Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No co Ty Ciotka - tak po Dobranocce od razu???:eviltong: Quote
gagata Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ona młoda jeszcze... Co się będzie od Dziadka uczyć...:evil_lol: Quote
halcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dzis Nelusia najpierw sie przygladała,ale jak weszłam zadzwonił tel i Nela poszła do budy.Potem poruszyłam dachem ,wiec wyszła i usiadła .Gdy ja zaczelam tulic/ona nic przeciw temu nie miała/ zaczeła warczec Prega z zazdrosci.Nelcia tez nie była zadowolona z zachowania towarzyszki,wic szybko skonczyłam pieszczoty,by sunie nie zastartowały do siebie.Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach.Nela tak jakby troche liczyła na tulenie... Quote
gagata Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A widzisz, mówiłam,że amstaffka za poważna koleżanka dla niej... Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ojej - czy to dobry pomysł - amstaffka?????:roll: Quote
Becia66 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 halcia napisał(a): Gdy ja zaczelam tulic/ona nic przeciw temu nie miała/ zaczeła warczec Prega z zazdrosci.Nelcia tez nie była zadowolona z zachowania towarzyszki,wic szybko skonczyłam pieszczoty,by sunie nie zastartowały do siebie.Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach.Nela tak jakby troche liczyła na tulenie... Najlepiej wchodzić do boksu we dwie i wtedy jedna pieści Nelę a druga Pręgę i zazdrości być nie powinno...:lol: Quote
Neczka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='halcia']Musze wykorzystywac momenty kiedy Prega jest na spacerach. Narazie dam sobie spokój z tymi spacerkami, bo przez Artka już zostałyśmy z Liną okrzyknięte jako " PRĘGI ! " :evil_lol: Gagata, amstaffka właśnie nie jest poważna. Kiedy przyprowadziłam Pręgowatą do boksu Nelci, staffka chciała się bawić i zaczepiała czarną, a ta skoczyła na nią z zębami :roll: Tallcot, Pręga jest bardzo łagodna. Już prędzej Nelcia by ją pogryzła ;) Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tak!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie będa Ci Ciotki do budki wchodziły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jasne, bo kto je stamtąd powyciąga...Pręga za łaty na siedzeniach?Bo Nelka to będzie w środku...:evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nelcia będzie gryziła odśrodkowo - Pręga ciągnęła za odnóża:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Już słyszę ten wrzask i.... odgłosy pękających spodni..........Fotograf niezbędny!:evil_lol: Quote
halcia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ooO!!!....jakie prognozy! One są zgodne,ale Prega zaborcza troche i zazdrosna o człowieka,Neczka zawsze bierze Prege na spacer ,a Kier. pół zartem powiedział ,ze nie ma uprzywilejowanych psów,kazdy powinien byc na spacerze. Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 World Press Foto kuca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No to nocny spacer z ciotką - ślimaki policzymy Quote
Recommended Posts