontakt z właścicielem niż kojec i samotnosc. Ale, moze mam mylne wrażenie, mozesz do niego zadzwonić i powiedzieć, ze masz takiego psa ale jest młody i nie umie jeszcze pilnować, jesli szuka stróża to go to odstraszy, jesli przyjaciela to go nie odstraszy. Wczesniej i tak trzeba sie z nim spotkać. Quote
lilith27 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 hmmmmm spróbować warto daj numer zadzwonię jutro z rana podpowiedz jeszcze, na co ewentualnie zwracać uwagę Ptyś to mój pierwszy psiak któremu domku szukam Quote
lilith27 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 niech mu sie przyśni taka kiełbacha i spacer taki też Quote
bianka0 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ciekawe Lilith,czy to będzie odpowiedni dom dla Ptysia,wszystko w Twoich rękach.Trzymam kciuki. Quote
lilith27 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Pan zrobił dobre wrażenie obojetne czy pies czy suka obojętne czy kastrat czy nie wiek do 3 lat (no maksymalnie przystałby na pięciolatka) kolega bliski jest treserem więc on pomoże psa układać właśnie wysyłam maila z fotkami Pan przystał na wizytę przed i po Quote
Isadora7 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 lilith27 napisał(a):Pan zrobił dobre wrażenie obojetne czy pies czy suka obojętne czy kastrat czy niewiek do 3 lat (no maksymalnie przystałby na pięciolatka) kolega bliski jest treserem więc on pomoże psa układać właśnie wysyłam maila z fotkami Pan przystał na wizytę przed i po O rety jaka radocha. Dwa dni byłam wyłączona przez allegro "krężlowe" a tu takie fajne nowiny. Straszecznie trzymam kciukasy. Quote
Recommended Posts