Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w weekend Vario Gusi odszedł za TM....

żadne słowa nie są wystarczająco dobre i wzniosłe w takiej chwili.... ciężko napisać coś co wystarczająco uczciłoby pamięć o tak wspaniałym, niepowtarzalnym psie....

choć tak obciążonym genetycznie i po wielu przejściach to jednak z ogromna wolą życia...wolą, która zaprzeczyła rokowaniom wetów i na przeciw wszystkiemu zamiast pół roku, żył jeszcze 9 lat....
żył dla swojej ukochanej pani....bo przy niej miał namiastkę psiego raju

myślałam, że nie wierzę w psi raj ale od dziś chcę wierzyć...i chcę wierzyć w to, że kiedyś spotkamy się tam wszyscy razem

Posted

Gusiu... :calus::calus:
:-(

rufusowa napisał(a):
myślałam, że nie wierzę w psi raj ale od dziś chcę wierzyć...i chcę wierzyć w to, że kiedyś spotkamy się tam wszyscy razem
A ja wierzę. Od dziecka. Że jest jakieś takie miejsce, gdzie psy są szczęśliwe i gdzie się z nimi spotkamy...

Posted

Gusia, strasznie mi przykro...
Miałam to szczęście, że poznałam Vario osobiście.
Pamiętam
jak moja Brenusia, ogólnie grzeczna dziewczynka chciała mu dać lanie bo jakoś nie przypadł jej do gustu, a on oaza spokoju miał debilkę w nosie...
pamiętam go strasznie grzecznego, zawsze chodzącego bez smyczy po osiedlu...
Myślę, że Vario zostanie w pamięci wielu osób z naszego byłego osiedla... bo słyszałam o nim wielokrotnie historie od różnych osób.

Vario, biegaj szczęśliwy.
[*]

Posted

A ja się modliłam żebyś Ty dziś na dogo nie wchodziła, bo juz w pracy jesteś i trza myśleć o czym innym coby jakoś wytrzymac te 8 godzin

dobrze, że Vario już nie cierpi, tylko Ty sie musisz trzymać Malutka :glaszcze:

Posted

Rufus jest macho tylko na dworze, bo w domu siedzi pod pantoflem :diabloti:
ale ciii :lol:

a wczoraj mielismy gosci - siostra z przyszłym męzem prosiła na ślub i wesele no i Rufus na początku szczekał na Andrzeja i dlugo był nieufny.... nie podobało mu sie ze obcy facet wchodzi do domu ale potem wyczuł w nim dobrego człeka i przychodził na mizianie :evil_lol:
Herka oczywiscie nie miala takich dylematow - od razu sie z nimi kokosiła i raz jednemu siedziała na kolankach raz drugiemu albo zawisała między nimi na poręczach od foteli żeby oboje mogli ją miziać :p

Posted

an1a napisał(a):
Nieprawda!!!! Nie jest :evil_lol:

ale Agnieszka miała na myśli z wyglądu :roll:

a tak na serio, to....ona jest delikatna...tylko dla rozwydrzonych szczeniakow z adhd nie jest :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Moc prezentów od zajączka,
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego
dla Ciotek psiolubnych!

Posted

maciaszek napisał(a):
Oglądnęłam, choć chwilami zamykałam oczy :(
Ten film powinno się wysyłać do posłów i wszystkich tych osłów, którzy są odpowiedzialni za takie, a nie inne prawo!
:(

ja pomyslałam o rozesłaniu do znajomych coby im sie oczy otworzyły.... liczba psow ktore trafiły do schronisk w zeszłym roku jest powalająca....

Posted

Wszystkim Ciotkom pragnę złożyć życzenia -
Dużo radości, spokoju, zdrowia a szczególnie wspaniałej, rozdzinnej atmosfery przy stole ;)

no i troche wody w poniedziałek :roll:

:p

Posted

wklejam kilka... znowu wszyscy będą mysleli, ze ona taka duuża i przypakowana :evil_lol:

takie sznury, to Hera rozszarpuje na niteczki i te niteczki połyka :mad: na szczęście potem wydala w postaci zgrabnego prostokątnego gałgana :roll::lol: