SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Łał jaka niespodziewanka :multi: suuuperrrr :) Quote
Neczka Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani, która jest na Hebunię naszą stanowczo bardzo zdecydowana :multi::multi: Domek możnaby łatwo sprawdzić, bo Pani mieszka w Warszawie :multi: więc i nie byłoby problemów z transportem :roll: Z tym, że mogłaby wziąść sunię dopiero w sierpniu... Miejmy nadzieję, że to jest TEN domek :kciuki: Quote
Becia66 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Założyłam w nocy 2 nowe wątki tylko cosik nie chcą się zlinkowac. Szpileczko zrób to na wątku...:lol::lol: Quote
halcia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kochana i ty doczekałas swojego szczęścia,a po takim trudzie nalezało ci sie. Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Poszukam ;) Dałam na orzechowski ;) Quote
Lemoniada Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Przepraszam za OT... Czytam w tytule, że Hebunia trafiła do hoteliku - czy są tam jeszcze wolne miejsca i jaka jest stawka dobowa? Bardzo pilnie potrzebny jest tymczas dla Kolejarki (mam bannerek w podpisie), sunia trafiła do schroniska po śmierci pana, popada w depresję, ma chore stawy, dziewczyny piszą, że jest bardzo bliska odejścia :( Hotelik to jedyny ratunek, ale nie znamy żadnego. Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 :placz: ja nie mam pojęcia... Becia powinna coś wiedzieć:shake: Quote
Becia66 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Z tą panią chetną na Hebę to jakis niewypał. Dziewczyny z Warszawy dodzwoniły sie do niej, pani pierwsze spytala o którą to sunie chodzi, potem coś w stylu że tylko podpytywala, a na koniec że ma 16 letniego syna w domu i dopiero rozmawiają na ten temat. Nie wykazywala sunią zbytniego zainteresowania i nawet nie poprosiła o ewentualny kontakt z dziewczyna ktora do niej dzwoniła. Widać że to taka pani która dzwoniła w różne miejsca w sprawie różnych piesków, nie wiem tylko czy dla zabawy czy w celu dowartosciowania się chęcią dania domu jakiemuś biednemu pieskowi. Tak więc Heba dalej bezdomna niemniej bezpieczna pod troskliwą opieką w hoteliku.:shake: Quote
Neczka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 jak dobrze, że dziewczyny z Warszawy zabrały ją do siebie...:shake: Quote
Becia66 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Lemoniada napisał(a):Przepraszam za OT... Czytam w tytule, że Hebunia trafiła do hoteliku - czy są tam jeszcze wolne miejsca i jaka jest stawka dobowa? Bardzo pilnie potrzebny jest tymczas dla Kolejarki (mam bannerek w podpisie), sunia trafiła do schroniska po śmierci pana, popada w depresję, ma chore stawy, dziewczyny piszą, że jest bardzo bliska odejścia :( Hotelik to jedyny ratunek, ale nie znamy żadnego. Z tego co wiem hotelik totalnie zapchany bo dziewczyny czekaja na zwolnienie jakiegoś miejsca żeby zabrać od nas nastepną sunie. Ale zapytać zawsze można i ew. zarezerwować miejsce. Hotelik jest pod Warszawą, jak zależy ci na tym to dokładnie popytam i wezmę nr telefonu. Quote
Lemoniada Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bardzo proszę, Beciu. Jeśli nawet nie ten, to inny. Podeślę dziewczynom z Tych bo to do nich należy decyzja. Może gdzieś na dogo jest wątek o polecanych hotelikach, spróbuję odszukać. Quote
Becia66 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Heba z maluchami ma sie dobrze, niestety ma też zaawansowaną nuzyce i jest intensywnie leczona. Niewiadomo czy sierść jej odrosnie, tak daleko było to juz posuniete....:shake: Quote
Neczka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 :placz::placz:jak dobrze, że jest ten hotelik...:shake: Quote
Neczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A tutaj zdjęcia, z dzisiejszego spacerku z Koką - córeczką naszej Hebusi:loveu: ...nasza maleńka gwiazdeczka wariaty 3, czyli Koka z moim Amisiem i Deylą maluch ze swoją Pańcią - Anią :) 'ciekawe co ze mnie wyrośnie..." :roll: Niuni stają powoli uszka i wogóle jest śliczna:loveu: Chyba zapowiada się nam ONek :evil_lol: Pozatym jest bardzo grzeczna, bardzo słucha Ani, ale mała zadziora z niej :) Quote
Neczka Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 I jeszcze raz z rana ! Obyś znalazła taki cudowny domek, jak Twoja córeczka Koka...:roll: Quote
Recommended Posts