Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z ogłoszeniami to im szybciej tym lepiej...bo czas tu nie gra roli tylko szczęście...
czy dogo-y z krakowa mogą poradzić/lub mają kontakty:razz:gdzie w prasie,mediach,tv :evil_lol:można ogłosić bazylopodobnego?na razie prezentuje się na krakowskich zwierzakach...myślę ,że dobrze byłoby ogłaszać głównie na Kraków i okolice...

Posted

Imię: Bazyl
Łagodny, lubi dzieci, pieszczoch, spokojny
Komplet szczepień
Odpchlony
Odrobaczony
Niewykastrowany
Zachowuje czystość w domu
Nieźle chodzi na smyczy
Nie widzi na prawe oko
Historia w skrócie: Żył na ulicy (został wyrzucony lub się zgubił), gdzie został prawdopodobnie pobity lub potrącony przez samochód (ogromny krwiak na brzuchu i odklejona siatkówka w oku), trafił do pseudo schroniska, gdzie groziło mu uśpienie. Został uratowany. W tej chwili przebywa w domu tymczasowym w Krakowie.

Jeśli będą potrzebne zdjęcia w wyższej rozdzielczości, wyślę na podany adres.

Serdecznie dziękuję za pomoc

Posted

[quote name='salibinka']Imię: Bazyl
Łagodny, lubi dzieci, pieszczoch, spokojny
Komplet szczepień
Odpchlony
Odrobaczony
Niewykastrowany
Zachowuje czystość w domu
Nieźle chodzi na smyczy
Nie widzi na prawe oko
Historia w skrócie: Żył na ulicy (został wyrzucony lub się zgubił), gdzie został prawdopodobnie pobity lub potrącony przez samochód (ogromny krwiak na brzuchu i odklejona siatkówka w oku), trafił do pseudo schroniska, gdzie groziło mu uśpienie. Został uratowany. W tej chwili przebywa w domu tymczasowym w Krakowie.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 509 166 430
[email protected]

Jeśli będą potrzebne zdjęcia w wyższej rozdzielczości, wyślę na podany adres.

Serdecznie dziękuję za pomoc

jotpeg, dostałam, dziękuję. Wysłałam dwie wiadomości, pewnie z tą drugą był problem. Tu kopiuję informacje potrzebne do ogłoszeń. Ale dla pewnosci wysłałam meila jeszcze raz.

Posted

salibinka napisał(a):
Ech, Baziu, żebyś Ty wiedział, ile osób sie o Ciebie troszczy :multi:...

bo czesto jest tak, ze jak psiak juz bezpieczny, w DT, to wokol pusto sie robi... czesto to widzialam na dgm, i zawsze mnie to oburzalo, ze wszyscy sa tam, gdzie drastyczne sceny, a tymczasem psiaki na tymczasach tez szukaja pomocy!
Salibinko, dziekuje za schronienie dla Bazia (jakie ladne imie!)

Posted

p-szam że dziś się nie udzielałam,ale zaczynam być jak ośmiornica -brakuje czasem macek by byc tu i tu i tu...ech:lol:cieszę się ogromnie że Bazio już bezpieczny,ze zdjęć widzę że również szczęśliwy-jeszcze żeby było wiadomo co z jego wzrokiem możemy ewentualnie poradzić...i znaleźć mu wspaniały DOM ludzi którzy będą go kochać takim jaki Bazio jest....wspaniały:loveu: