gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ciocia Rufusowa przekazała nam gadżety na bazarek i się umówiłyśmy, że jak bazarki będą to wstawię linki. No to wstawiam :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-dodane-ksiazki-m-chmielewska-masterton-na-psy-z-krzyczek-do-31-03-a-134109/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowiutenkie-kosmetyki-w-super-cenach-na-psy-z-krzyczek-do-02-04-a-134168/ Może znajdziecie tam Ciotki coś dla siebie ;) Quote
gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zapomniałam jeszcze o tym :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/male-agd-ubrania-gadzety-w-tym-psie-figurki-na-psy-z-krzyczek-do-31-03-a-134098/ Quote
rufusowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 w weekend Vario Gusi odszedł za TM.... żadne słowa nie są wystarczająco dobre i wzniosłe w takiej chwili.... ciężko napisać coś co wystarczająco uczciłoby pamięć o tak wspaniałym, niepowtarzalnym psie.... choć tak obciążonym genetycznie i po wielu przejściach to jednak z ogromna wolą życia...wolą, która zaprzeczyła rokowaniom wetów i na przeciw wszystkiemu zamiast pół roku, żył jeszcze 9 lat.... żył dla swojej ukochanej pani....bo przy niej miał namiastkę psiego raju myślałam, że nie wierzę w psi raj ale od dziś chcę wierzyć...i chcę wierzyć w to, że kiedyś spotkamy się tam wszyscy razem Quote
maciaszek Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gusiu... :calus::calus: :-( rufusowa napisał(a):myślałam, że nie wierzę w psi raj ale od dziś chcę wierzyć...i chcę wierzyć w to, że kiedyś spotkamy się tam wszyscy razemA ja wierzę. Od dziecka. Że jest jakieś takie miejsce, gdzie psy są szczęśliwe i gdzie się z nimi spotkamy... Quote
doddy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Gusia, strasznie mi przykro... Miałam to szczęście, że poznałam Vario osobiście. Pamiętam jak moja Brenusia, ogólnie grzeczna dziewczynka chciała mu dać lanie bo jakoś nie przypadł jej do gustu, a on oaza spokoju miał debilkę w nosie... pamiętam go strasznie grzecznego, zawsze chodzącego bez smyczy po osiedlu... Myślę, że Vario zostanie w pamięci wielu osób z naszego byłego osiedla... bo słyszałam o nim wielokrotnie historie od różnych osób. Vario, biegaj szczęśliwy. [*] Quote
gusia0106 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzięki Dziewczyny. Nie wiem co napisać. Założylam Mu wątek w TM. Już nic więcej nie mogę............ Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A ja się modliłam żebyś Ty dziś na dogo nie wchodziła, bo juz w pracy jesteś i trza myśleć o czym innym coby jakoś wytrzymac te 8 godzin dobrze, że Vario już nie cierpi, tylko Ty sie musisz trzymać Malutka :glaszcze: Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Variuś doczekał się wątku w związku z czym wkleję jakieś fotki coby już ciotek nie smucić uchwycić Rufusa w bezruchu - bezcenne Quote
maciaszek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://images37.fotosik.pl/91/ba27730fe5aa483fmed.jpg - jakie piękne wystawianie zwierzyny! Co tam było w polu widzenia Hery :evil_lol:? Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='maciaszek']http://images37.fotosik.pl/91/ba27730fe5aa483fmed.jpg - jakie piękne wystawianie zwierzyny! Co tam było w polu widzenia Hery :evil_lol:? piesek :p były też fotki z pieskiem ale ssstrasznie rozmazane ;) Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rufus jest macho tylko na dworze, bo w domu siedzi pod pantoflem :diabloti: ale ciii :lol: a wczoraj mielismy gosci - siostra z przyszłym męzem prosiła na ślub i wesele no i Rufus na początku szczekał na Andrzeja i dlugo był nieufny.... nie podobało mu sie ze obcy facet wchodzi do domu ale potem wyczuł w nim dobrego człeka i przychodził na mizianie :evil_lol: Herka oczywiscie nie miala takich dylematow - od razu sie z nimi kokosiła i raz jednemu siedziała na kolankach raz drugiemu albo zawisała między nimi na poręczach od foteli żeby oboje mogli ją miziać :p Quote
agnieszka32 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ale fajne foty :loveu: Herunia jest słodka i delikatna, a Rufus to prawdziwy macho :cool3: :diabloti: Quote
an1a Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 agnieszka32 napisał(a):delikatna Nieprawda!!!! Nie jest :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 an1a napisał(a):Nieprawda!!!! Nie jest :evil_lol: ale Agnieszka miała na myśli z wyglądu :roll: a tak na serio, to....ona jest delikatna...tylko dla rozwydrzonych szczeniakow z adhd nie jest :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 YouTube - Człowiek - czy to naprawdę brzmi dumnie..? Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Oglądnęłam, choć chwilami zamykałam oczy :( Ten film powinno się wysyłać do posłów i wszystkich tych osłów, którzy są odpowiedzialni za takie, a nie inne prawo! :( Quote
kika22 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego dla Ciotek psiolubnych! Quote
rufusowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 maciaszek napisał(a):Oglądnęłam, choć chwilami zamykałam oczy :( Ten film powinno się wysyłać do posłów i wszystkich tych osłów, którzy są odpowiedzialni za takie, a nie inne prawo! :( ja pomyslałam o rozesłaniu do znajomych coby im sie oczy otworzyły.... liczba psow ktore trafiły do schronisk w zeszłym roku jest powalająca.... Quote
rufusowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszystkim Ciotkom pragnę złożyć życzenia - Dużo radości, spokoju, zdrowia a szczególnie wspaniałej, rozdzinnej atmosfery przy stole ;) no i troche wody w poniedziałek :roll: :p Quote
Tengusia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nie przychodzisz juz do mnie :obrazic: wiec se pomyslalam ze jak ja przyleze do ciebie to ty wtedy przyleziesz do mnie .... fajnie nie :grins: Quote
rufusowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :lol: dobra już ide..tylko weź jajem sie poczęstuj bo mi sie tu zepsują :eviltong: Quote
Tengusia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='rufusowa']:lol: dobra już ide..tylko weź jajem sie poczęstuj bo mi sie tu zepsują :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 wklejam kilka... znowu wszyscy będą mysleli, ze ona taka duuża i przypakowana :evil_lol: takie sznury, to Hera rozszarpuje na niteczki i te niteczki połyka :mad: na szczęście potem wydala w postaci zgrabnego prostokątnego gałgana :roll::lol: Quote
Recommended Posts