Jump to content
Dogomania

[Fundacja AST] Nuka niepełnosprawna amstaff ka ... potrzebne wsparcie na hotel !!!!

Recommended Posts

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jak ja czekałam na takie wieści ... czyli jest lepiej :multi:

ogłaszajmy niunię bo myslę ze raczej u Diany nie ma dla niej miejsca ... gdyby było już dawno by ją zabrała

Kasiu a czy Nusia ma już mięciutko ? ... nadają się te gąbki ?

Posted

Fela Ty chyba najczęściej bywasz w hoteliku ... czy można Cię prosić o jakieś zdjęcia Nuki ?

Kasiu a może Ty będziesz jechała ?

Jeśli czas i finanse pozwolą to pojadę ze swoją Fionką do Wawy na jakieś trzy dni (na ozonowanie i wizytę u dr Milewskiej) .... może starczy mi odwagi żeby tym razem odwiedzić Nukę

Posted

zapraszam na bazarek dla bullków:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13437043#post13437043"]Programy/gry edukacyjne dla dzieci - dla bullowatych w potrzebie - Dogomania Forum[/URL]

Posted

To ja zamiast bazarku, apeluje niestety o pomoc dla kolejnej astki mieszkającej na ulicy. Zbieramy deklaracje choćby po 1zł.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ulica-jej-domem-blakajaca-sie-astka-zbieramy-deklaracje-na-hotel-chocby-po-1zl-172949/[/url]

• 1 month later...
Posted

Nuka w zeszłym tygodniu zamieszkała u BS z forum. Jak na razie Nuka z amstaffką Buką dogadują się świetnie.
W wolnej chwili wstawię fotki dziewczynek.

Posted

Wspaniale, że suczki się zaakceptowały :multi:Cieszę, że że Nuka polubiła się z Buką!!
Buka to cudowna sunia :loveu: Jedyna na świecie koleżanka Hieny :) Wszystkie inne dorosłe suki Hiena chce zagryźć, ale z Buką pięknie się bawiły :)

Czekamy na fotki :)

Posted

siedziałam cicho żeby nie zapeszyć, żeby Nusia nie wróciła ... teraz kiedy Kasia napisała na wątku ... chyba mogę zacząć się cieszyć
mam nadzieję że BS się nie podda

maleńka bądź szczęśliwa ...

Posted

1-XII-2009, Warszawa, "Wymieniamy się kołderkami".

3-XII-2009, Warszawa, "A teraz obie spimy na jednej kołderce".

5-XII-2009, Łochów. "Spacerki po wybiegu".

5-XII-2009, Łochów. "Kimamy sobie w pokoiku przed telewizorem".

6-XII-2009, Łochów. "Rano po sniadanku Nuka pije wodę i biega po przedpokoju".

6-XII-2009, Warszawa. "Wieczorem już po powrocie do Warszawy. Nuka bawi się piłeczką - turla ją noskiem i pogryza ryjkiem".

Posted

[quote name='fioneczka']łzy do oczu płyną ... Nusia moja ... dogadała się z psiurą ... sama chodzi po domu i po dworze

Kasiu powiedz BS że jest wspaniała

Teraz mogę się przyznać do małej wiary...a jednak się udało i aż zbeczałam się z radości...a fotki-słów mi zabrakło!!!
Teraz mogę się przyznać do małej wiary! Dziewczyny...jesteście cudowne-wszystkie trzy...cudowne!!!

Posted

fioneczka napisał(a):
... sama chodzi po domu

W sobotę miałam okazję przez 3 godziny obserwować "chodzenie" Nuki i nie jest to tak kolorowe jak na zdjęciach. Jeśli uda jej się utrzymać w pionie na łapinakach przez minutę jest to sukces.