Jump to content
Dogomania

[Fundacja AST] Nuka niepełnosprawna amstaff ka ... potrzebne wsparcie na hotel !!!!

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
doddy ja moge zaczac zbierac kase ale czy ktos bedzie tam o nia dbal .... wiesz spacery, treningi, przytulania i takie tam ?

spacery ...

Doddy mialabys karme dla niej ??? czy musialabym kupic ??? i jak kupic to jaka najlepiej ???

mam nadzieje ze sie nam uda uratowac ta sierotke :-(

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za tak szybkie działania :) Mam nadzieję że wszystko się ułoży, sunia znajdzie dobry dom stały - a tymczasem pomieszka w przyjemniejszym miejscu niż schronisko.
Tylko proszę, kontaktujcie się już bezpośrednio z TOZ-em w jej sprawie. Ja nie prowadzę jej sprawy, zajmuję się na codzień szczurami :) A o suni dowiedziałam się przez przypadek (mąż miał robić za jej kierownę na badania), a potem o bałaganie w informacjach o niej.
Jeśli uda się ją umieścić w hotelu (o ile wcześniej nie znajdzie domu), to dorzucę parę złotych co miesiąc do jej utrzymania.

Pozdrawiam :)

Posted

Tengusia, już nie pomożemy z karmą bo zapasy się skończyły i kupujemy na bieżąco. Może natomiast TOZ pomoże w tym aspekcie. Zapytam Diany.

Co do hotelu, to musi to być hotel z pomieszczeniami bo obawiam się, że sunia nie wceluje do budy to po raz, a po dwa ona 4 lata mieszkała w mieszkaniu.

My mamy tylko budy, więc nasz hotel odpada. Może tam gdzie była Abigail?

Posted

tam gdzie byla Abigail juz pytalam i niestety odpada, najblizsze wolne terminy we wrzesniu (malo jeszcze p Tomek prosil mnie o znalezienie domu dla 6cio miesiecznego szczylka ktorego wlasciciel chcial potraktowac siekierom :placz: )

Doddy a ten hotel za 300zl to ten wasz z budami tak ???

Posted

Tak z budami. Przespałam się z tą myślą i doszłam do wniosku, że hotel z budami odpada dla Noki. Musi mieć boks wewnątrz w miare przestronny by się bardzo nie obijała.

Posted

ajlii a bylaby szansa na jakies foteczki suni do ogloszen zeby byly ??? wiesz ludzie jakby na to nie patrzec to wzrokowcy i moze fajne fotki by nam troche pomogly ;)

Posted

Dominiko, rozmawiałam z Dianą odnośnie tego co TOZ może pomóc od siebie.

TOZ może co miesiąc dostarczać karmę. Zalecana od weta jest wysokoenergetyczna.

TOZ zapłaci za leczenie dotychczasowe, za szczepienia i za najbliższe 2 tyg spędzone w Ursusie.

Później będzie zbierać na swoje konto wpłaty na sunię i płacić przelewem za hotel.

Posted

W "hotelu" w Ursusie Noka teraz będzie niestety w budzie... Nie wiem jak sobie poradzi...

Jej potrzebny domek z ogrodem. O ile Noka dobrze chodzi w linii prostej o tyle na zakrętach się wywraca. Ja nie widzę jej w budzie.

Diana i inni działacze TOZ szukają cały czas czegoś dla niej.

Posted

cioteczki - poczytajcie i powiedzcie czy wszystkie informacje sa ok.

plakat fundacyjny

plakat niefundacyjny

(plakat zmieniony powtornie mam nadzieje ze juz wszystkie info sa ok : ), dodatkowo plakat drugi niefundacyjny ale za to z kontem TOZ)

Posted

doddy napisał(a):
Tak z budami. Przespałam się z tą myślą i doszłam do wniosku, że hotel z budami odpada dla Noki. Musi mieć boks wewnątrz w miare przestronny by się bardzo nie obijała.

pamietajcie o tym co była Nana ;) tam jest pies wewnatrz

Posted

ruda76 napisał(a):
pamietajcie o tym co była Nana ;) tam jest pies wewnatrz

gdzie byla Nana bo ja nie w temacie ??? i czy moze ktos tam sprawdzic czy byloby miejsce dla Noki ???

Posted

Z dzisiejszych wieści z frontu.
Noka została przezwana na Nukę.
Słyszy i widzi obustronnie. Miała zapchane uszy.
Po sterylce dobrze dochodzi do siebie choc wywraca non stop miski i sobie brudzi.
Trzyma potrzeby fizjologiczne.

Posted

no to dobre wiesci ze niunia slyszy i widzi :D Doddy Sylwia wspominala o hoteliku w ktorym byla Nana (podobno sa tam kojce w srodku) mozesz sie dowiedziec czy byloby tam miejsce ???

a ja dalej prosze o pomoc w ogloszeniach !!!!!