Aska25 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Charly, ale ja caly czas pisalam na watku, ze skrzekus dosc mocno przytyl i ze bedzie go trzeba odchudzic. On ma niesamowity apetyt. Psy w biurze maja wysypana sucha karme w miskach. Poza tym czesto dostaja gotowane i rozne przysmaki. Skrzekus byl psem dyrektorskim, wiec wiadomo ze mial dostep do jedzenia non stop. Zreszta ona wcale nie uwaza ze on wcale nie jest gruby, tylko dobre wyglada :crazyeye: Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ojej. no to teraz Mru bedziesz musiala go troche ukrócic. spacerki itp:lol: (A mozna to zmienic? tak zeby one nie mialy non stop dojscia do jedzenia?) Quote
Aska25 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ze zmianami to bedzie ciezko. Wiekszosc psow z biura dozuje sobie jedzenie. Tam stoi z 6 misek i w kazdej jest co innego: gotowane, puszki i suche. Poprostu skrzekus jak opuscil gabinet to przelecial kazda z tych misek i jadl. Trzeba bylo go sila odciagac. Poza tym jak jest pora karmienia to te biurowe tez potrafia wyjadac z misek psow z bud. A jak Skrzekus bedzie mial teraz na imie?? Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no... :roll: Skrzekuś! :loveu: musi schudnąć dwa razy, maluch, bo ciąży mu ta dupka no i w ogóle niezdrowo Quote
AnnaB Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Znaczy że Mru znalazła kudłaczka i jest u niej :crazyeye: Matko ja to chyba mam za wolne łącze internetowe,bo żadnych sygnałów nie wyłapałam że coś się szykuje :roll: Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 bo ja nie rozdmuchiwałam :roll::cool1: zostawiłam to z reszta Kasi no i jest Skrzeku! Quote
madcat1981 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mru, Diablico:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękny ten nowy:loveu: Jesteś wieeeeelka:loveu::diabloti: Quote
madcat1981 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mru napisał(a):to widocznie na niego nie zasługują jak cisza Skrzat znajdzie lepszy domek :loveu: hop! Wpis z czerwca:cool3::cool3::cool3: Quote
Becia66 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 madcat1981 napisał(a):Wpis z czerwca:cool3::cool3::cool3: no i znalazł.....:lol: Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 te oczy są nie do pomylenia... :-) mru, w jakiś bezdeszczowy weekend meldujecie się w skaryszaku - no bo przeciez i jaga u orphy od dzis bedzie. tzreba zrobic psią prezentację :p Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jasne :D meldujemy się :D nie wiem jak się zabierzemy z trzema psami do Was ale jakoś to zrobimy :eviltong: Quote
orpha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mru bedziesz miala takiego cudnego tymczasa ?:):) suppeeeer Quote
izzie1983 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 On był u fryzjera czy mi się wydaje? :cool3: Quote
izzie1983 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 izzie1983 napisał(a):On był u fryzjera czy mi się wydaje? :cool3: Znów przestawiło :( Quote
orpha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 o ja cie pitole tak ??!! nie no bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 orpha napisał(a):Mru bedziesz miala takiego cudnego tymczasa ?:):) suppeeeer nie tymczasa :) :loveu: to już jego dom. izzie! u fryzjera-mru :D (mruzjera) buahaha dlatego ma wszędzie dzioby :evil_lol: ale musiałyśmy się pozbyć filcu - wiecie, jaki był zadowolony! (ale nie zasnął hahahaha) Quote
Ola164 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To tylko tytuł zmienić trzeba! :loveu: A mruzjer widać że ma talent :multi: Quote
orpha Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 mru napisał(a):nie tymczasa :) :loveu: to już jego dom. taaaaa ??!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa no to superrrrrrrrrrrrrrrrr !!!! nie doczytałam :oops: Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 orpha, wpadamy do was niedługo na deptak czy ten wasz bulwarek bo Diego potrzebuje socjalizacji :evil_lol: hihi dziś już miał starcie z psem :diabloti: tchórz mój mały Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 orpha napisał(a):o ja cie pitole tak ??!! nie no bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mru, nie wiem, czy zauwazylas, ale orpha cię pitoli :evil_lol: Quote
mru Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 nie no ona tylko pyta, czy mnie pitoli :eviltong::evil_lol: dobra, Skrzeku był u weta piszę wszystko jak jest, bo jest średnio tzn. Skrzeku jest boski :) oceniono go na minimum 8 lat. może 10. zalecenie nr 1 - ODCHUDZAMY zalecenie nr 2 - na oczach to zaćma, krople stosować non stop co 8-12 h zalecenie nr 3 - Skrzeku ma grzyba w uszkach, trzeba stosować jakiś surolan co 12h godzin przez 2 tygodnie zalecenie nr 4 - Skrzeku w ogóle ma grzyba wszędzie, stosować lecznicze kąpiele (już nie będę pisała jakie kiedy i co ile dni) Asiu, powiedz proszę w schronisku, że Skrzek ma grzyba :roll: to ważne... w sumie pod filcem na pewno trudno było zauważyć, no ale to grzyb... Skrzek szczerze mówiąc trochę kiepsko wygląda... na ostatnich fotach ze schronu - o wiele lepiej niż teraz. a to, że sika w domu to chyba stres. zaczyna interesować się zapachami i siekaniem na spacerkach powoli Quote
Charly Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 no szczęscie ze Skrzeku u Was jest. Schronisko musi wiedziec ze maly ma grzyba. I wiecie...nie chcę mącic, ale nadal uwazam, ze psy nie powinny miec mozliwosci jesc kiedy i ile chcą i rmieszac gotowane z suchym i puszkowym. Tyle, ze jesli to jest odgórnie ustalone:roll:...to wiem jak to jest ze zmianami:roll: Quote
Recommended Posts