malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 porobię osobne jutro jak się okaże czy któryś z chłopaków pojedzie do domku :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Domeczek w Rybniku sprawdzony - tam trwają już wielkie przygotowania na przyjęcie psiaka :loveu::multi: Jutro zobaczymy który z chłopaków podbije serca :loveu: Dzięki AluR :Rose: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Dziś do domku pojechał Biszkopcik :loveu: biedaczysko bardzo się wystraszył bo przyjechała cała Rodzinka po niego a on chyba nie widział tyyylu ludzi na raz - trzeba im szybko domki znaleźć!!!!! Koniecznie bo będą małe dzikuski! A missieek zabrała dziś matkę szczeniąt na sterylkę :loveu: Domków szukają jeszcze: Markiz, Dropcia, Inka, Pianka, Wercia Quote
emilia2280 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 oo. wspaniale!!! jeszcze 5 z 9 glodów szukajá domów. Dziewczyny gratulujé i tylko tak trzymajcie! Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Suuuper że Biszkopt ma dobrą rodzinkę! I że mamusia będzie ciachnięta! Teraz jeszcze 5 domków ale wierzę że się szybko uda bo nieźle idzie... jak na taką bandę... Quote
Fasolka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):Fasolka :mdleje: przyszła paczuszka!!! to wszystko jest NOWE!!!! i jak tego dużo!!!! :multi::loveu: Cieszę się, że tak szybko doszło :-) Mam nadzieję, że się przyda :-) To są nowe rzeczy bo kiedyś przygotowywałam paczkę dla schroniskowych maluchów i kilka rzeczy się nie zmieściło - zostały a teraz dokupiłam obróżek i ze dwie piłeczki ;) Na szczęście czytam, że już tyle obróżek nie jest potrzebne :multi: Bardzo się cieszę, że maluchy po kolei idą do domów :lol: Mam nadzieję, że jak już dziewczynki będą po sterylkach to też będzie więcej chętnych... A jak mamcia zniosła operację i jak się ma w pierwszej dobie po zabiegu? :loveu: Quote
stupid-girl Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tak sie ciesze, ze o jednego gloda mniej:loveu: Przepraszam Malawaszko - obiecalam kaske i nie wplacilam - dziś kasa wyjdzie. Dopadla mnie paskudna angina i rozlozyła na łopatki - jak przez 20 lat nie bylam chora tak teraz mi sie to zwrocilo z nawiazka :/ ale najwazniejsze, ze maluchy w dobrej formie i mamusia ciachnięta :) Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nic się nie przejmuj! Zdrówka życzę!! :Rose: Sunia mamusia czuje się dobrze, missieek oddała ją właścicielowi dopiero dzisiaj bo wczoraj wracała z Krakowa późno i przez ulewę wylądowała w rowie - na szczęście nikomu nic się nie stało :mdleje: :multi::loveu: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Domków szukają: Markiz, który już nie ma jasnego noska! ma czarny :-o Dropcia Inka Werusia i Pianka Krakowianka Quote
Ulka18 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Super, ze Biszkopcik juz znalazl dom :klacz: I ze mamusia juz nigdy nie bedzie rodzic niechcianych szczeniat :roll: Oby kolejne maluchy poszly do adopcji :kciuki: Quote
Fasolka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Uuuuuu, to widzę, że się działo :crazyeye: Całe szczęście, że wszyscy cali i zdrowi. :loveu: Mam nadzieję, że właściciel będzie wiedział jak się sunią opiekować do czasu zdjęcia szwów? Będziecie tam zaglądać? Sunia ma kaftanik? Jak dobrze, że jest już po zabiegu... Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Żadnych problemów posterylkowych nie przewidujemy ;) missieek&Co mają wielkie doświadczenie w tej kwestii i nigdy nie było problemów :loveu: Markiz dostał swoje nowe allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=400292964 Dziewczynki mają wspólne http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=400307634 Quote
GrubbaRybba Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przekazałam już całą karmę Vikamilce. Jednak 20 kg. Tak się udało. :) Smacznego maluchy! Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wielkie wielkie dzięki :multi::loveu: :Rose: Quote
stupid-girl Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no to niedlugo nie bedą ''małe glody'' a ''małe pączki":loveu: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no ja mam nadzieję, że niedługo to będą małe pączki we własnych domkach!!! :kciuki: bo tam mimo tego, że najedzone to nikt z nimi nie pracuje i dzikuski rosną :shake: sztywnieją po przekroczeniu bramy podwórka... Quote
Fasolka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Malawaszko, widzisz jak to sprawnie idzie :happy1: dzięki Wam odmieł się los tych psiątek, odmienił się los ich matki, będzie dobrze, zobaczysz :buzi: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Fasolka!!! Nie zapeszaj!!! :mad: :lol: a że będzie dobrze - MUSI być i już! A los psiaków odmienił się dzięki nam wszystkim bo bez Waszej pomocy niewiele byśmy mogły zrobić :shake: Chociaż pan gospodarz chyba się na nas obraził, że musiał dać swoją sukę na sterylkę - no ale nic to - taka była umowa i nie było dyskusji i na szczęście nie stawiał dużego oporu ;) Quote
Fasolka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 OK, nie zapeszam, ciiiicho sza ;) A czemu to pan gospodarz nie był zadowolony ze sterylki jego suki??? :crazyeye: Przeciez dla niego to o jeden problem mniej i to gratis!!! Mało mu było problemu z głodomorkami??? Nie rozumiem :shake: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 On ma nam oddać kasę za sterylkę suki swojej bo taka była umowa (zobaczymy jak to będzie z tym oddawaniem), ale wiesz jacy są ludzie na wsi - on nie patrzy na to tak, że teraz nie będzie kłopotu cieczkowania i pilnowania suki z cieczką - on bardzo kocha swoje psy i widziałam że bardzo mu było szkoda, ze "krzywda" się suni dzieje - każdego boli serce jak jego pies ma jakąś ranę itd... musimy jednak byc rozsądni Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Najważniejsze że sterylka zrobiona. W sumie dobrze że ten pan się tak martwi bo dobrze to o nim świadczy, a że ma mentalność odnośnie sterylizacji taką jaką ma... no cóż to chyba jak większość naszego społeczeństwa niestety. Quote
Vikamilka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Przekazałam już całą karmę Vikamilce. Jednak 20 kg. Tak się udało. :) Smacznego maluchy! A ja melduję, że karmę od Grubbej Rybby odebrałam. Wielkie i ciężkie i na pewno smaczne 20 kg dla psiaków... Worek 12 kg to jeszcze dziś czuje w kościach:evil_lol: A Andzia jest superowa..., gdyby ktoś nie wiedział:razz: GrubbaRybba wielkie dzięki za karmę dla głodów:loveu::loveu: dla Andzi przesyłam gaski:loveu: Quote
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 weszka napisał(a):Najważniejsze że sterylka zrobiona. W sumie dobrze że ten pan się tak martwi bo dobrze to o nim świadczy, a że ma mentalność odnośnie sterylizacji taką jaką ma... no cóż to chyba jak większość naszego społeczeństwa niestety. otóż to w górę dziewczynki i chłopaku! Quote
Fasolka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Macie rację... Byle wszystko się dobrze skończyło :-) Quote
malawaszka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Stupid-girl wielkie dzięki - dziś wpłynęły pieniążki od Ciebie :Rose: Quote
Recommended Posts