wapiszon Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='barb']Hej. Rzeczywiście nikt tu nie zagląda. A na [URL="http://www.schroniskoorzechowce.pl"]www.schroniskoorzechowce.pl[/URL] nowy dzial "Brzydkie kaczątko", w którym jest też Nela![/QUOTE] Zaglądam ale nie umiem pomóc :-(:-(:-( Quote
barb Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 To nic ale podnosisz do gory a wszyscy, ktorzy tu "wdepną" mogą zobaczyć metamorfozę Neli. Quote
wapiszon Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jestem pod wrażeniem! Ale schronisko wypieściliście :) Quote
barb Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jestem tylko "sympatykiem" schroniska ale naprawde wiele tam zostalo zrobione. Właściwie to wszystko od podstaw. Dzięki, ze wchodzisz na wątek. Quote
lika1771 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Barb widziałam,jestem pod wrazeniem jak zmieniło sie schronisko super:lol: Quote
wapiszon Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przejrzałam również psie metamorfozy. Rewelacja!!!!! A nasza Nelutka jest po prostu piękna! Skoda,że nikt nie chce dać Jej domu. Ja niestety też nie mogę :( Quote
tibby Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [INDENT]Zapraszamy na bazarek ogloszeniowy [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210701-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-11.07-do-21.00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...11.07-do-21.00[/COLOR][/URL] dochód będzie przekazany na hotel i spłatę długu [B][COLOR=red]30 ogłoszeń to tylko 5 zł :)[/COLOR][/B][/INDENT] Quote
lika1771 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='hebanowa']A co sie stało z Nelą?[/QUOTE] A cos sie stało? Quote
hebanowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ahhhh...już doczytałam ,że jest nadal w schronie w dziale "brzydkie kaczątko" Quote
halcia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Aż sie przestraszyłam dzisiejszego wpisu,odżyły watki psiaków które zmarły .....i nagle do przedu wyszedł wątek NElutka.NIe pisze ,bo i nie jezdze,ale często zglądam i wspominam.NElutku trzymaj sie dzielnie czarny skarbie!Na awatarku jest własnie Nela ,przytulona......Buzka,oraz mały Ernest między nogami........Oni oboje mają juz domy..... Quote
wapiszon Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='halcia']Aż sie przestraszyłam dzisiejszego wpisu,odżyły watki psiaków które zmarły .....i nagle do przedu wyszedł wątek NElutka.NIe pisze ,bo i nie jezdze,ale często zglądam i wspominam.NElutku trzymaj sie dzielnie czarny skarbie!Na awatarku jest własnie Nela ,przytulona......Buzka,oraz mały Ernest między nogami........Oni oboje mają juz domy.....[/QUOTE] U kogoś zobaczyłam banerek Neli i zajrzałam. Bardzo mi jej szkoda, chciałabym,żeby znalazła domek. Jest taka śliczna :) Quote
hebanowa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Śledziłam wątek Neli jak brałam moją Mambę z Orzechowców ...ale to już było ho ho ho ..prawie 4 lata temu. Jednak marnie te adopcje lecą w Orzechowcach:shake: Quote
halcia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ze starej ekipy nikt,Neczka która szczuła dotąd,az byłysmy niemile widziane,tez nie,chyba wreszcie wyszło szydło z wora.Nie wiem,ale sa jacys wolontariusze,bo pisza o psach na spacerach,strona schr.jest piękna i prowadzona aktualnie.Sa przeprowadzane akcje w Przemyslu w celu nagłosnienia schr.i zachecania do adopcji.....ale Przemysl jest specyficzny.Jak kiedys przeczytałam komentarze pod artykułem o wsłpópracy z niem.Fundacją ,to mnie zemdliło jakie podejscie do psów......przykre i ordynarne. Quote
wapiszon Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nelutku,życzę Tobie,żebyś znalazła domek Quote
lika1771 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='wapiszon']Nelutku,życzę Tobie,żebyś znalazła domek[/QUOTE] Nelutku ja dolaczam sie do zyczen Quote
Becia66 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) [I][B][SIZE="3"][COLOR="red"]Dzisiaj barb odkryła na stronie orzechowskiej, że Nela została adoptowana. :loveu::loveu::loveu: Nie moge w to uwierzyć, jednak cuda sie zdarzają. I spodziewam się, że musiala pójść do bardzo czułego i wrażliwego domu bo tylko taki mógł ją przygarnąć. Nelutku bądż już szczęśliwa do końca swoich dni, po tylu latach lęków i niedoli zasłużyłaś sobie na odrobinę szczęścia jak nikt inny...:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] [/I] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1376/7bf52e2cc526b0d3.jpg[/IMG] [I] [SIZE="3"][COLOR="red"][B]Mam nadzieję Nelutku, że jestes teraz taka szczęśliwa..i spokojna.[/B][/COLOR][/SIZE][/I] [IMG]http://images39.fotosik.pl/1322/998964d5bca42035.jpg[/IMG] Edited February 18, 2012 by Becia66 Quote
lika1771 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='becia66'][b][size="3"][color="red"]dzisiaj barb odkryła na stronie orzechowskiej, że nela została adoptowana. :loveu::loveu::loveu: Nie moge w to uwierzyć, jednak cuda sie zdarzają. I spodziewam się, że musiala pójść do bardzo czułego i wrażliwego domu bo tylko taki mógł ją przygarnąć. Nelutku bądż już szczęśliwa do końca swoich dni, po tylu latach lęków i niedoli zasłużyłaś sobie na odrobinę szczęścia jak nikt inny...:loveu::loveu::loveu:[/color][/size][/b][/quote] ale wiesci-super bardzo sie ciesze.nelutku-szczescia masz swoj dom. Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Becia66'][B][SIZE="3"][COLOR="red"]Dzisiaj barb odkryła na stronie orzechowskiej, że Nela została adoptowana. :loveu::loveu::loveu: Nie moge w to uwierzyć, jednak cuda sie zdarzają. I spodziewam się, że musiala pójść do bardzo czułego i wrażliwego domu bo tylko taki mógł ją przygarnąć. Nelutku bądż już szczęśliwa do końca swoich dni, po tylu latach lęków i niedoli zasłużyłaś sobie na odrobinę szczęścia jak nikt inny...:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE] Też mam nadzieję, że to dobry domek :loveu: Quote
halcia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Cos wiemy blizej?Da sie dowiedzieć?Jakos uwierzyc nie moge.... Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='halcia']Cos wiemy blizej? Da sie dowiedzieć?[/QUOTE] Tyle co ze strony schroniska [url]www.schroniskoorzechowce.pl[/url] zakladka: psy w nowych domach [QUOTE] Jakos uwierzyc nie moge....[/QUOTE] Quote
halcia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge..... Quote
Recommended Posts