SZPiLKA23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ekstra ze byl spacerek a Mela nie zapomniała tego co sie nauczyla ;] Quote
Neczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Świetnie, że Nela robi postępy w schronisku, ale teraz to już jest najwyższy czas na domek. Tylko skąd my go mamy wytrzasnąć.... ? :-(:shake: Quote
Becia66 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 a ja myślę że to jeszcze nie czas......:shake: Quote
halcia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Szpilka,Mela to "chodzi w pionie"ona tak sie cieszyła,że wiekszosc drogi skakała wysoko,lub kreciła koła,wulkan energi i radosci.Spaceru przy nodze,trzeba uczyc,ale niewiarygodne,jak bardzo chce wyjsc z boksu/kiedys trzeba było chwile ja łapać i wydzierac na zewn./Nelusiowi znowu karczek przytył,ma popuszczoną obróżke,po sylwetce nie widac. Quote
SZPiLKA23 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nela musi sie jeszcze sporo nauczyc w jej przypadku jak i w przypadku Atosa/ Jankesa przydał by sie DT Quote
halcia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nela jakby miała domek z ogrodem i czasem tulenie i głaskanieto jej pewnie wystarczy,ona i tak ciagle szuka odosobnienia,ale nasza Mela to dopiero temperament.:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jakos nie moze sobie znalesc Nela podobnej do siebie ;) Quote
gagata Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No coś Ty, przecież ma Halcię....Dlatego innej już nie szuka;) Hej, a jak ona z serduchem?Nela, nie Halcia...Bo Halcia to i tak swoje na wierzchu nosi.. Quote
Neczka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='gagata'] Hej, a jak ona z serduchem?[/quote] Badań nie miała, ale wygląda na zdrową. A skąd takie pytanie ? Nieśmiała Neluniu, hopamy na 1 ! :roll: Quote
halcia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nelulek wygląda zdrowo,ale jak na moje obserwacje to czesto podsikuje na spacerkach,moze stres,ale nie wiem.KOcham Neluska,ale moje serce,na zawsze i nieodwołalnie zajął Amon,kocham tez 2 swoje,ale na punkcie Amona"wali "mi do dzis. Quote
gagata Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Pytałam, bo ten lęk przed spacerami jakoś tak mi się skojarzył ze zmnęczeniem, a to z sercem....w Końcu Nelce stersów nie brakowało... Quote
Neczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Myślę, że z Nelusiowym serduszkiem wszystko ok ;) Halciu, ja nie wiem, czy z tym podsikiwaniem to dalej nerwy... może niunia się przeziębiła... siedziała przecież tyle lat w tej zdartej, starej i zapewne przemoczonej budzie...:-( Quote
halcia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jak wracamy do schroniska,gdzie czuje sie pewniej,to całkiem ładnie biegnie.Oddalac sie boi w niepewne, woli złe ,ale znane .Biedny Nelik,przeciez nic innego w zyciu nie znał.Schron był jej domem,złym,ale pewnym i od zawsze .Pieszczot tez sie bała,ale juz wie,ze wtedy jest miło i chetnie wybiega do mnie. Quote
halcia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Co robi moje czarne Nelusiowe słoneczko? Quote
Neczka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Neluś, masz dziś Halciowe odwiedziny ;) To i pewnie spacerek się uda :roll: Quote
Becia66 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Neczka']Neluś, masz dziś Halciowe odwiedziny ;) To i pewnie spacerek się uda :roll:[/quote] Nelci pewnikiem sie uda tylko co na to halciowe ręce ??? :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Halciowe rece pewnie bola ;) Za to Mela to cudowna sunia slicznie chodzi nie szarpie nawet jest bardzo grzeczna Quote
halcia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ręce to pikus,tylko sunia połozyła sie w....i taką ja sobie wynosiłam.Ona olewa spacer,kładzie sie kolami do góry,wystawia brzuch do miziania,a głowe przylula do moich nóg i tak jej najlepiej....Oj Neus ,Nelus. Quote
gagata Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ona ,spzyciula, sprawdza twoją wytrzymałość na stres... Quote
Neczka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jak to mowi Albiemu - W SCHRONISKU POSZŁA FAMA, ŻE CZARNE NOSZĄ Wczoraj na spacerku [URL="http://www.orzechowce.ovh.org/sandra.html"]Sandrusia[/URL] także kategorycznie zażądała noszenia na rękach :diabloti: Quote
gagata Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin: A jak kiedyś proponowałam Albiemu przejażdżkę na Backu na golaska ("Szał" Podkowńskiego) to nie skorzystała... No to teraz macie..:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nie wszystkie czarne trzeba nosic ;) Quote
halcia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nie wypieraj sie Szpilka,zapomniałaś jak sie zarzekałas :eviltong:,a potem niosłaś Mele?Ja targałam wtedy Nele na rekach,ale smiałam sie z Ciebie,bo ja sie nie zarzekałam a Ty owszem:evil_lol:Ztym ,ze Mela juz wie do czego słuza nózki,a Nelka dalej mnie wykorzystuje. Quote
Recommended Posts