Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly, ale ja caly czas pisalam na watku, ze skrzekus dosc mocno przytyl i ze bedzie go trzeba odchudzic.
On ma niesamowity apetyt. Psy w biurze maja wysypana sucha karme w miskach. Poza tym czesto dostaja gotowane i rozne przysmaki. Skrzekus byl psem dyrektorskim, wiec wiadomo ze mial dostep do jedzenia non stop. Zreszta ona wcale nie uwaza ze on wcale nie jest gruby, tylko dobre wyglada :crazyeye:

• Replies 616
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze zmianami to bedzie ciezko. Wiekszosc psow z biura dozuje sobie jedzenie. Tam stoi z 6 misek i w kazdej jest co innego: gotowane, puszki i suche. Poprostu skrzekus jak opuscil gabinet to przelecial kazda z tych misek i jadl. Trzeba bylo go sila odciagac.
Poza tym jak jest pora karmienia to te biurowe tez potrafia wyjadac z misek psow z bud.

A jak Skrzekus bedzie mial teraz na imie??

Posted

Znaczy że Mru znalazła kudłaczka i jest u niej :crazyeye: Matko ja to chyba mam za wolne łącze internetowe,bo żadnych sygnałów nie wyłapałam że coś się szykuje :roll:

Posted

orpha napisał(a):
Mru bedziesz miala takiego cudnego tymczasa ?:):) suppeeeer

nie tymczasa :) :loveu:
to już jego dom.

izzie! u fryzjera-mru :D (mruzjera) buahaha dlatego ma wszędzie dzioby :evil_lol:
ale musiałyśmy się pozbyć filcu - wiecie, jaki był zadowolony! (ale nie zasnął hahahaha)

Posted

orpha, wpadamy do was niedługo na deptak czy ten wasz bulwarek
bo Diego potrzebuje socjalizacji :evil_lol:

hihi dziś już miał starcie z psem :diabloti: tchórz mój mały

Posted

nie no ona tylko pyta, czy mnie pitoli :eviltong::evil_lol:

dobra, Skrzeku był u weta

piszę wszystko jak jest, bo jest średnio
tzn. Skrzeku jest boski :)

oceniono go na minimum 8 lat. może 10.

zalecenie nr 1 - ODCHUDZAMY

zalecenie nr 2 - na oczach to zaćma, krople stosować non stop co 8-12 h

zalecenie nr 3 - Skrzeku ma grzyba w uszkach, trzeba stosować jakiś surolan co 12h godzin przez 2 tygodnie

zalecenie nr 4 - Skrzeku w ogóle ma grzyba wszędzie, stosować lecznicze kąpiele (już nie będę pisała jakie kiedy i co ile dni)

Asiu, powiedz proszę w schronisku, że Skrzek ma grzyba :roll: to ważne... w sumie pod filcem na pewno trudno było zauważyć, no ale to grzyb...

Skrzek szczerze mówiąc trochę kiepsko wygląda... na ostatnich fotach ze schronu - o wiele lepiej niż teraz.

a to, że sika w domu to chyba stres.
zaczyna interesować się zapachami i siekaniem na spacerkach powoli

Posted

no szczęscie ze Skrzeku u Was jest. Schronisko musi wiedziec ze maly ma grzyba. I wiecie...nie chcę mącic, ale nadal uwazam, ze psy nie powinny miec mozliwosci jesc kiedy i ile chcą i rmieszac gotowane z suchym i puszkowym. Tyle, ze jesli to jest odgórnie ustalone:roll:...to wiem jak to jest ze zmianami:roll: