Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szpilka,Mela to "chodzi w pionie"ona tak sie cieszyła,że wiekszosc drogi skakała wysoko,lub kreciła koła,wulkan energi i radosci.Spaceru przy nodze,trzeba uczyc,ale niewiarygodne,jak bardzo chce wyjsc z boksu/kiedys trzeba było chwile ja łapać i wydzierac na zewn./Nelusiowi znowu karczek przytył,ma popuszczoną obróżke,po sylwetce nie widac.

Posted

Nela jakby miała domek z ogrodem i czasem tulenie i głaskanieto jej pewnie wystarczy,ona i tak ciagle szuka odosobnienia,ale nasza Mela to dopiero temperament.:evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']
Hej, a jak ona z serduchem?[/quote]
Badań nie miała, ale wygląda na zdrową. A skąd takie pytanie ?

Nieśmiała Neluniu, hopamy na 1 ! :roll:

Posted

Nelulek wygląda zdrowo,ale jak na moje obserwacje to czesto podsikuje na spacerkach,moze stres,ale nie wiem.KOcham Neluska,ale moje serce,na zawsze i nieodwołalnie zajął Amon,kocham tez 2 swoje,ale na punkcie Amona"wali "mi do dzis.

Posted

Myślę, że z Nelusiowym serduszkiem wszystko ok ;)

Halciu, ja nie wiem, czy z tym podsikiwaniem to dalej nerwy... może niunia się przeziębiła... siedziała przecież tyle lat w tej zdartej, starej i zapewne przemoczonej budzie...:-(

Posted

Jak wracamy do schroniska,gdzie czuje sie pewniej,to całkiem ładnie biegnie.Oddalac sie boi w niepewne, woli złe ,ale znane .Biedny Nelik,przeciez nic innego w zyciu nie znał.Schron był jej domem,złym,ale pewnym i od zawsze .Pieszczot tez sie bała,ale juz wie,ze wtedy jest miło i chetnie wybiega do mnie.

Posted

[quote name='Neczka']Neluś, masz dziś Halciowe odwiedziny ;) To i pewnie spacerek się uda :roll:[/quote]

Nelci pewnikiem sie uda tylko co na to halciowe ręce ??? :diabloti:

Posted

Ręce to pikus,tylko sunia połozyła sie w....i taką ja sobie wynosiłam.Ona olewa spacer,kładzie sie kolami do góry,wystawia brzuch do miziania,a głowe przylula do moich nóg i tak jej najlepiej....Oj Neus ,Nelus.

Posted

Jak to mowi Albiemu - W SCHRONISKU POSZŁA FAMA, ŻE CZARNE NOSZĄ

Wczoraj na spacerku [URL="http://www.orzechowce.ovh.org/sandra.html"]Sandrusia[/URL] także kategorycznie zażądała noszenia na rękach :diabloti:

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin: A jak kiedyś proponowałam Albiemu przejażdżkę na Backu na golaska ("Szał" Podkowńskiego) to nie skorzystała... No to teraz macie..:evil_lol:

Posted

Nie wypieraj sie Szpilka,zapomniałaś jak sie zarzekałas :eviltong:,a potem niosłaś Mele?Ja targałam wtedy Nele na rekach,ale smiałam sie z Ciebie,bo ja sie nie zarzekałam a Ty owszem:evil_lol:Ztym ,ze Mela juz wie do czego słuza nózki,a Nelka dalej mnie wykorzystuje.