Ola164 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Buuu! :( Ona jest tak piekna! Tylko podnosić mogę :( Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A ja zaproponuję - może rozważcie Ciotki zmianę tytułu - " zmiażdżona" odstrasza!!!!:roll: Quote
Neczka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A myślałam, że szybko znajdzie się dom dla jamnisi w potrzebie..... :-(:shake: Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ta akurat:angryy::angryy::angryy: Młoda rodowodowa to taaaak jasne:angryy::angryy::angryy: Quote
lilith27 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Neczka napisał(a):A myślałam, że szybko znajdzie się dom dla jamnisi w potrzebie..... :-(:shake: za szybko to też niedobrze pochopne decyzję są raczej brzemienne w skutki Neczka piszesz ten tekst? zasypiemy neta historią sunieczki i ogłoszeniami Quote
Neczka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Napiszę...... postaram się jeszcze dziś:roll: Quote
Weronia Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Talcott napisał(a):A co z tym tytułem??? to ja czekam na propozycje. Quote
Neczka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Napiszę sobie dzisiaj i wstawię jutro coś o Żabce :roll: tylko nie oczekuj czegoś super, bo ja nie umiem.... :shake: Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Neczuniu - umiesz umiesz!!!:loveu: Co do tytułu - jeśli można - " po wypadku" " potracił ja samochód" coś takiego słowo " zmiażdżona" będzie odstraszać - tak sądzę:roll: Quote
danka1234 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Może coś takiego w tytule;ale to tylko propozycja,pozmieniajcie co chcecie. Maleńka Zabcia wyrzucona na starość do rowu jak śmieć,połamana ale juz wyleczona czeka na ciepły,bezpieczny kącik. Żabcia bedzie miała wyróznione allegro zrobione przez Isadore Quote
Weronia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 no to już zmieniam. Tylko czy ona jest wyleczona??? Żabcia nie chodzi za bardzo:( i chyba już nie będzie. Ona ledwo kilka kroków robi. i trzeba ją trzymać do siusiu. Ale pod siebie się nie załatwia. Dla niej dom musiałby być na prawdę ... wyjątkowy..:( Quote
danka1234 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No skoro jest jeszcze tak nieciekawie z jej zdrowiem to jasne ze nie był to dobry tytuł jaki podałam. Allegro w takim razie tez musi byc wystawione nie tylko pod kątem znalezienia domku Zabci ale równiez pomocy w dalszym leczeniu i opiece nad nią. Quote
Weronia Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 danka1234 napisał(a):No skoro jest jeszcze tak nieciekawie z jej zdrowiem to jasne ze nie był to dobry tytuł jaki podałam. Allegro w takim razie tez musi byc wystawione nie tylko pod kątem znalezienia domku Zabci ale równiez pomocy w dalszym leczeniu i opiece nad nią. Danka, ona już chyba nie bedzie chodziła.. Mamy Żabcię inwalidkę :( Quote
danka1234 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Weronia napisał(a):Danka, ona już chyba nie bedzie chodziła.. Mamy Żabcię inwalidkę :( Tak,smutne to ale nic sie nie poradzi,jestem własnie po rozmowie telefonicznej z P.Wandą.Allegro i tak zostanie wystawione,moze znajdzie sie jakas litosciwa dusza która bedzie się chciala zaopiekować Żabką,ale musiałaby tez miec ku temu odpowiednie warunki a jesli nie to może znajdą sie chociaż ludzie którzy bedą chcieli wspomagać Żabke finansowo i glównie na taką pomoc liczy P.Wanda. Quote
Neczka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Tekst prawie gotowy, dodam wieczorem. Muszę dopisać o tych strasznych problemach z chodzeniem jeszcze.... :placz: Quote
danka1234 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Neczka napisał(a):Tekst prawie gotowy, dodam wieczorem. Muszę dopisać o tych strasznych problemach z chodzeniem jeszcze.... :placz: Neczko do jakich ogłoszen piszesz tekst ?,moze też robicie allegro? pytam żeby nie dublować ogłoszen. Quote
Ola164 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 I hopsa malutka! Ja ją wstawie na jamnikowate ;) Quote
Recommended Posts