Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis Nelusia najpierw sie przygladała,ale jak weszłam zadzwonił tel i Nela poszła do budy.Potem poruszyłam dachem ,wiec wyszła i usiadła .Gdy ja zaczelam tulic/ona nic przeciw temu nie miała/ zaczeła warczec Prega z zazdrosci.Nelcia tez nie była zadowolona z zachowania towarzyszki,wic szybko skonczyłam pieszczoty,by sunie nie zastartowały do siebie.Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach.Nela tak jakby troche liczyła na tulenie...

Posted

halcia napisał(a):
Gdy ja zaczelam tulic/ona nic przeciw temu nie miała/ zaczeła warczec Prega z zazdrosci.Nelcia tez nie była zadowolona z zachowania towarzyszki,wic szybko skonczyłam pieszczoty,by sunie nie zastartowały do siebie.Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach.Nela tak jakby troche liczyła na tulenie...

Najlepiej wchodzić do boksu we dwie i wtedy jedna pieści Nelę a druga Pręgę
i zazdrości być nie powinno...:lol:

Posted

[quote name='halcia']Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach.
Narazie dam sobie spokój z tymi spacerkami, bo przez Artka już zostałyśmy z Liną okrzyknięte jako " PRĘGI ! " :evil_lol:

Gagata, amstaffka właśnie nie jest poważna. Kiedy przyprowadziłam Pręgowatą do boksu Nelci, staffka chciała się bawić i zaczepiała czarną, a ta skoczyła na nią z zębami :roll:

Tallcot
, Pręga jest bardzo łagodna. Już prędzej Nelcia by ją pogryzła ;)

Posted

ooO!!!....jakie prognozy! One są zgodne,ale Prega zaborcza troche i zazdrosna o człowieka,Neczka zawsze bierze Prege na spacer ,a Kier. pół zartem powiedział ,ze nie ma uprzywilejowanych psów,kazdy powinien byc na spacerze.