Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danka, jakbym mogła nie pamiętać? To była gardłowa sprawa.... :)

Teapot nie moze teraz rozmawiac , ale generalnie bardzo boi się że sobie nie da rady z nim ponieważ ma kota i małe mieszkanie...

Także kombinujemy dalej.... :placz::placz::placz:

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']przystanie na kurach i .....ukraińcach-a po wszystkim sama się przypnie na łańcuch-kartofle jej doniesiemy:razz: ale jak lato się skończy - nabiorą zapachu i kolorytu-bo dla takich muszą byc "wylezakowane" jak stare wino[/quote]

Oktawia :loveu::loveu:

Tragedia, podrzucac moge tylko..:-(

Posted

Słuchajcie... Jest możliwosć przesłania filmiku komuś sprytnemu na maila aby wstawił go na ten wątek.... Która zdolna cioteczka to potrafi?! :razz:

Chorobcia... Dzień nam się kończy............ :shake:

Posted

Hopsa!
Jak by temu babsku wystrzelać po dupsku może by się nauczyła!:mad::razz:
Bo jak widzę nic nie wskóra a jej upór ciężki jak ten łańcuch tego piesia:shake:

Posted

[quote name='Tosia2']Słuchajcie... Jest możliwosć przesłania filmiku komuś sprytnemu na maila aby wstawił go na ten wątek.... Która zdolna cioteczka to potrafi?! :razz:

Chorobcia... Dzień nam się kończy............ :shake:[/quote]
Dawaj [email][email protected][/email]

Posted

Już podałam Twój adres. Filmik przyjdzie w ciągu 3h... Wstaw go jak najszybciej, bo czasu jest strasznie mało !!!!!!

Dzięki serdeczne !!!!

Posted

Dziekuję Ci bardzo, to wspaniały gest....ale hotel który jest w poblizu to "Bazyli"... Jest dość kiepski a do tego bardzo drogi (30zł za małego psiaka plus karma)... Poza tym kilka dni to zwykle jest za mało czasu a znalezienie domku.... :-(

Posted

To też prawda... Nawet nie mamy pewnosci czy on tam jeszcze jest.....

Sporóbuję porozmawiac ze swoją mamą... Jak pewnie zauważyłyście, przypadkiem zupełnie zrobiło jej się przytulisko we własnym domu...(link w moim podpisie)
Jednak jak na swoje mozliwości jest maksymalnie przepełniona, lada moment przyjedzie pies z nad Wisły i w dodatku obiecałam przyjać suczke która jest w lecznicy jeszcze jeśli będzie nóż na gardle właśnie, mamy Onka w hoteliku którego opłacamy już 2 miesiące !!!
Ciężko samemu utrzymać tyle psów, a jak już mówiłam 24 psy są w domu prywatnym, na własnym utrzymaniu.... Nikogo o pomocy też nie ma wiec całe kochane stadko musi obrządzić sama i przed pracą i po pracy... Dlatego nie miejcie pretensji jeśli odmówi..... :-(

Posted

Przyszła mi do głowy kobieta która przetrzymywała poranionego Rawcia w domu...
( pamiętacie go? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104294[/url] )

Może ona zgodziłaby sie go przechować u siebie? Jest jedno ale... To dość biedna osoba, ma 3 swoje suczki, jest pielęgniarką świeżo na emeryturze, dlatego jeśli miałaby sie zgodzić to tylko na zasadzie płatnego tymczasu... Musiałaby te 10zł dziennie dostać.... Mogę zadzwonić do niej i sie zapytać czy weszłoby to w ogóle w grę....jeśli uda nam się uzbierać taką sumę.....

Posted

Przeczytałam wszystko i tak jak mówiłam, nie mogę go wziąć, bo:
1) Kicia jest straszną pierdołą i musiałabym mieć 100% pewność, że on jej nic nie zrobi (a takiej pewności nie ma);
[LEFT]2) TZ jeszcze nie jest gotowy na następnego tymczasika (Kiwi wyjechał we wtorek, a dla TZ to nowa sytuacja i po prostu chce chwilę odpocząć przed następnym);
3) Na razie mam zgodę na tymczasy krótkie - tutaj nie wiadomo ile będzie trwało wyadoptowanie psiaka;
4) Utrzymujemy się z pieniędzy TZ (ja tylko trochę popracowuję) więc niestety nie mam płynności finansowej, a od TZ nie mogę bez przerwy ciągnąć kasy, zatem mogłabym nie dać rady zapłacić za weta, szczepienia itp. a jak pisałam ten tymczas może potrwać;
[SIZE=1]5) i, co mam nadzieję nie nastąpi, z powodu panicznego lęku kotów-rezydentów, być może Kiwi będzie musiał do mnie wrócić... (odpukuję, wypluwam przez lewe i odczyniam na wszelkie sposoby) Więc na razie "trzymam miejsce" w pogotowiu...[/SIZE]
[/LEFT]