Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba do byłego Nelusiowego boksu przenieść jeszcze ze dwóch chłopaków, bo ten jej czarny współlokator ma teraz całą przestrzeń dla siebie... :roll:
A do teraźniejszego boksu Nelci spróbujemy w poniedziałek wkomponować Pręgę. Grześ mówił, że gdy Nelcia, była z Babunią, była dużo śmielsza i wychodziła do ludzi... zobaczymy :)

Posted

Oczywiście, Pręgusia to cudowne towarzystwo :loveu::loveu:
A bać się nie musi, bo Pręguś to mix amstaffa, więc to ich się teraz będą bać ! :evil_lol::evil_lol:

Posted

Neczko, ja ci wierzę, Nelka pewnie też... A czy znajdzie się w całych schronie choć jedno zwierzę, przy którym Nelcia poczuje się dominantem? To by jej pewnie pomogło...

Posted

By wypiescić Nelunie siedziałam do połowy w budzie.Jak weszłysmy do boksu,Nela nie uciekła,przygladała sie.Ale,za chwile weszła do długiej budy,na sam koniec.Ja wlazłam do połowy i tam głaskałam Nelcie.Jak przerywałam i mówiłam jak nie chcesz to nie,ide sobie,uwaznie patrzyła i wyciagała pysio z zainteresowaniem,ale nie przyblizyła sie.Ostrozna,uwazna,ale z zadowoleniem przyjmowała pieszczoty.

Posted

Ale mi tyłek wystawał,:eviltong:a jak bedzie lało?Artur sie miesci cały,bo właził przy mnie,a dłuzszy:evil_lol:Nelunka ,tymi uwaznymi oczkami mnie zauroczyłas.