Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko :loveu:Nelutku, nie mogę uwierzyć jak ci dobrze, wreszcie jakiś kocyk, lóżeczko, szczerze - to nie myślalam że ją ktoś zaadoptuje. Dzikuska byla, a tu widzę wyluzowna, spokojna...na lóżeczku :loveu:, jejku jak się cieszę ....

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']O matko :loveu:Nelutku, nie mogę uwierzyć jak ci dobrze, wreszcie jakiś kocyk, lóżeczko, szczerze - to nie myślalam że ją ktoś zaadoptuje. Dzikuska byla, a tu widzę wyluzowna, spokojna...na lóżeczku :loveu:, jejku jak się cieszę ....[/QUOTE]

Ja tez poprostu cudownie.

Posted (edited)

[quote name='karolciasz28']Nie wiem, ale to, że ma dom pisze w pierwszym poście przy tytule ( na czarno), a nie przy tytule jako hiperłączu.[/QUOTE]

Tak, rzeczywiście w pierwszym poście jest. Ale czemu tytuł dalej wyswietla się po staremu ?

Edited by barb
Posted

Najlepiej napiszcie w tej sprawie do moderatora, Maupa4 szybko reaguje.

Taką prawidłowość można zauważyć na starych wątkach dogo. Bo kiedyś tylko moderatorzy mieli po dłuższym czasie możliwość dokonywania takich zmian.
Sama mam taki wątek - zmienię tytuł i wygląda to tak jak tutaj, ale innym userom na pierwszy rzut oka wyświetla się stary...

Wy widzicie to tak, co nie:

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-B_rmEXYV-gY/T2oDvLbVzxI/AAAAAAAANfs/uFk900eXLe8/s640/Przechwytywanie%2520w%2520trybie%2520pe%25C5%2582noekranowym%25202012-03-21%2520173704.jpg[/IMG]

to co jest na górze że "gorzej być nie może" każdemu się ywświetla jako główny tytuł wątku?

[/CENTER]

Posted

[quote name='Becia66']probowałam kilkakrotnie ale za każdym razem to samo, faktycznie trzeba będzie do moderatora napisać.[/QUOTE]

Napiszesz Beciu ? I poprosisz o przeniesienie wątku ?

Posted

[quote name='Becia66']napiszę i poproszę :lol:[/QUOTE]

Jak pisalam do [B]maupy[/B] o zmiane tytułu wątku Clifforda i przeniesienie do działu za TM to zadziałała blyskawicznie.

Posted

[quote name='barb']Jak pisalam do [B]maupy[/B] o zmiane tytułu wątku Clifforda i przeniesienie do działu za TM to zadziałała blyskawicznie.[/QUOTE]

już napisałam, zobaczymy czy zadziała błyskawicznie :lol:.