Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nikt dzisiaj do Ciebie Żabciu nie zaglądnął...:-( Nie wierzę, że nikt nie chce ślicznej jamnisi...:shake: Quote
gosikf & dogs Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Zaglądamy do Żabuni i to już! Wszyscy bez wyjątków!!!:mad: Quote
Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wera wróci dopiero na weekend, więc pewnie poda dane do ogłoszeń :roll: Bo nie wiem, czy zgodziłaby się, żeby robić te ogłoszenia na nią... Quote
Weronia Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Neczka napisał(a):Wera wróci dopiero na weekend, więc pewnie poda dane do ogłoszeń :roll: Bo nie wiem, czy zgodziłaby się, żeby robić te ogłoszenia na nią... witam. już jestem. dane do ogłoszeń mozna na mnie, pewnie. wielu tel. pewnie nie odbiorę- zabijać się o Żabeńkę nie będą z pewnością:/ a u Żabci wszystko ok. dowiem się wiecej- napiszę od razu. Quote
Weronia Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 no, niestety:( cisza.. a ktoś Żabeńkę gdzieś ogłaszał?? Quote
Neczka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja ją chciałam ogłosić, ale nie mam tekstu do takiego ogłoszenia :shake: Quote
Weronia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Zła wiadomość ;( Z Żabeńką kiepsko... druga nóżka odmówiła posłuszeństwa:( Już praktycznie w ogóle nie działa. Jutro operacja. Biedna psinka, miejmy nadzieję, że operacja się uda. Bardzo prosimy o pomoc, operacja będzie kosztować, a fundacja cienko stoi z finansami :(:placz: Każda pomoc się przyda... Tu Żabka czekająca na operację: Quote
ulvhedinn Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 A CO SIE STAŁO??? :placz: Biedna myszeńka.... to są dwie tylne nózie? Quote
kikou Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 no wlasnie, co z druga nozka? przeciazona? co sie stalo? Quote
ulvhedinn Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Co z moją Żabcią????? :roll: Jak sie czuje? Co z nią będzie dalej??????? Quote
Weronia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 spokojnie dziewczyny. Żabcia została z lecznicy odesłana z kwitkiem- nie było weta ktory ją prowadzi i żaden inny nie chciał się podjąć operacji:/ no bywa. Żabka w innym terminie będzie musiala pojechać do kliniki. Chodzi o to, że z nóżką drugą też od poczatku nie było najlepiej. Teraz być może z przeciążenia się pogorszyło:( Piesek jest noszony na rękach, odpoczywa, nie jest pozostawiony sam sobie- na szczęście.. Ma spokój i ciszę (no może z tą ciszą w przytulisku róznie bywa ;) ) Ja teraz niestety muszę wyjechać i będę sporadycznie na dogo, jednak obiecuję, że postaram się zdobywać inf i zamieszczać na wątku. Dziękujemy za zainteresowanie naszą biedulką Żabką.. To kochana, wdzięczna, grzeczna sunieczka. Może jej się na stare lata jeszcze poszczęści. Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie wierzę, że nikt nie chce jamnisi... :shake: Quote
Weronia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 no wiesz Neczka... to stara sunia, z poważnymi problemami zdrowotnimi (łapki)... dla nas jest piękna, ale dla "zwykłego" ( :P ) człowieka nie grzeszy urodą :( Wiesz przecież czego oczekują ludzie chcący adoptować psa ze schroniska - wesołego, zdrowego, ładnego, młodego psiaka... Leczenie Suni wymaga poświęceń... i funduszy. Nawet nie zwrócą uwagi na naszą Żabcię. Nie ma szans. :( Quote
ulvhedinn Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Niechg sie wypchają głupie ludzie, ona jest piękna!!!!!! :mad: Quote
Recommended Posts