Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani, która jest na Hebunię naszą stanowczo bardzo zdecydowana :multi::multi: Domek możnaby łatwo sprawdzić, bo Pani mieszka w Warszawie :multi: więc i nie byłoby problemów z transportem :roll:
Z tym, że mogłaby wziąść sunię dopiero w sierpniu...
Miejmy nadzieję, że to jest TEN domek :kciuki:

Posted

Przepraszam za OT...
Czytam w tytule, że Hebunia trafiła do hoteliku - czy są tam jeszcze wolne miejsca i jaka jest stawka dobowa? Bardzo pilnie potrzebny jest tymczas dla Kolejarki (mam bannerek w podpisie), sunia trafiła do schroniska po śmierci pana, popada w depresję, ma chore stawy, dziewczyny piszą, że jest bardzo bliska odejścia :( Hotelik to jedyny ratunek, ale nie znamy żadnego.

Posted

Z tą panią chetną na Hebę to jakis niewypał. Dziewczyny z Warszawy dodzwoniły sie do niej, pani pierwsze spytala o którą to sunie chodzi, potem coś w stylu że tylko podpytywala, a na koniec że ma 16 letniego syna w domu i dopiero rozmawiają na ten temat. Nie wykazywala sunią zbytniego zainteresowania i nawet nie poprosiła o ewentualny kontakt z dziewczyna ktora do niej dzwoniła. Widać że to taka pani która dzwoniła w różne miejsca w sprawie różnych piesków, nie wiem tylko czy dla zabawy czy w celu dowartosciowania się chęcią dania domu jakiemuś biednemu pieskowi. Tak więc Heba dalej bezdomna niemniej bezpieczna pod troskliwą opieką w hoteliku.:shake:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Przepraszam za OT...
Czytam w tytule, że Hebunia trafiła do hoteliku - czy są tam jeszcze wolne miejsca i jaka jest stawka dobowa? Bardzo pilnie potrzebny jest tymczas dla Kolejarki (mam bannerek w podpisie), sunia trafiła do schroniska po śmierci pana, popada w depresję, ma chore stawy, dziewczyny piszą, że jest bardzo bliska odejścia :( Hotelik to jedyny ratunek, ale nie znamy żadnego.

Z tego co wiem hotelik totalnie zapchany bo dziewczyny czekaja na zwolnienie jakiegoś miejsca żeby zabrać od nas nastepną sunie. Ale zapytać zawsze można i ew. zarezerwować miejsce. Hotelik jest pod Warszawą, jak zależy ci na tym to dokładnie popytam i wezmę nr telefonu.

Posted

Bardzo proszę, Beciu. Jeśli nawet nie ten, to inny. Podeślę dziewczynom z Tych bo to do nich należy decyzja.
Może gdzieś na dogo jest wątek o polecanych hotelikach, spróbuję odszukać.

Posted

Heba z maluchami ma sie dobrze, niestety ma też zaawansowaną nuzyce i jest intensywnie leczona. Niewiadomo czy sierść jej odrosnie, tak daleko było to juz posuniete....:shake:

Posted

A tutaj zdjęcia, z dzisiejszego spacerku z Koką - córeczką naszej Hebusi:loveu:

...nasza maleńka gwiazdeczka

wariaty 3, czyli Koka z moim Amisiem i Deylą

maluch ze swoją Pańcią - Anią :)

'ciekawe co ze mnie wyrośnie..." :roll:

Niuni stają powoli uszka i wogóle jest śliczna:loveu: Chyba zapowiada się nam ONek :evil_lol:
Pozatym jest bardzo grzeczna, bardzo słucha Ani, ale mała zadziora z niej :)