Neczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Spokojnie Beciu, ja tylko piszę, że niedługo będą Nelciowe ogłoszenia i wymyślę jakiś tekścik ;) Trzeba też będzie jakieś fajne Neluśkowe fotki :roll: Quote
Becia66 Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Neczka'] Trzeba też będzie jakieś fajne Neluśkowe fotki :roll:[/quote] Jakby poszukać po wątku to Nelcia ma już super fotki.... Quote
Neczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Wolę korzystać ze swoich, albo przynajmniej tych osób, które nie podejrzewam o jakieś "wąty" w przyszłości. Dzieją się tu takie rzeczy, że niedługo pewnie dostanie mi się za brak praw autorskich ;) Beata, chyba przypadkowo pousuwały Ci się fotki z 1 postu, bo puściutko jest...:shake: Quote
Neczka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Neluśka Twój kolega Borysek już siedzi w świetnym nowym domku... z ogrodem, koleżanką do zabaw, kociakami no i kochającymi ludźmi. A Ty dalej sama... :shake: Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jak kolega poszedł to i przyjdzie czas na Nelę:loveu:. Tylko kiedy?:shake::shake: Quote
SZPiLKA23 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [FONT=Arial][SIZE=3][B]Nela- bezdomna od zawsze czarna dama Nela nigdy nie miała łatwego życia, nie zna domu, ciepłej ludzkiej ręki... prawdopodobnie urodzona w schronisku jest jego mieszkańcem po dziś dzień... 8 długich, ciężkich lat.... 8 lat głodu, chłodu, nędzy.... samotności. Jej bursztynowe oczy widziały nie jedno... dużo cierpienia było w jej życiu, przez lata mieszkała w rozwalającej się budzie, w najbardziej zakrzaczonym boksie na końcu schroniska, jej dzieci zginęły tragicznie zagryzione prze druga sukę, zaznała głodu i zimna... przez te wszystkie lata wypatrywała swojego człowieka, wreszcie straciła nadzieje, wycofała się, zamknęła w sobie, wszystko zaczęło być obojętne... nastały lepsze czasy dla schroniska i dla Neli tez, wiele osób chciało pomóc się jej wyrwać ze schroniska ale suczka przyzwyczajona do swojej sytuacji nie chciała się otworzyć... serce wyrywało się do człowieka ale rozum zabraniał... miesiące pracy wolontariatu w końcu przyniosły efekty, Nela staje się kontaktowym psiakiem, który coraz chętniej opuszcza swój boks i dopomina się o pieszczoty. Zostało jeszcze wiele pracy i jej przyszły "człowiek" powinien mieć wiele cierpliwości ale Nela odpłaci się robiąc kolejne postępy i oddając swoje serce....[/B][/SIZE][/FONT] Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tekst chwytający za serce:-(:placz:. Super Szpilka!:lol: Quote
albiemu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tekst naprawdę super, będzie Neluś lepiej ... Szpilka powinnaś pisać więcej i częściej! NO! :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ;) Na kogo kontakt dac, narazie napisałam na siebie? [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=677378996[/url] Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Szpila ja dałam Twój tekst do ogłoszenia.;);) Quote
Becia66 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='SZPiLKA23'];) Na kogo kontakt dac, narazie napisałam na siebie? [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=677378996]Nela- bo nadzieje umiera ostatnia. Przygarnij psa (677378996) - Aukcje internetowe Allegro[/url][/quote] Szpileczko myśle że kontakt na ciebie będzie najlepszy....:razz: Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='becia66']Szpileczko myśle że kontakt na ciebie będzie najlepszy....:razz:[/quote] wiecie z halcią o niej najwięcej i w razie czego informacje z pierwszej ręki....:razz: Quote
Miśka84 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nelka to kiedy twoja Halcia cię odwiedzi :roll::lol: Zaraz dostanę od Halci po głowie :oops::placz::mad: Quote
albiemu Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 po głowie dostała Nela, która napewno tęskni za Halcią ... Quote
Recommended Posts