salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 I jeszcze kwestia ogłoszeń - nie wiem, czy teraz, czy po wyleczeniu Bazia? Jak myślicie? Quote
kobix Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 z ogłoszeniami to im szybciej tym lepiej...bo czas tu nie gra roli tylko szczęście... czy dogo-y z krakowa mogą poradzić/lub mają kontakty:razz:gdzie w prasie,mediach,tv :evil_lol:można ogłosić bazylopodobnego?na razie prezentuje się na krakowskich zwierzakach...myślę ,że dobrze byłoby ogłaszać głównie na Kraków i okolice... Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ok, w takim razie odsyłam dane Bazia - bo dwie wspaniałe osoby - nasz dobry duszek oraz jotpeg pomogą w ogłoszeniach :) Quote
kobix Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 przepraszam za OFFa! toczy się dramat innego psa i jego walka o ŻYCIE z CZASEM:-( błagam jeśli może go uratować,podarować mu dalsze życie,czasu niewiele....o pilny kontakt ze mną: [email protected] tel.511-704-481 zajrzyjcie ON CZEKA:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10324403#post10324403 Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zajrzałam :-(. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to jakiś hotel natychmiast, na kilka dni. Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oglaszac trzeba juz. nie wiadomo, kiedy cos z tego bedzie. Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Masz rację, jotpeg. Już wysyłam Ci, co trzeba do Dziennika Polskiego. Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mogę zrobić Bazylowi allegro, ale nie wiem czy dzisiaj dam radę. Jak nie to jutro. Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Isadoro7, dobry duszku, zawsze mozna na Ciebie liczyc! Dziekujemy!!! :modla::angel: Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 jeśli potrzebne są ogłoszenia służę :razz: tylko jutro już dziś nie dam rady ;) i ślicznie prosze o dane do ogłoszenia Bazylka ;) Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Imię: Bazyl Wiek: ok 5 lat Łagodny, lubi dzieci, pieszczoch, spokojny Komplet szczepień Odpchlony Odrobaczony Niewykastrowany Zachowuje czystość w domu Nieźle chodzi na smyczy Nie widzi na prawe oko Historia w skrócie: Żył na ulicy (został wyrzucony lub się zgubił), gdzie został prawdopodobnie pobity lub potrącony przez samochód (ogromny krwiak na brzuchu i odklejona siatkówka w oku), trafił do pseudo schroniska, gdzie groziło mu uśpienie. Został uratowany. W tej chwili przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Jeśli będą potrzebne zdjęcia w wyższej rozdzielczości, wyślę na podany adres. Serdecznie dziękuję za pomoc Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dzięki jutro się wezmę za ogłoszenia, a zdjęcia wybiorę z wątkowych ;) Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 widzisz, Baziu, nadchodzi odsiecz!!! nie mozesz zostac sam! :bluepaw: Ewelinko_m, dzieki wielkie! :Cool!: Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wspaniale :). Wysłałam tez dane do jotpeg i "dobrego duszka", mam nadzieję, że dotarły (wyskakuje mi jakiś dziwny komunikat, chociaż poczta ma status wysłane). Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ja dostalam na poczte 2 zdjecia Bazia (mim4, wet3). Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 jasne, ale dokladniej odpisalam Ci na maila, dostalas? Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ech, Baziu, żebyś Ty wiedział, ile osób sie o Ciebie troszczy :multi:... Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='salibinka']Imię: Bazyl Wiek: ok 5 lat Łagodny, lubi dzieci, pieszczoch, spokojny Komplet szczepień Odpchlony Odrobaczony Niewykastrowany Zachowuje czystość w domu Nieźle chodzi na smyczy Nie widzi na prawe oko Historia w skrócie: Żył na ulicy (został wyrzucony lub się zgubił), gdzie został prawdopodobnie pobity lub potrącony przez samochód (ogromny krwiak na brzuchu i odklejona siatkówka w oku), trafił do pseudo schroniska, gdzie groziło mu uśpienie. Został uratowany. W tej chwili przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 509 166 430 [email protected] Jeśli będą potrzebne zdjęcia w wyższej rozdzielczości, wyślę na podany adres. Serdecznie dziękuję za pomoc jotpeg, dostałam, dziękuję. Wysłałam dwie wiadomości, pewnie z tą drugą był problem. Tu kopiuję informacje potrzebne do ogłoszeń. Ale dla pewnosci wysłałam meila jeszcze raz. Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 salibinka ja poproszę o zdjęcia w lepszej rozdzielczości na [email protected] Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Zrobione, mam nadzieje, że dotrze. Pewnie troche to potrwa (duże rozmiary plików załącznika). Quote
jotpeg Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 salibinka napisał(a):Ech, Baziu, żebyś Ty wiedział, ile osób sie o Ciebie troszczy :multi:... bo czesto jest tak, ze jak psiak juz bezpieczny, w DT, to wokol pusto sie robi... czesto to widzialam na dgm, i zawsze mnie to oburzalo, ze wszyscy sa tam, gdzie drastyczne sceny, a tymczasem psiaki na tymczasach tez szukaja pomocy! Salibinko, dziekuje za schronienie dla Bazia (jakie ladne imie!) Quote
salibinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Przyznam, że trochę sie tego pozostawienia obawiałam (to mój pierwszy tymczas), ale na szczęście niepotrzebnie. Bazio nie jest sam i będzie już tylko lepiej :) Quote
kobix Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 p-szam że dziś się nie udzielałam,ale zaczynam być jak ośmiornica -brakuje czasem macek by byc tu i tu i tu...ech:lol:cieszę się ogromnie że Bazio już bezpieczny,ze zdjęć widzę że również szczęśliwy-jeszcze żeby było wiadomo co z jego wzrokiem możemy ewentualnie poradzić...i znaleźć mu wspaniały DOM ludzi którzy będą go kochać takim jaki Bazio jest....wspaniały:loveu: Quote
Recommended Posts